Over Ons

Audrey van Esch - Studio Online MarketingHallo! Ik ben Audrey van Esch – van Huet, het gezicht achter Studio Online Marketing. Ik woon met mijn man en kinderen in Brabant en heb een voorliefde voor papierwaar en mooie kaarten, liefst van ontwerpers uit ons eigen land. Sinds 2008 run ik mijn eigen webwinkel Hip & Stip Kaarten, die inmiddels ook een eigen kaartenlijn heeft met hippe Hollandse ontwerpen. Afgelopen jaren is de webwinkel enorm gegroeid en is inmiddels uitgegroeid tot dé plek waar je moet zijn voor hippe kaarten, papierwaren en aanverwante producten uit Holland. Hoewel online marketing en social media altijd ‘mijn ding’ zijn geweest, besloot ik me in 2014 hierin verder te specialiseren en een opleiding te volgen. Sinds eind 2014 werk ik met veel plezier en voldoening als online marketing specialist voor verschillende bedrijven en webwinkels, met een groot netwerk aan samenwerkingen.

 

Ondersteuning nodig voor je bedrijf?

Ben je als eigenaar van een bedrijf of webwinkel op zoek naar ondersteuning op het gebied van online marketing, social media of telefonische acquisitie? Dan ben je bij Studio Online Marketing aan het juiste adres! Kijk ook via de pagina pakketten voor diverse fijne samenwerkingen.

Ik ondersteun bedrijven onder andere op het gebied van:

  • Advies, planning en marketing acties
  • E-mailmarketing – het opstellen van nieuwsbrieven en mailings
  • Social media – advies en het aanmaken en onderhouden van accounts
  • Klantonderzoek – naar wens voor bedrijven
  • Het opstellen en/of uitvoeren van een marketingplan
  • Het schrijven van artikelen, blogs en teksten voor website of webwinkel
  • Telefonische acquisitie – in opdracht volgens marketingplan

Heb je eenmalig, tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning nodig? Ik help je graag!

Wat klanten zeggen:

Studio Online Marketing heeft mij enorm geholpen, zowel op advies gebied en online marketing. De samenwerking is fijn, persoonlijk en professioneel. Ik ben zelfverzekerd geworden als persoon, ze weten precies de puntjes op de i te zetten. Hoe ik door moet pakken, hierdoor heeft Type-Uniek een grote groei doorgemaakt. Je krijgt fijne feedback, het is goed samenwerken, nu en in de toekomst.

Type-Uniek

Audrey neemt de hele social media voor de webwinkel uit handen. Ideaal, want zo heb ik er zelf geen omkijken naar en trekt mijn webwinkel toch bezoekers en klanten via Facebook. Het is fijn samenwerken met Audrey, aan een half woord heeft ze genoeg en komt zelf met goede ideeën voor posts.

Love Arganolie

Ik heb Audrey ingeschakeld om met geïnteresseerde potentiële klanten te bellen over een cursus die ik aanbied. Dit resulteerde in een aantal leuke nieuwe cursisten. Zowel ik als mijn klanten waren erg te spreken over de werkwijze en vriendelijke, professionele benadering. Een aanrader voor iedereen die niet zelf wil bellen!

Succes met je Webshop

Studio Online Marketing werkt onder andere voor:

 

Studio Kikor

Studio Kikor

Jaas Woon en Kado

Jaas Woon en Kado

Gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu

Liefs van Cindy

Liefs van Cindy

Paper Time

Paper-Time

Boost je Webshop

Boost je Webshop

Spirituele Webwinkel

Spirituele Webwinkel

Motiveerkracht

Motiveerkracht

Type-Uniek

Type-Uniek

Tulpjes

Tulpjes

TreasureHuntWorld

TreasureHuntWorld

Staartjes en Strikjes

Staartjes en Strikjes

Succes met je Webshop

Succes met je Webshop