Privacy beleid Studio Online Marketing

We respecteren de privacy van alle gebruikers op onze website en persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld. Hier laten we graag zien welke gegevens door ons worden gebruikt en verzameld via de website. We vinden het belangrijk dat je altijd kunt lezen, waarom en welke gegevens we verzamelen. We verwerken de persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan ons privacy beleid te accepteren. Studio Online Marketing respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er altijd zorg voor, dat deze persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Bescherming Persoonsgegevens

Wij verwerken de privacy van persoonsgegevens altijd op de juiste wijze. De persoonsgegevens worden alleen voor het doel verwerkt, waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Gegevens verzamelen

Wanneer je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief, een download voor het E-book wilt aanvragen, een contactformulier hebt ingevuld voor verdere informatie of één van onze diensten; zal gevraagd worden om gegevens in te vullen. Dat kunnen gegevens zijn zoals:

  • Bedrijfsnaam
  • E-mail adres
  • Voor- en achternaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Kamer van Koophandel
  • BTW nummer
  • IP-adres

Doel gegevens verzamelen

De bedrijfsnaam en/of voor- en achternaam met e-mail adres gebruiken we voor het verzenden van nieuwsbrieven. Dit doen we alleen met de gegevens die we hebben gekregen. Dit kan via het downloaden van ons actuele E-Book of door zelf aanmelding om onze nieuwsbrief te gaan ontvangen. Als een contactformulier wordt ingevuld, gaat dit via de bedrijfsnaam en/of voor- en achternaam met e-mail /adres van bedrijf of webwinkel. Deze gegevens worden ook gebruikt voor facturen en offerte te sturen en een samenwerking, via onze diensten aan te gaan.

Gegevens delen met derden

We zullen je gegevens nooit zonder toestemming openbaar maken of verstrekken met derden, behalve als wij diensten van derden afnemen. Via de nieuwsbrief en onze blog artikelen kan je links aantreffen naar websites van derden. Studio Online Marketing is niet verantwoordelijk voor de omgang met persoonsgegevens door deze derden. Bekijk hiervoor het privacy beleid van deze websites.

Gegevens inzien of verwijderen

De persoonsgegevens die we gebruiken voor de nieuwsbrief, een download via het E-Book of via het contactformulier kun je te allen tijden inzien, aanpassen of verwijderen. Als je geen e-mail van ons meer wilt ontvangen, of gegevens wilt aanpassen en/of verwijderen, kan je via onderstaande gegevens met ons contact opnemen. Voor de nieuwsbrief is via de uitschrijflink, het altijd mogelijk om direct uit te schrijven. Deze zal je terugvinden, onderaan elke nieuwsbrief. Je naam en e-mailadres zullen uit ons bestand worden verwijderd en zal niet verder worden bewaard.

Beveiliging en bewaren persoonsgegevens

Wij hebben technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. We gebruiken de door jouw aangeleverde gegevens om onze samenwerking met diensten snel en gemakkelijk te laten verlopen. We zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend ter beschikking worden gesteld, indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren hiervan. Te alle tijden zal je hiervan op de hoogte worden gebracht. Studio Online Marketing zal je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk verzamelen.

Cookies

We verzamelen gegevens voor onderzoek om zo goed zicht te krijgen in de klanten, zodat we hier onze diensten op kunnen afstemmen. De informatie vanuit de cookies wordt in een beveiligde omgeving opgeslagen. Het is mogelijk via je browser die cookies uit te schakelen. Zo kunnen sommige functies en services, op onze website niet correct functioneren als de cookies zijn uitgeschakeld in je browser. Meer informatie over cookies kun je vinden via de website van ConsuWijzer.

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dat kun je doen via de browserinstellingen. Gebruik eventueel de help functie van je browser, om te bekijken hoe je dit kunt doen. Daarnaast kun je alle eerdere informatie hierbij verwijderen.

Social Media

We maken het graag zo makkelijk mogelijk, om de content te delen via de social media. Dit kan door middel van de social media buttons en de ‘Follow’ button van Instagram. Van onderstaande social media hebben wij buttons geplaatst naar de pagina van Facebook, Instagram en Twitter. Lees hier het privacy beleid van deze social media platforms:

Rechten en wijzigingen

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, dan zullen we je gegevens niet meer verwerken. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je via e-mail een inzage verzoek doen. We zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen via info@studioonlinemarketing.nl. Wij behouden te alle tijden het recht ons privacy beleid te wijzigen. Het privacy beleid van Studio Online Marketing is opgesteld op 1 mei 2018.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig het privacy beleid en zullen hier in de toekomst actief mee bezig blijven. Als je vragen hebt over dit beleid, kun je met ons contact opnemen via onderstaande gegevens:

Studio Online Marketing
Zilvervlekpad 12
5247 KT Rosmalen
info@studioonlinemarketing.nl

Download het e-book met 15 Content Marketing Tips voor jouw bedrijf

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.