Social Media Scan

Gebruik je voor je bedrijf of webwinkel al enige tijd social media? Weet je nog niet zo goed wat je nog meer met Facebook Marketing kunt doen? Studio Online Marketing heeft een social media scan samengesteld, om te laten zien hoe het nu is toegepast bij jou. Op 55 onderdelen onderzoeken we drie social media platforms. We richten ons vooral op Facebook, maar kijken ook naar overige media. Na de scan ontvang je een uitgebreid rapport met ruim 25 pagina’s. Daarbij schrijven we over veel extra tips op het gebied van berichten, doelgroep, fotografie, vormgeving en zichtbaarheid via bloggen en social media. Hierna kun je verder door het actief inzetten met extra tips die passen bij je doelgroep. De social media scan gaat verder met extra advies over de eerste indruk van je website tot persoonlijke tips en meer zichtbaarheid.

Social Media Scan met veel extra informatie

In 9 categorieën zal er gekeken worden naar je website, de vormgeving, zichtbaarheid van de social media tot aan de inhoud van de bedrijfspagina. Met veel extra informatie om actief in te gaan zetten. Met als doel een nog groter bereik en zichtbaarheid om nieuwe klanten naar je website te trekken. Veel webshops maken hier al gebruik van en hebben onze extra tips al actief ingezet. Met een persoonlijk rapport, waar nu een fijne bonus bij zit, voor extra advies, een duidelijk plan voor in de social media.

  • De uitstraling en vormgeving van je website of webwinkel
  • Algemene indruk website en zichtbaarheid social media
  • Doelgroep op social media en fotografie producten website
  • De vormgeving van je Facebook bedrijfspagina en tips
  • Informatie in profielen voor juiste Facebook marketing
  • Frequentie en variatie in berichten Facebook marketing
  • Het gebruik van fotografie en video marketing
  • Schrijven en bloggen voor je bedrijf of webwinkel
  • Het gebruik van overige social media voor bedrijf of webwinkel

 

Na de aanvraag ontvang je een bevestiging met factuur. Binnen 7 werkdagen ontvang je na betaling de scan in een persoonlijk rapport, met beoordeling per categorie. Daarnaast veel extra informatie, goede linken waar je vrij afbeeldingen kunt downloaden en onze Top 5 social media en online marketing boeken die je gelezen moet hebben. Tevens onze persoonlijke Top 10 met Facebook Marketing tips die je zeker moet gaan inzetten. Maar ook de juiste social media afbeeldingen formaten van nu. Een compleet rapport waarin je ziet waar je nu staat en wat je nog verder zou kunnen inzetten. Bekijk de special bonus en vraag de social media scan vandaag nog aan!

Bonus nu bij de Social Media Scan

Meld je nu aan en ontvang ook een ½ uur telefonisch advies over het verder goed inzetten van de social media. Hier kan je ons vragen stellen over het rapport en het goed inzetten met een juiste planning. Welke tips heb je nog nodig om verder te gaan groeien? Stel ons je vragen en ga zelf verder om de social media nog actiever in te zetten. Dit verdien je snel terug met nieuwe volgers én klanten.

Prijs: €149.-

Dit zeggen klanten over de Social Media Scan:

Wat een fijne en uitgebreide Social Media Scan met veel informatie! Hier heb ik veel aan gehad. Je kunt meteen aan de slag met de punten die nog kunt gaan verbeteren. Echt een aanrader voor de juiste social media strategie!

Purdies 
Purdies

Ik heb de Social Media Scan laten uitvoeren. Ik wilde graag weten hoe een buitenstaander mijn social media ziet. Ik kreeg een uitgebreid en duidelijk rapport terug met daarin feedback en complimenten. Heel erg fijn om met zekerheid te kunnen zeggen dat de boodschap die je wilt zenden ook goed overkomt. Audrey bedankt voor de goede service!

Gezonder-Nederland.nl 
Gezonder-Nederland.nl

Vanaf 2014 een fijne samenwerking via de strippenkaart. Het opzetten van de social media tot het inplannen van de content op Facebook en marketing acties. En met succes. Via de strippenkaart kan ik Audrey inzetten waar nodig, zodat het schrijven van nieuwsbrieven, teksten voor de website maar daarnaast ook telefonische acquisitie. Ik ervaar haar manier van werken als persoonlijk, flexibel, betrokken en vakkundig.

Tulpjes.nl  
Tulpjes.nl

Ik heb Audrey ingeschakeld om mijn Instagram account te beheren. En met succes. Er zit meer lijn in de berichten en foto’s en het aantal volgers is gestegen. Heel fijn dat ik me hier zelf niet mee bezig hoef te houden. Wat ik vooral fijn vind aan onze samenwerking is dat Audrey actief meedenkt, advies geeft, initiatief neemt en me regelmatig reminders stuurt als ze nieuwe input nodig heeft.

Succes met je Webshop 
Succes met je Webshop

Een hele fijne samenwerking. Leuke ideeën op het gebied van online marketing en social media. Snelle reacties op mails, meedenken en ondersteunen. Het schrijven van teksten voor pagina’s op de website tot onze nieuwsbrief. Maar ook het wekelijks inplannen van Facebook marketing en het evalueren met statistieken. Al jaren werken we fijn samen, met veel advies en coaching; heel tevreden!

Staartjes en Strikjes 
Staartjes en Strikjes

Wat een fijne Social Media Scan met uitgebreid rapport. Fijn overleg en adviesgesprek, met praktische tips voor het goed inzetten van de social media. Met het nieuwe plan gaan we fijn aan de slag!

Babyslofje-online.nl  
Babyslofje-online.nl

Audrey heeft in korte tijd op een effectieve en creatieve manier de Open dag van de Gezonde Route Rosmalen voor ons op Facebook gepromoot. Wij als ZZP-ers in de zorg zijn heel blij met haar positieve instelling, daadkracht en professionaliteit. Als je gebruik wilt maken van haar social media marketing diensten, dan raden wij haar bedrijf zeker aan.

Gezonde Route Rosmalen 
Gezonde Route Rosmalen

Het is erg fijn samenwerken met Audrey. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer een stapje verder te komen met mijn bedrijf. Samen kijken we waar de kansen liggen, met altijd een goed marketingplan. Als ondernemer weet je soms niet waar je moet beginnen, het is zo fijn als iemand je hierbij op weg helpt; dat kan Audrey! Met het schrijven van productteksten voor webwinkel, tot een goede marketing strategie voor het zakelijke bedrijf. Via de Social Marketing Coach ontvang je wekelijks nieuwe tips en maken we een nieuwe planning. Met veel advies en coaching, heel fijn.

Studio Kikor 
Studio Kikor

Ik heb Audrey ingeschakeld om met geïnteresseerde potentiële klanten te bellen over een cursus die ik aanbied. Dit resulteerde in een aantal leuke nieuwe cursisten. Zowel ik als mijn klanten waren erg te spreken over de werkwijze en vriendelijke, professionele benadering. Een aanrader voor iedereen die niet zelf wil bellen!

Succes met je Webshop 
Succes met je Webshop

Wat een fijne Social Media Scan met duidelijke uitleg, waardevolle tips en heel leerzaam. Ik heb meteen een aantal punten aangepast en doorgevoerd op mijn social media en website. Ik heb ervaren als zeer positief en neem de verbeterpunten dan ook op als positieve feedback. Bedankt, het advies heeft nu al meer bezoekers en volgers gegeven. Ik kan de scan iedereen aanraden die meer zicht wil krijgen op de social media. Voor advies en coaching ben je hier aan het juiste adres.

Jewelry by Jessica 
Jewelry by Jessica