Winkelen in Holland

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Online zichtbaarheid voor webshops

Winkelen in Holland is een onderdeel van Studio Online Marketing, gericht op de doelgroep webwinkeliers. Van promotie in social media tot het offline zichtbaar worden via het Winkelen in Holland magazine. Dit is een A6 jaarmagazine wat verspreid wordt door de deelnemende webshops. Een magazine ontworpen met het thema Holland voor de leukste webshops uit Nederland. Met promotie via Facebook en Instagram, voor extra zichtbaarheid in een fijne groep webwinkeliers. Van online netwerken tot samenwerkingen met webshops. Vanuit het kleurenthema en de Facebook Community blijven we samen met elkaar in verbinding. Met nieuwe samenwerkingen en online zichtbaarheid.

Social Media met blog trainingen

Sinds 2010 heeft Winkelen in Holland een leuke groep deelnemende webshops, voor extra promotie via de social media. Wij schrijven content voor jou, geven je extra zichtbaarheid via onze social media. Maak jezelf nog meer online zichtbaar, via onze platformen en maak je doelgroep hiermee groter. Via Instagram werken we vanuit een kleurenthema en laten we leuke winkeltips via Stories zien. Op Facebook delen we jouw blogs, leuke acties en de nieuwe collecties. Als cadeau bij een jaarvermelding ontvang je een fijne praktische bonus, met blog trainingen die we via onze Community geven. Leer nu zelf schrijven via de juiste blog marketing strategie. Met heel veel tips & tricks voor meer Google online zichtbaarheid. Met regelmatig ook trainingen voor meer focus, structuur en overzicht in de webshop. Stel hier ook je vragen.

Winkelen in Holland Flyer en Magazine

Dit jaar brengen we alweer de 12e editie uit van ons Winkelen in Holland magazine. De vormgeving, cover illustratie en design is in samenwerking met Studio Plume in Rosmalen. Studio Plume maakt ontwerpen op maat en ontwerpt ook logo’s en meer voor bedrijven en webshops. Studio Online Marketing doet hiervoor de acquisitie en advertentie promotie en is altijd op zoek naar nieuwe deelnemende webshops. Via onderstaand formulier kun je je altijd bij interesse inschrijven voor het volgende magazine. Vanaf 2022 starten we hiernaast ook met Winkelen in Holland flyers, deze zullen per seizoen regelmatig worden ontworpen. Schrijf je alvast in via onze interesselijst.

Meer informatie en inschrijven

Via ons formulier kun je aangeven als je meer informatie over één van onze diensten wilt ontvangen. Webshops kunnen hier direct aanmelden voor de social media promotie, wij nemen snel contact met je op. Daarbij kun je inschrijven voor onze interesse wachtlijst van de flyer of het magazine. Zo houden we je graag op de hoogte over deze nieuwe edities. Deelnemende webshops die bij ons adverteren, krijgen 10% korting bij deelname aan ons magazine. Zo ga je in al onze social media promotie mee en zien we je graag in onze Community. Volg op Instagram ook Winkelen in Holland, bekijk hier de leukste webshops. Met veel inspiratie ook over onze flyer en het magazine.

 

Audrey is erg fijn om mee samen te werken, denkt goed met je mee en zo kan je duidelijke stappen maken in een plan. Dit doen we al diverse jaren via de Strippenkaart, hierdoor als bonus de fijne social media promotie voor webshops. Een echte aanrader als je op zoek bent naar rust met Facebook content voor je webwinkel!

Kiddeaus 
Kiddeaus

Ook dit jaar doet Deezbabykamers weer graag mee. Wat super tof om al diverse jaren mee te doen. Afgelopen jaar heb ik veel geleerd via de Blog trainingen van Audrey en ben ik voor mijn webwinkel actief gaan bloggen. Ook fijne samenwerking met Studio Plume voor het Winkelen in Holland magazine. Altijd persoonlijk contact via mail met leerzame tips!

Deezbabykamers.nl 
Deezbabykamers.nl

Behoren tot de leukste webshops van Nederland via Winkelen in Holland is een extra podium voor elke webwinkelier en ik spreek uit ervaring. Met het jaarlijkse magazine met vermelding is dit een leuke weggever bij de orders van je klanten. Een cadeautje met mooie webwinkeltips. Met Audrey werk ik al jaren prettig samen, nu als Virtual Assistant webshops met social media. Daarom begrijp ik hoe belangrijk social media is voor een webwinkel en hoe je dit het beste zichtbaar kunt maken.

Social Media Support VA 
Social Media Support VA

Audrey neemt alle tijd voor de webshop en helpt je graag. Je krijgt ook altijd snel een reactie op e-mails. Vooral het magazine waar ik al vaker in vermeld sta, is leuk om bij de bestellingen mee te sturen. Dit magazine is met zo veel zorg samengesteld door Studio Plume. Ook schrijft Audrey voor mijn webwinkel Label Lique op social media, waar ik heel blij mee ben. Kortom een hele fijne samenwerking al diverse jaren.

Label Lique 
Label Lique

Wat een fijne samenwerking met Studio Online Marketing voor het Winkelen in Holland magazine. Als vormgever is het leuk om zo met veel webshops samen te werken. Met de kleurrijke fotobeelden ontwerp ik elk jaar een nieuw uniek magazine. Na jaren succes gaan we hier ook de WIH flyer aan toevoegen. Samen met Audrey blijf ik nieuwe magazines ontwerpen, voor de leukste winkeltips in Holland!

Studio Plume 
Studio Plume

Aanmelden en interesselijst 

Hip en Stip Kaarten

Deezbabykamers

By Isa

Kiddeaus

Kiddeaus

Label Lique

BenIkHip.nl

Staartjes en Strikjes

Staartjes en Strikjes

Educadora-webshop

Cake Obsession

Kauwsieraden & meer

Eileen4Kids

Eileen4Kids

Studio Kikor

Studio Kikor

Maaikies

 

Liefs van Puk

Knijpertjes

Fashion by Fleur

Durf te Stempelen

Happy Hippie Style

Babyslofje-online

De Knopenshop

MuurTotLeven.nl

Paper Time

Gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu

Made by Bir

Eileen4Kids

Eileen4Kids

Happy Hippie Style

Kiddeaus

Kiddeaus

Paper Time

Maaikies

 

Knijpertjes

Cake Obsession

Made by Bir

Durf te Stempelen

Fashion by Fleur

Liefs van Puk

Educadora-webshop

Kauwsieraden & meer

Studio Kikor

Studio Kikor

BenIkHip.nl

Deezbabykamers

Babyslofje-online

MuurTotLeven.nl

Gelukspoppetjes.eu

Gelukspoppetjes.eu

By Isa

Hip en Stip Kaarten

De Knopenshop

Staartjes en Strikjes

Staartjes en Strikjes

Label Lique