Social Media Scan

Gebruik je voor je bedrijf of webwinkel al enige tijd social media? Weet je nog niet zo goed wat je nog meer met Facebook Marketing kunt doen? Studio Online Marketing heeft een social media scan samengesteld, om te laten zien hoe het nu is toegepast bij jou. Op 55 onderdelen onderzoeken we drie social media platforms. We richten ons vooral op Facebook, maar kijken ook naar overige media. Na de scan ontvang je een uitgebreid rapport met ruim 25 pagina’s. Daarbij schrijven we over veel extra tips op het gebied van berichten, doelgroep, fotografie, vormgeving en zichtbaarheid via bloggen en social media. Hierna kun je verder door het actief inzetten met extra tips die passen bij je doelgroep. De social media scan gaat verder met extra advies over de eerste indruk van je website tot persoonlijke tips en meer zichtbaarheid.

Social Media Scan met veel extra informatie

In 9 categorieën zal er gekeken worden naar je website, de vormgeving, zichtbaarheid van de social media tot aan de inhoud van de bedrijfspagina. Met veel extra informatie om actief in te gaan zetten. Met als doel een nog groter bereik en zichtbaarheid om nieuwe klanten naar je website te trekken. Veel webshops maken hier al gebruik van en hebben onze extra tips al actief ingezet. Met een persoonlijk rapport, waar nu een fijne bonus bij zit, voor extra advies, een duidelijk plan voor in de social media.

  • De uitstraling en vormgeving van je website of webwinkel
  • Algemene indruk website en zichtbaarheid social media
  • Doelgroep op social media en fotografie producten website
  • De vormgeving van je Facebook bedrijfspagina en tips
  • Informatie in profielen voor juiste Facebook marketing
  • Frequentie en variatie in berichten Facebook marketing
  • Het gebruik van fotografie en video marketing
  • Schrijven en bloggen voor je bedrijf of webwinkel
  • Het gebruik van overige social media voor bedrijf of webwinkel

Na de aanvraag ontvang je een bevestiging met factuur. Binnen 7 werkdagen ontvang je na betaling de scan in een persoonlijk rapport, met beoordeling per categorie. Daarnaast veel extra informatie, goede linken waar je vrij afbeeldingen kunt downloaden en onze Top 5 social media en online marketing boeken die je gelezen moet hebben. Tevens onze persoonlijke Top 10 met Facebook Marketing tips die je zeker moet gaan inzetten. Maar ook de juiste social media afbeeldingen formaten van nu. Een compleet rapport waarin je ziet waar je nu staat en wat je nog verder zou kunnen inzetten. Bekijk de special bonus en vraag de social media scan vandaag nog aan!

Bonus nu bij de Social Media Scan

Meld je nu aan en ontvang ook een ½ uur telefonisch advies over het verder goed inzetten van de social media. Hier kan je ons vragen stellen over het rapport en het goed inzetten met een juiste planning. Welke tips heb je nog nodig om verder te gaan groeien? Stel ons je vragen en ga zelf verder om de social media nog actiever in te zetten. Dit verdien je snel terug met nieuwe volgers én klanten.

Top 5 Scan

Ben je al goed zichtbaar via social media, maar wil je nog meer uit de socials halen? Boek dan de voordelige Top 5 Scan. Je ontvangt een PDF rapport met vijf tips, over één van je social media kanalen. Denk aan Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn. Je ziet vijf tips met uitleg, waarmee je een nog betere zichtbaarheid kan opbouwen. Met praktische tips hoe je van je volgers klanten kunt maken. Daarbij ontvang je mijn persoonlijke advies, met extra tips & tricks voor extra zichtbaarheid. Vind je het fijn om ook telefonisch advies te krijgen over social marketing? Boek dan de Top 5 scan inclusief social call van 45 minuten. Met als doel het zelfstandig inzetten van social media die bij jouw doelgroep aansluit én maak van je volgers klanten! Vraag de scan naar keuze aan, na betaling ontvang je binnen 5 werkdagen mijn praktische tips!

Reviews van klanten:

Wat een fijne en uitgebreide Social Media Scan met veel informatie! Hier heb ik veel aan gehad. Je kunt meteen aan de slag met de punten die nog kunt gaan verbeteren. Echt een aanrader voor de juiste social media strategie!

Purdies 
Purdies

Social Media Scan met fijne tips zijn prettig om direct in te zetten. Bij de scan zit een bonus, het telefonisch adviesgesprek. Hier krijg je veel extra tips en kan je vragen stellen over het rapport met wel 25 pagina’s duidelijke uitleg. Na de scan zijn we fijn gaan samenwerken met de Strippenkaart. Voor extra advies en ondersteuning in Facebook beheer. Ideaal in deze drukke tijden, voor nog meer focus!

Gelukspoppetjes.eu  
Gelukspoppetjes.eu

Wat een fijne Social Media Scan met uitgebreid rapport. Fijn overleg en adviesgesprek, met praktische tips voor het goed inzetten van de social media. Met het nieuwe plan gaan we fijn aan de slag!

Babyslofje-online.nl  
Babyslofje-online.nl

Ik heb de Social Media Scan laten uitvoeren. Ik wilde graag weten hoe een buitenstaander mijn social media ziet. Ik kreeg een uitgebreid en duidelijk rapport terug met daarin feedback en complimenten. Heel erg fijn om met zekerheid te kunnen zeggen dat de boodschap die je wilt zenden ook goed overkomt. Audrey bedankt voor de goede service!

Gezonder-Nederland.nl 
Gezonder-Nederland.nl