Top 15 Content Marketing Tips

door | aug 2018 | Conversie | 0 Reacties

Content marketing is alles wat je deelt, waarmee je de doelgroep een stapje verder helpt. Kennis delen en kennismaken met een dienst of product is daarbij heel belangrijk. Want elk nieuwtje, blog artikel, nieuwsbrief en een social media bericht bevat content. Met content marketing laat je zien wat je doet, zonder direct aan promotie te werken. Laat je volgers zo nog meer met je kennismaken. Laat vooral goed zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Je belangrijkste visitekaartje is je website of webwinkel.

Uniek content voor meer zichtbaarheid

Op je aanbod pagina vertel je over de diensten en producten. Laat hier direct je branding zien, waar sta je voor en zorg dat je doelgroep direct duidelijk is. De vormgeving is hierbij van groot belang. Staat deze de bezoeker niet aan, dan zal deze snel weggaan. Zorg dat hier de belangrijke informatie direct zichtbaar is. Laat via de ‘over ons’ pagina zien wie het gezicht is achter je bedrijf of webwinkel. Vertel hier waarom je dit doet, waar je kennis vandaan komt en wat je juist wilt gaan uitstralen. Maar deel dit ook met je volgers via de social media. Uniek content is hierbij zo belangrijk, laat zien wat voor speciale diensten je daarbij hebt.

E-book met onze Top 15 content tips

Wij geven ondernemers graag advies over het goed inzetten van de content marketing strategie. Via onze social media scan krijg je inzicht, in waar je staat in de social media. Maar hierbij geven we graag fijne adviezen hoe je met de juiste doelen het zelf kunt voortzetten. Ik spreek veel vrouwelijke ondernemers die dagelijks met nieuw content bezig zijn. Met vaak te weinig inzicht in de doelgroep, ideale klant en een juiste blog strategie. Of na het schrijven van zeven blog artikelen, dat het moeilijk is om hierbij consequent te blijven volhouden.

Daarom heb ik een gratis E-book geschreven met onze Top 15 content marketing tips die belangrijk zijn, om een succes hiervan te maken. Naast het goed inzetten in de social media adviseer ik graag om te gaan bloggen. Want dit is zo belangrijk voor meer online zichtbaarheid. Via dit E-book wil ik je meer vertellen over het goed inzetten van deze marketing strategie. Google is gek op beweging, hierdoor ontvang je een beloning. Want je website zal zeker gaan stijgen in de online zichtbaarheid. Maar daarbij is uniek content heel belangrijk. Niet de hoeveelheid aan berichten, maar gericht op de kwaliteit.

Download het gratis E-book

Wil je ons 2e E-book ontvangen met deze 15 tips over content marketing? Vraag onderaan dit blog meteen het E-book aan, dan zal je onze fijne marketing tips ook blijven ontvangen. Ga elke week met een tip bewust bezig en maak die planning, om het goed in te gaan zetten. Er zit nog een leuke bonus bij dit E-book, na het lezen kan je een gratis adviesgesprek van een half uur aanvragen voor persoonlijk advies. Graag kijk ik met je verder wat voor je bedrijf of webwinkel fijne tips zijn, om de content marketing goed in te gaan zetten.

Vraag hier ons gratis E-book aan met de Top 15 tips!

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community