Samenwerkingen

Studio Online Marketing werkt graag samen. Regelmatig verwijzen wij onze klanten verder naar fijne samenwerkingen met diensten die aansluiten bij de hulpvraag. Denk aan het starten van een webwinkel, goede fotografie en sfeerbeelden, design en ontwerp tot de Succes met je Webshop community, waar ik als marketing expert fijn kan samenwerken. Een goed plan opstellen voor je klanten, gaat soms verder dan je eigen diensten. Maak kennis met al onze samenwerkingen, met als doel het versterken met nog meer mogelijkheden.

Studio Plume

Vera Hartenberg is de drijvende kracht achter Studio Plume. Ze houdt zich bezig met design van en voor Studio Online Marketing. Voor het ontwerp van professionele logo’s en huisstijlen en je complete ‘Brand Identity’ kun je bij Studio Plume terecht. Voor drukwerk maar ook voor digitale ontwerpen voor websites en social media, die de sfeer en stijl van jouw bedrijf weergeven. Vera en ik hebben een jarenlange fijne samenwerking. We begrijpen elkaar en brengen het beste in elkaar naar boven.

Studio Mengelmoes

Met professionele product- en sfeerfotografie onderscheidt je jouw webwinkel van de concurrentie en zet je een eigen stijl neer. Ester Verheijden van Studio Mengelmoes kan jou helpen de perfecte sfeer neer te zetten met professionele productfotografie. Ook op het gebied van merkidentiteit en ontwerp kun je bij Studio Mengelmoes terecht. We hebben al vele jaren een fijne samenwerking. Ester kan worden ingezet bij nieuwe vormgeving en merkidentiteit van onze klanten en vernieuwing van de website.

Succes met je Webshop

Astrid van Kollenburg is het gezicht achter Succes met je Webshop. Een adviesbureau voor ambitieuze webwinkeliers die meer resultaat uit hun bedrijf willen halen. Volg een van de cursussen, laat een Webshop Scan uitvoeren of word lid van de inspirerende community, waar je kunt sparren met andere webwinkeliers en al je webwinkel vragen kunt stellen. Op haar website vind je meer dan 300 blogs en daarnaast is Astrid ook regelmatig op deze website te zien als gastblogger.

Jouw technische coach

Als beginnende webwinkelier weet je niet altijd waar je moet beginnen, waar je op moet letten en wat je moet regelen. Gea van Jouw webwinkel coach biedt jou daarin de helpende hand. Via haar Webwinkel coach programma’s biedt zij 1-op-1 hulp op maat. Via de Webwinkel QuickScan waarbij Gea jouw webwinkel door de ogen van de klant bekijkt. En via het Eerste stap naar succes programma waar je net dat beetje meer ondersteuning krijgt met downloads, video cursussen en mooie extra bonussen.