Samenwerkingen

Studio Online Marketing werkt graag samen in een team van diverse experts. Regelmatig verwijzen wij onze klanten verder naar fijne samenwerkingen met diensten die aansluiten bij de hulpvraag. Van logo ontwerp, drukwerk en vormgeving tot Facebook advertising. Het vernieuwen van de website tot technische ondersteuning. Diverse experts zijn een aanvulling en geven Studio Online Marketing hierbij extra ondersteuning. Maak kennis met ons team van  samenwerkingen, met als doel het versterken met meer mogelijkheden voor onze klanten.

Studio Plume

Vera Hartenberg is de drijvende kracht achter Studio Plume. Ze houdt zich bezig met design van en voor Studio Online Marketing. Voor het ontwerp van professionele logo’s en huisstijlen en je complete ‘Brand Identity’ kun je bij Studio Plume terecht. Voor drukwerk maar ook voor digitale ontwerpen voor websites en social media, die de sfeer en stijl van jouw bedrijf weergeven. Vera en ik hebben een jarenlange fijne samenwerking. We begrijpen elkaar en brengen het beste in elkaar naar boven.

Studio Mengelmoes

Met professionele product- en sfeerfotografie onderscheidt je jouw webwinkel van de concurrentie en zet je een eigen stijl neer. Ester Verheijden van Studio Mengelmoes kan jou helpen de perfecte sfeer neer te zetten met professionele productfotografie. Ook op het gebied van merkidentiteit en ontwerp kun je bij Studio Mengelmoes terecht. We hebben al vele jaren een fijne samenwerking. Ester kan worden ingezet bij nieuwe vormgeving en merkidentiteit van onze klanten en vernieuwing van de website.

Succes met je Webshop

Astrid van Kollenburg is e-commerce expert en auteur van het boek Meer verdienen met je webshop. Ze helpt ambitieuze webwinkeliers met het succesvol maken van hun bedrijf, zodat zij zich een goed salaris kunnen uitbetalen. Op haar website vind je meer dan 500 blogs met webwinkeltips en daarnaast is ze op deze website regelmatig te zien als gastblogger. Sluit je ook aan bij de nr 1 webwinkel community van Nederland of volg een van haar online programma’s.

Jouw technische coach

Alles valt te leren, maar is de vele tijd die je in je website/academie maken, vormgeven en onderhouden, programma’s koppelen, SEO en/of e-mailmarketing stopt wel echt jouw tijd en energie waard? Gea helpt je graag zodat jij je kunt richten op datgene waar jij goed in bent, jouw klanten helpen. Of je nu hulp nodig hebt bij een eenmalige klus of dat je juist een vaste Technisch VA voor langere termijn zoekt, het is beide mogelijk. Gea schrijft ook regelmatig gastblogs voor Studio Online Marketing.

Jessica

Social Media Support NL

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geeft Jessica ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en het onderhouden van websites en webwinkels. Voor advies en ondersteuning bij het inplannen van je social media content tot het opzetten van een Facebook en Instagram shop. Maar ook als gastblogger bij Studio Online Marketing, het schrijven over online zichtbaarheid met de mogelijkheden van Clubhouse.

Chantal Koekman - Younique Brand Support

Younique Brand Support

Chantal Koekman is Online Marketeer en helpt ondernemers op het gebied van social media, Facebook advertising en e-mailmarketing. Dit doet zij op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Wil je meer succes halen uit social media? Chantal helpt je verder bij het bouwen van een ijzersterke fundering. Wil je meer omzet en klanten? Wil je weten of Facebook advertenties ook voor jouw bedrijf kunnen werken? Van advies en het opzetten van een advertentie tot ondersteuning bij opmaak van een e-book of checklist.