Business Live Talk

Blog Marketing Coach - Studio Online Marketing

In tijden van meer live verbinden en netwerken, maak je kennis met Business Live Talk. In het hart van Rosmalen ben je welkom bij ’t Koffiehuis voor een unieke ervaring waarin we de wereld van het ondernemerschap verkennen en genieten van koffie, thee en lekkernijen. Onze intieme groep, bestaande uit maximaal zes deelnemers inclusief mijzelf als trainer, in een warme en fijne omgeving waarin we niet alleen aan de groei van je bedrijf werken, maar ook tijd nemen voor jezelf en persoonlijke ontwikkeling. Doe gezellig mee, laten we samen verbinden, groeien en werken aan een sterker netwerk voor jouw succes. Met diverse thema onderwerpen uit de praktijk, die steeds weer in het ondernemerschap centraal staan. Bij elke training ontvang je een vragenlijst, een bonus werkboek en gratis deelname aan onze FB Community.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Keuzes maken in mijn bedrijf blijft voor mij lastig

 • Ik weet niet goed hoe ik mijn grenzen kan aangeven

 • Hoe krijg ik meer tijd voor mezelf en mijn bedrijf?

 • Ik zeg vaak ja, omdat ik mensen niet wil teleurstellen

 • Hoe krijg ik meer tijd om aan mijn bedrijf te werken?

 • Wat zou ik graag in een groep samen willen sparren

 • Ik wil een coach, maar heb geen financiële ruimte

 • Kan ik mijn laptop meenemen tijdens de training?

Wat ga ik leren in deze training?

 • Meer inzicht in keuzes maken voor verdere groei

 • Met deze tips heb ik nu meer inzichten gekregen

 • Kennis en inzichten voor groei en zelfontwikkeling

 • Bewuste keuzes, want Nee is ook een antwoord

 • Ik kies nu voor mezelf, op een vaste dag per week

 • Wat een fijne groep is dit, we blijven netwerken

 • Veel persoonlijke coaching ook bij deze training

 • Jazeker, maar je ontvangt ook een thema werkboek

Kennis, verbinden en netwerken

We zijn altijd druk in ons bedrijf of webwinkel, maar nemen we voldoende tijd voor onszelf? In deze drukke tijden is het belangrijk om tijd voor jezelf en elkaar te maken. In de live trainingen staat kennis, verbinden en netwerken centraal in een fijne en gezellige omgeving. Met kennis over diverse thema’s, samen sparren en interactief met coaching kaarten voor mooie gesprekken naar verdere groei. Alles wat centraal staat in een 1:1 coaching traject, bespreken we samen met ondernemende vrouwen. Als een ochtend of middag met extra tijd voor jezelf, ontspanning, inspiratie en samen verbinden. De unieke combinatie om aan jouw bedrijf te werken. En met veel inspiratie, kennis en motivatie blijven we samen verbonden. Ook na deze informatieve training blijven we verbinden en ons netwerk samen vergroten.

Keuzes maken en grenzen stellen

In deze live training neem ik je mee naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling, want alleen dan zet je stappen als ondernemer. We bespreken onderwerpen als het maken van keuzes, flexibiliteit en het stellen van grenzen. Door middel van een vragenlijst die je voor de training ontvangt, krijg ik inzicht in welke kennis ik zal delen. Via stellingen bespreken we thema’s en leren we veel van elkaar. We gaan samen verbinden, ervaringen delen en verder praten in dit thema. Want door keuzes te maken, kom je verder in je business ontwikkeling. Ik zet je aan tot actie, de training is interactief en biedt veel kennis die je vooruit zal helpen. Als groep zul je hier veel van leren. Na de training blijf ik inspiratie geven via onze FB groep. En daarbij ontvang je een document om samen te blijven verbinden en netwerken met een werkboek over dit thema.

Loslaten en Nee is ook een antwoord

We gaan met thema’s de verdieping in. We bespreken loslaten, met kennis en inzichten. Hoe pas jij dit toe in je bedrijf? Wat leer je hier zelf van? Het thema loslaten is van essentieel belang voor persoonlijke groei. Welke stap kun jij hierbij zetten? En moeten we altijd ‘ja’ zeggen, of is ‘nee’ ook een antwoord? Ik neem je mee in diverse situaties, we kijken naar onze ervaring en leren van elkaar. Met het extra werkboek ga je hier bewust over nadenken. Elke training biedt veel extra’s, met elkaar sparren, maar vooral samen leren, verbinden en fijn netwerken.

 

Wat een fijne bruikbare tips en ruimte voor vragen. En zeker een mooie boost om lekker mee aan de slag te gaan. Dat doet Studio Online Marketing goed!

UP-Degroeipraktijk 
UP-Degroeipraktijk

Bedankt voor de leuke training Audrey. Met veel kennis, informatie en inspiratie en aanvullende tips die ik voor ons bedrijf kan gebruiken. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan!

Diëtistenpraktijk Karin Wijnen 
Diëtistenpraktijk Karin Wijnen

Wat een fijne informatieve training. In vond het echt inspirerend en leerzaam. Ik heb voldoende informatie over social media marketing voor verdere verdieping!

Forza Vita 
Forza Vita

Verbinden met ondernemende vrouwen

Is de training alleen gericht op ondernemers? Nee, zeker niet. Alle thema’s zijn gericht op ondernemende vrouwen, of je nu in loondienst werkt of een eigen bedrijf hebt. Deze onderwerpen zijn relevant voor iedereen. Werk je in of met een team, dan is het ook mogelijk om een datum voor een training met je groep van vijf personen in te plannen. Neem dan via e-mail contact met ons op. De training is specifiek gericht op ondernemende vrouwen. De vrouw die wil werken aan persoonlijke groei voor haarzelf. Altijd met een thema werkboek die je ook na de live training verder zal helpen in persoonlijke groei ontwikkeling. Met vooral thema’s over groeien in je bedrijf en het ondernemerschap.

Plan een datum voor onze thema training

Wil je bij deze training aanwezig zijn? Kijk op welke datum je kunt deelnemen. Je bent van harte welkom. Voorafgaand aan de training ontvang je al een werkboek met informatie ook over de andere deelnemers. Zo kunnen we na de training bij ’t Koffiehuis gaan netwerken en via de Facebook Community, waar je welkom bent na de training. Als extra bonus blijf ik hier inspiratie geven over de diverse thema’s die tijdens onze trainingen worden besproken. Een waardevolle toevoeging waarin we op een prettige manier blijven verbinden en netwerken.

Op deze datum wil ik graag deelnemen aan de Business Live Talk

Ben je klaar om te investeren in je persoonlijke groei voor jezelf, je bedrijf en verbinding te maken met een inspirerende groep ondernemende vrouwen? Schrijf je dan nu in voor de training en neem de eerste stap naar een krachtiger, meer vervullend pad naar succes. Heb je nog vragen, laat het weten via LinkedIn, Instagram of mail Audrey naar info@studioonlinemarketing.nl. We kijken uit om elkaar te zien tijdens een training en in onze online Community ‘Business Live Talk’. Eind 2024 of start 2025 volgt een nieuwe training over meer productief werken.

Locatie: ’t Koffiehuis – Raadhuisstraat 1 – 5241 BJ – Rosmalen