Blog Coach Traject

Blog Marketing Coach - Studio Online Marketing

De blog community voor ondernemers en marketing coaching

Wil je volgens een blog strategie aan meer online zichtbaarheid gaan werken? Maar weet je niet waar je moet starten? Via onze Facebook community gaan we elkaar inspireren en motiveren. Samen met ondernemers die net als jij, blogs gaan schrijven. Audrey zal als blog en marketing coach je alle tips & tricks vertellen in het coach traject. Ben je op zoek naar ondersteuning bij het schrijven van een goed blog artikel? Wij helpen je hier graag bij. Of ga een stap verder via blog coaching, waarin je alle blog technieken zelf gaat leren. Via 1 op 1 coaching zal Audrey je hierbij focus en structuur gaan geven. Je leert werken met een blog planning, zal tips en opdrachten ontvangen om zelf te leren bloggen voor jouw bedrijf. Bij de start ontvang je een Structuurjunkie planner, voor meer focus en overzicht bij bloggen en planning.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Waarom zou ik moeten starten met bloggen?
 • Waar kan ik als ondernemer over schrijven?
 • Ik wil werken aan zoekmachine optimalisatie
 • Wat is een juiste indeling van een blogtekst?
 • Welke tips zijn belangrijk in de blog strategie?
 • Ik heb geen inspiratie om actief te bloggen
 • Kan ik Chat GPT voor mijn blog gebruiken?
 • Geen focus en structuur bij blog marketing

Wat ga ik leren in dit traject?

 • Inzicht in bloggen voor online zichtbaarheid

 • Werken met blog onderwerpen voor inspiratie

 • Nu weet ik wat de beste blog Google regels zijn

 • Persoonlijke feedback op je blogs in het traject

 • Praktische blog trainingen met opdrachten

 • Via de blog inspiratie groep bloggen we samen

 • Advies over Chat GPT voor authentiek bloggen

 • Veel blogkennis, trainingen door blogcoach

Maak je bedrijf online zichtbaar met zakelijk bloggen

Blog je al voor jouw bedrijf of webwinkel? Maar zou je nog wel wat coaching kunnen gebruiken om te blijven schrijven? Wil je meer weten over een goede inhoud van een blog? Via onze betaalde community, zal dit een fijne aanvulling zijn. Als blog en content coach kan ik ook een blog tekst voor je aanpassen naar een goed zakelijk artikel. Hierbij ontvang je blog tips die belangrijk zijn voor meer zichtbaarheid. Via het blog coach traject gaan we samen stap voor stap de uitdaging aan, want ook jij kunt leren bloggen. En hier help ik je graag bij. Kijk wat nu bij je past, wil je het graag uitbesteden of juist zelf inspiratie blogs schrijven? Bekijk de mogelijkheden van blog inspiratie tot persoonlijke coaching.

Hoe werkt het coach traject?

Via het Blog Coach Traject ga je bewust aan zichtbaarheid in content marketing werken. Wat zijn goede pakkende teksten die bij jouw doelgroep past? Waar moet je op letten bij het schrijven van een goed blog? Kun je hier wel wat inspiratie en kennis bij gebruiken? Daar help ik je graag bij, je bent welkom in onze fijne blog community. Hier geven we elkaar inspiratie en motivatie om te blijven bloggen. Want met nieuwe teksten blijf je werken aan een juiste zoekmachine optimalisatie voor Google. Het blog traject gaat via 1/1 coaching en maatwerk. Bij de start kijken we samen, wat je doel is en welke planning hierbij past. Je leert werken met blogplanning en gaat feedback ontvangen op het blog of teksten. Ook kan het gericht zijn op productteksten schrijven voor de website. Je weet na dit traject dit zelf toe te passen , ook via social media, nieuwsbrief en website. De coaching is ook praktisch voor het optimaliseren van een juiste SEO met nieuwe teksten op je website.

Onze werkwijze met de Blog Strippenkaart

We starten de coach traject samenwerking met een telefonisch intakegesprek, voor een marketingplan meer inzicht te geven. Wat is je doelgroep, wie zijn je lezers en hoe wil je gaan schrijven. Vervolgens geven we advies over de juiste blog coaching voor je bedrijf of webwinkel. We maken een plan voor een blog planning,  wat een start is bij het blog traject. Via het Blog Coach Traject gaan we via 1 op 1 coaching onze samenwerking plannen. Via tips en opdrachten ga je alle belangrijke stappen voor een goed blog zelf leren. Maak deze stap, met de strippenkaart kan je een jaar in overleg gebruiken. Voor de juiste focus en structuur met een duidelijke blogplanning. Je bent van harte welkom in onze blog community. Hier werken we vanuit thema’s, ontvang je kennis en inspiratie met een groep ambitieuze ondernemers.

Meer informatie via adviesgesprek

Heb je nog vragen of wil je bij voorkeur een telefonisch adviesgesprek over ons blog traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zal Audrey een gratis adviesgesprek inplannen. Dan geef ik graag advies welk blog pakket bij jou zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei naar een betere online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ga voor inspiratie via de community, laat ons je blogs schrijven of leer de beste tips voor blog marketing. Via onze Strippenkaart kan je van al onze social media marketing diensten gebruik maken. Dus ook voor meer advies en coaching bij social media tips en volgens een marketingplan werken.

Voor mij was het fijn samenwerken met jou Audrey, je wist altijd precies hoe je voor onze mooie producten moest schrijven om de juiste snaar te raken. Na diverse jaren samenwerking via het coach traject met de Strippenkaart, feedback op blogs, als sparringpartner en met de social media promotie via Winkelen in Holland kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we daar echt een team in hebben gevormd! Bedankt!

Paper-Time.nl 
Paper-Time.nl

Dat je denkt dat je alles al weet of hebt meegemaakt maar dat je er niet alleen in of voorstaat. Ik ben trots op onze samenwerking wat me zoveel focus en structuur, plezier en input heeft gegeven. En de samenwerking die met de website en social media VA ook is ontstaan, een mooi team!

Petra Barten PBC 
Petra Barten PBC

Met veel plezier werk ik al geruime tijd met Audrey samen. Zij adviseert, ondersteunt, motiveert en stimuleert mij. Mede door haar ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Audrey is een fijn mens om mee samen te werken en nodigt je op prettige wijze uit om in je eigen tempo stappen te maken.

Praktijk Focus & Flow 
Praktijk Focus & Flow

Audrey heeft mij enorm geholpen om te gaan posten op LinkedIn. Ik wist niet wat en hoe ik dat moest doen maar Audrey maakte me enthousiast gaf hierbij structuur. Dat laatste was niet onbelangrijk merkte ik want met regelmaat posten vraagt om discipline. De gesprekken met Audrey waren inspirerend, met ook nieuwe opdrachten en klanten. Dank je wel Audrey!

Henstraining 
Henstraining

Audrey is nu 3+ jaar mijn businesscoach, een samenwerking die zeer prettig is. Ik volg het Business Coach Traject waarin Audrey mij begeleidt in het ondernemerschap. Hierdoor is mijn bedrijf enorm snel gegroeid. Door haar wekelijkse coaching calls werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling én aan de groei van mijn onderneming.  Audrey is een ondernemer met kennis van zaken en weet goed aan te voelen wat je als ondernemer nodig hebt.

Social Media Support VA 
Social Media Support VA