Blog Coach Traject

Blog Marketing Coach - Studio Online Marketing

De blog community voor ondernemers en marketing coaching

Wil je volgens een blog strategie aan meer online zichtbaarheid gaan werken? Maar weet je niet waar je moet starten? Via onze Facebook community gaan we elkaar inspireren en motiveren. Samen met ondernemers die net als jij, blogs gaan schrijven. Audrey zal als blog en marketing coach je alle tips & tricks vertellen in het coach traject. Ben je op zoek naar ondersteuning bij het schrijven van een goed blog artikel? Wij helpen je hier graag bij. Of ga een stap verder via blog coaching, waarin je alle blog technieken zelf gaat leren. Via 1 op 1 coaching zal Audrey je hierbij focus en structuur gaan geven. Je leert werken met een blog planning, zal tips en opdrachten ontvangen om zelf te leren bloggen voor jouw bedrijf. Bij de start ontvang je een Structuurjunkie planner, voor meer focus en overzicht bij bloggen en planning.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Waarom zou ik moeten starten met bloggen?
 • Waar kan ik als ondernemer over schrijven?
 • Ik wil werken aan zoekmachine optimalisatie
 • Wat is een juiste indeling van een blogtekst?
 • Welke tips zijn belangrijk in de blog strategie?
 • Ik heb geen inspiratie om actief te bloggen
 • Kan ik Chat GPT voor mijn blog gebruiken?
 • Geen focus en structuur bij blog marketing

Wat ga ik leren in dit traject?

 • Inzicht in bloggen voor online zichtbaarheid

 • Werken met blog onderwerpen voor inspiratie

 • Nu weet ik wat de beste blog Google regels zijn

 • Persoonlijke feedback op je blogs in het traject

 • Praktische blog trainingen met opdrachten

 • Via de blog inspiratie groep bloggen we samen

 • Advies over Chat GPT voor authentiek bloggen

 • Veel blogkennis, trainingen door blogcoach

Maak je bedrijf online zichtbaar met zakelijk bloggen

Blog je al voor jouw bedrijf of webwinkel? Maar zou je nog wel wat coaching kunnen gebruiken om te blijven schrijven? Wil je meer weten over een goede inhoud van een blog? Via onze betaalde community, zal dit een fijne aanvulling zijn. Als blog en content coach kan ik ook een blog tekst voor je aanpassen naar een goed zakelijk artikel. Hierbij ontvang je blog tips die belangrijk zijn voor meer zichtbaarheid. Via het blog coach traject gaan we samen stap voor stap de uitdaging aan, want ook jij kunt leren bloggen. En hier help ik je graag bij. Kijk wat nu bij je past, wil je het graag uitbesteden of juist zelf inspiratie blogs schrijven? Bekijk de mogelijkheden van blog inspiratie tot persoonlijke coaching.

Hoe werkt het coach traject?

Via het Blog Coach Traject ga je bewust aan zichtbaarheid in content marketing werken. Wat zijn goede pakkende teksten die bij jouw doelgroep past? Waar moet je op letten bij het schrijven van een goed blog? Kun je hier wel wat inspiratie en kennis bij gebruiken? Daar help ik je graag bij, je bent welkom in onze fijne blog community. Hier geven we elkaar inspiratie en motivatie om te blijven bloggen. Want met nieuwe teksten blijf je werken aan een juiste zoekmachine optimalisatie voor Google. Het blog traject gaat via 1/1 coaching en maatwerk. Bij de start kijken we samen, wat je doel is en welke planning hierbij past. Je leert werken met blogplanning en gaat feedback ontvangen op het blog of teksten. Ook kan het gericht zijn op productteksten schrijven voor de website. Je weet na dit traject dit zelf toe te passen , ook via social media, nieuwsbrief en website. De coaching is ook praktisch voor het optimaliseren van een juiste SEO met nieuwe teksten op je website.

Onze werkwijze met de Blog Strippenkaart

We starten de coach traject samenwerking met een telefonisch intakegesprek, voor een marketingplan meer inzicht te geven. Wat is je doelgroep, wie zijn je lezers en hoe wil je gaan schrijven. Vervolgens geven we advies over de juiste blog coaching voor je bedrijf of webwinkel. We maken een plan voor een blog planning,  wat een start is bij het blog traject. Via het Blog Coach Traject gaan we via 1 op 1 coaching onze samenwerking plannen. Via tips en opdrachten ga je alle belangrijke stappen voor een goed blog zelf leren. Maak deze stap, met de strippenkaart kan je een jaar in overleg gebruiken. Voor de juiste focus en structuur met een duidelijke blogplanning. Je bent van harte welkom in onze blog community. Hier werken we vanuit thema’s, ontvang je kennis en inspiratie met een groep ambitieuze ondernemers.

Meer informatie via adviesgesprek

Heb je nog vragen of wil je bij voorkeur een telefonisch adviesgesprek over ons blog traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zal Audrey een gratis adviesgesprek inplannen. Dan geef ik graag advies welk blog pakket bij jou zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei naar een betere online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ga voor inspiratie via de community, laat ons je blogs schrijven of leer de beste tips voor blog marketing. Via onze Strippenkaart kan je van al onze social media marketing diensten gebruik maken. Dus ook voor meer advies en coaching bij social media tips en volgens een marketingplan werken.

Ik heb twee jaar ontzettend fijn samenwerkt met Audrey en ben enorm gegroeid via het Business Coach Traject. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk! Dank je wel voor je luisterend oor, je tips en je warme persoonlijkheid. Je bent een kanjer!

Knijpertjes.nl  
Knijpertjes.nl

Ik kan werken met Audrey van harte aanbevelen. De coachcalls geven inzicht en helpen bij de groei als ondernemer, alsmede de groei van de webwinkel. Na elk gesprek krijg je een verslag waar instaat welke stappen je de volgende periode kan nemen om verder te groeien. Zoek je iemand die goed kan luisteren, met je mee denkt en je helpt inzicht te krijgen in je doelen, dan ben je bij Audrey aan het goede adres.

Kauwsieraden en meer 
Kauwsieraden en meer

Mijn samenwerking met Audrey vind ik mega fijn! Het is een heerlijk idee dat er iemand is die met je meedenkt en samen met jou achter je bedrijf staat. Duidelijkheid en overzicht dat is wat de coaching me vooral brengt. Hierdoor helpt ze je naar groei en met haar ervaring weet je dan ook dat je goed zit. Ik kan iedereen de coaching van Audrey aanbevelen, ik ben nog steeds mega blij en dankbaar.

Petranne.com 
Petranne.com

In drie jaar heb ik met Audrey gewerkt aan het opzetten van marketing structuur voor mijn webshop voor social media. Tijdens de coachcall was er een duidelijk structuur en opbouw met veel adviezen werkt het voor mij nu overzichtelijk. Met altijd praktische businesstips is Audrey enthousiast, creatief, betrouwbaar en punctueel.

Eileen4kids.com 
Eileen4kids.com

Het werken via de Strippenkaart is zo fijn. Zo maak ik gebruik van het Business Coach Traject voor meer focus, groei en planning, maar ook van het Social Traject voor de social media. Nu heb ik altijd inspiratie voor content te schrijven op Facebook en Instagram. Zo fijn dat Audrey inspiratie teksten schrijft, die ik hierbij zelf kan gebruiken en inplannen via Business Suite op Facebook. Dit levert mij extra tijd op en ik heb altijd inspiratie.

Chiz - Chic.nl  
Chiz - Chic.nl