Blijf consequent content plaatsen

door | Conversie | 0 Reacties

Heb je bloggen al actief ingezet? En blijf je elke week nieuw content plaatsen via je actieve social media kanalen? Via dit blog wil ik je graag de tip geven om hierin consequent te blijven en het ook echt vol te gaan houden. Pas dan zal het echt gaan werken. Deze tips komen ook terug in ons gratis E-book met de Top 15 Content Marketing tips. Download deze hier gratis en start elke week met twee nieuwe tips. Gebruik je planner om deze tips wekelijks in te gaan zetten en blijf social media berichten op een vaste dag inplannen.

Consequent werken aan de juiste content

Hoe beter je bezig bent met het uitvoeren en volgen van een content marketingplan, hoe groter de kans dat het ook echt een succes gaat worden. Belangrijk is om je content op vaste dagen te gaan plaatsen. Start op maandag met het inplannen van je social media berichten. Als je een blog planning hebt gemaakt, plan deze ook in om een artikel te blijven schrijven. Gebruik je planner hiervoor en kijk per week wat je aan nieuw content wilt gaan plaatsen. Zorg dat je volgens een vast plan, je content blijft inplannen. Hierdoor zal je sneller meer volgers enthousiast gaan maken voor nieuwe diensten of producten. Maar blijf hierin consequent, dat is heel belangrijk. Alleen dan zal het een succes gaan worden.

Blijf werken aan je marketing strategie

Het is en blijft belangrijk om vol te houden. Naast het consequent zijn, moet je blijven volhouden. Zeker met het schrijven van nieuwe blog artikelen. Dit kan je alleen maar doen door een duidelijke planning te maken, na te komen en voor je zelf per maand te gaan evalueren. Schrijf het ook echt uit in je planner, alleen dan zal je het kunnen volhouden.

Met een systeem ga je namelijk een nieuw plan aanleren, waar jij je aan vast kunt gaan houden. Het is zo dat content marketing je niet direct nieuwe klanten zal gaan geven. Maar het is vooral ‘doen’ en ‘blijven volhouden’. Ga blogs schrijven, zet ook na de eerste zeven artikelen door en plan alles goed in. Mijn tip is om je social media op een vaste dag te gaan inplannen, de aanhouder wint dus blijf vooral volhouden! Zelf gebruik ik hier de maandag  en donderdag voor. Veel van onze klanten houden deze dagen ook aan en blijf dit herhalen, pas dan gaat dit echt werken. Plan deze activiteit op deze dagen in en start hier de dag mee. Dit zal je veel meer rust gaan geven voor de juiste focus op je werkzaamheden. Blijf elke dag je berichten via social media bekijken en reageer ook op de reacties. Juist als volgers zien dat je snel zal reageren, zal dit alleen maar meer vertrouwen gaan geven.

Start, plan en blijf volhouden!

Heel veel succes met het inzetten van deze tips over content marketing. Wil je graag meer persoonlijk advies over bloggen en de juiste doelgroep gericht op Facebook marketing? Boek dan onze Social Media Scan voor extra advies, zodat jij zelf content marketing nog beter kunt gaan inzetten. Veel succes met het plaatsen van nieuw content én blijf volhouden.

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community