Samenwerkingen

Studio Online Marketing werkt graag samen. Regelmatig verwijzen wij onze klanten verder naar fijne samenwerkingen met diensten die aansluiten bij de hulpvraag. Denk aan het starten van een webwinkel, goede fotografie en sfeerbeelden, design en ontwerp tot de Succes met je Webshop community, waar ik als marketing expert fijn kan samenwerken. Een goed plan opstellen voor je klanten, gaat soms verder dan je eigen diensten. Maak kennis met al onze samenwerkingen, met als doel het versterken met nog meer mogelijkheden.

Studio Plume

Vera Hartenberg is de drijvende kracht achter Studio Plume. Ze houdt zich bezig met design van en voor Studio Online Marketing. Voor het ontwerp van professionele logo’s en huisstijlen en je complete ‘Brand Identity’ kun je bij Studio Plume terecht. Voor drukwerk maar ook voor digitale ontwerpen voor websites en social media, die de sfeer en stijl van jouw bedrijf weergeven. Vera en ik hebben een jarenlange fijne samenwerking. We begrijpen elkaar en brengen het beste in elkaar naar boven.

Studio Mengelmoes

Met professionele product- en sfeerfotografie onderscheidt je jouw webwinkel van de concurrentie en zet je een eigen stijl neer. Ester Verheijden van Studio Mengelmoes kan jou helpen de perfecte sfeer neer te zetten met professionele productfotografie. Ook op het gebied van merkidentiteit en ontwerp kun je bij Studio Mengelmoes terecht. We hebben al vele jaren een fijne samenwerking. Ester kan worden ingezet bij nieuwe vormgeving en merkidentiteit van onze klanten en vernieuwing van de website.

Succes met je Webshop

Astrid van Kollenburg is e-commerce expert en auteur van het boek Meer verdienen met je webshop. Ze helpt ambitieuze webwinkeliers met het succesvol maken van hun bedrijf, zodat zij zich een goed salaris kunnen uitbetalen. Op haar website vind je meer dan 500 blogs met webwinkeltips en daarnaast is ze op deze website regelmatig te zien als gastblogger. Sluit je ook aan bij de nr 1 webwinkel community van Nederland of volg een van haar online programma’s.

Jouw technische coach

Als beginnende webwinkelier weet je niet altijd waar je moet beginnen, waar je op moet letten en wat je moet regelen. Gea van Jouw webwinkel coach biedt jou daarin de helpende hand. Via haar Webwinkel coach programma’s biedt zij 1-op-1 hulp op maat. Via de Webwinkel QuickScan waarbij Gea jouw webwinkel door de ogen van de klant bekijkt. En via het Eerste stap naar succes programma waar je net dat beetje meer ondersteuning krijgt met downloads, video cursussen en mooie extra bonussen.

Boeiende Trainingen

​Irma Meijer helpt coaches die naast hun 1-op-1 coaching kennis met klanten en volgers willen delen in de vorm van (online) workshops, trainingen of groepstrajecten. Als expert in jouw vakgebied wil je deze kennis met zoveel mogelijk mensen delen. Hoe pak je dat nu aan? Welk onderwerp is geschikt? Wat is een goede opbouw voor een workshop? Irma zal je op een boeiende en interactieve manier laten zien hoe je jouw kennis kunt delen, zodat jouw deelnemers het gewenste resultaat bereiken.

Planet Webdesign

Planet Webdesign

Ben je op zoek naar een WordPress website? Voor het ontwerpen en bouwen aan meer online zichtbaarheid van je website. Met kennis en ervaring voor websites die er niet alleen mooi uitzien, maar vooral ook hun doel bereiken. Naast ontwerpen komt het onderhoud van je website hier ook terug. Ga voor een Website Check en ontvang een compleet rapport met praktische tips en tricks, hoe je een juiste website kunt maken. Of start  een samenwerking voor het onderhoudsplan voor al je technische vragen.