Over Ons

Audrey van Esch Hallo! Ik ben Audrey van Esch- van Huet, de expert achter Studio Online Marketing. Met mijn man, zoon en dochter woon ik in Brabant en ben al ruim 10 jaar ondernemer. Door het beheer van webwinkel Hip & Stip Kaarten, weet ik hoe belangrijk het is om van je bedrijf een succes te maken. Mijn kennis en ervaring neem ik sinds 2012 mee in advies en ondersteuning, voor bedrijven en webwinkels. Als social media marketing expert geef ik advies en coaching aan bedrijven via diverse diensten. Op locatie in Rosmalen geef ik informatieve workshops samen met Studio Plume, in thema’s voor meer online zichtbaarheid. Samenwerken door 1 op 1 coaching, met veel advies, tips én opdrachten die jouw bedrijf zal blijven versterken.

Ondersteuning nodig voor je bedrijf?

Ben je als eigenaar van een bedrijf of webwinkel op zoek naar ondersteuning op het gebied van online marketing, social media of telefonische acquisitie? Dan ben je bij Studio Online Marketing aan het juiste adres! Kijk in het menu bij diensten voor coaching, advies en ondersteuning.

Ik ondersteun bedrijven onder andere op het gebied van:

  • Advies, planning en marketing acties
  • E-mailmarketing – het opstellen van nieuwsbrieven en mailings
  • Social media – advies en het aanmaken en onderhouden van accounts
  • Klantonderzoek – naar wens voor bedrijven
  • Het opstellen en/of uitvoeren van een marketingplan
  • Het schrijven van artikelen, blogs en teksten voor website of webwinkel
  • Telefonische acquisitie – in opdracht volgens marketingplan
  • Persoonlijk coach traject naar wens volgens 1 op 1 coaching via Social Marketing Coach

Heb je eenmalig, tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning nodig? Ik help je graag!

Wat klanten zeggen:

Studio Online Marketing heeft mij enorm geholpen, zowel op advies gebied en online marketing. De samenwerking is fijn, persoonlijk en professioneel. Ik ben zelfverzekerd geworden als persoon, ze weten precies de puntjes op de i te zetten. Hoe ik door moet pakken, hierdoor heeft Type-Uniek een grote groei doorgemaakt. Je krijgt fijne feedback, het is goed samenwerken, nu en in de toekomst.

Type-Uniek

Wat een fijne Social Media Scan met uitgebreid rapport. Fijn overleg en adviesgesprek, met praktische tips voor het goed inzetten van de social media. Met het nieuwe plan gaan we fijn aan de slag!

Babyslofje-online.nl

Het is erg fijn samenwerken met Audrey. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer een stapje verder te komen met mijn bedrijf. Samen kijken we waar de kansen liggen, met altijd een goed marketingplan. Als ondernemer weet je soms niet waar je moet beginnen, het is zo fijn als iemand je hierbij op weg helpt; dat kan Audrey!

Studio Kikor

Kan jij geen rust vinden in het plaatsen van content op je social media, heb je elke week coaching nodig om verdere stappen te kunnen maken, dan adviseer ik je 100% om met Audrey te gaan werken. Het geeft mij zoveel focus, rust en structuur, zodat ik verder kan gaan om nieuwe stappen te maken en aan mijn positieve energie te werken. Bedankt voor alles, we gaan voor een mooie, lange samenwerking.

Kiddeaus

Ik heb de Social Media Scan laten uitvoeren. Ik wilde graag weten hoe een buitenstaander mijn social media ziet. Ik kreeg een uitgebreid en duidelijk rapport terug met daarin feedback en complimenten. Heel erg fijn om met zekerheid te kunnen zeggen dat de boodschap die je wilt zenden ook goed overkomt. Audrey bedankt voor de goede service!

Gezonder-Nederland.nl

Ik heb Audrey ingeschakeld om met geïnteresseerde potentiële klanten te bellen over een cursus die ik aanbied. Dit resulteerde in een aantal leuke nieuwe cursisten. Zowel ik als mijn klanten waren erg te spreken over de werkwijze en vriendelijke, professionele benadering. Een aanrader voor iedereen die niet zelf wil bellen!

Succes met je Webshop

Studio Online Marketing werkt onder andere voor:

 

Eileen4Kids

Eileen4Kids

Puur Slaapcoaching

Puur Slaapcoaching

Studio Marianne

Studio Marianne

Verbeelderij

Verbeelderij

Younique Brand Support

Younique Brand Support

Kiddeaus

Kiddeaus

Final edition

Final Edition

Hester Sybrandi

Hester Sybrandi

Gezonde Route Rosmalen

Gezonde Route Rosmalen

Bewust, Licht & Krachtig

Bewust, Licht & Krachtig

RetailCoach & Training

RetailCoach & Training

StudieKoers

StudieKoers

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage

Groeistof

Groeistof

Studio Kikor

Studio Kikor

Gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu

Liefs van Cindy

Liefs van Cindy

Paper Time

Paper-Time

Motiveerkracht

Motiveerkracht

Type-Uniek

Type-Uniek

Tulpjes

Tulpjes

Staartjes en Strikjes

Staartjes en Strikjes

Succes met je Webshop

Succes met je Webshop