Samenwerkingen

Studio Online Marketing werkt graag samen in een team van diverse experts. Regelmatig verwijzen wij onze klanten verder naar fijne samenwerkingen met diensten die aansluiten bij de hulpvraag. Van logo ontwerp, drukwerk en vormgeving tot Facebook advertising. Het vernieuwen van de website tot technische ondersteuning. Diverse experts zijn een aanvulling en geven Studio Online Marketing hierbij extra ondersteuning. Maak kennis met ons team van  samenwerkingen, met als doel het versterken met meer mogelijkheden voor onze klanten.

Vera | Logo Ontwerp

Vera Hartenberg is de drijvende kracht achter Studio Plume. Ze houdt zich bezig met design van en voor Studio Online Marketing. Voor het ontwerp van professionele logo’s en huisstijlen en je complete ‘Brand Identity’ kun je bij Studio Plume terecht. Voor drukwerk maar ook voor digitale ontwerpen voor websites en social media, die de sfeer en stijl van jouw bedrijf weergeven. Vera en ik hebben een jarenlange fijne samenwerking. We begrijpen elkaar en brengen het beste in elkaar naar boven.

Frederique | Productfotograaf

De ultieme combinatie om jouw content en/of webshop fotografie mooi en professioneel aan te pakken. Als productfotograaf en stylist helpt Frederique merken en webshops aan hun droombeeld. Ze werkt in opdracht, geeft advies met masterclasses vanuit haar studio in Amsterdam. Starters en creatieve ondernemers leert ze zelf professionele productfoto’s te maken met smartphone op locatie. Ga jezelf als bedrijf of webwinkel onderscheiden met productfoto’s die uniek zijn, meer verkopen en een merk worden.

Anneke | LinkedIn Expert

Als je je richt op zakelijke klanten, of dat nu ondernemers zijn of professionals in een bedrijf, dan is LinkedIn hét social media kanaal om in te zetten. Als LinkedIn expert helpt Anneke van der Voort ondernemers zich onderscheidend te profileren, consistent zichtbaar te zijn en de juiste klanten aan te trekken via LinkedIn. Mijn no-nonsense en persoonlijke aanpak is wat klanten in mij waarderen. Mijn motto: zet LinkedIn op een authentieke manier in, dan trek je aan wie bij je past. Ik help je hier graag bij.

Jessica

Jessica | VA Social Media

Jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep is een voortdurend proces. Als Virtual Assistant geeft Jessica ondersteuning aan ondernemers in het beheren van social media en webwinkelsupport. Voor advies en ondersteuning bij het inplannen van je social media content tot het opzetten van een Facebook en Instagram shop. Maar ook als gastblogger bij Studio Online Marketing, het schrijven over online zichtbaarheid met de mogelijkheden van Canva.

Chantal Koekman - Younique Brand Support

Janneke | VA Technisch

Alle technische rompslomp die ondernemers hoofdpijn veroorzaken, dat neemt Janneke je uit handen. Van het inrichten van je website of online academie, e-mailmarketing systeem of betaalsysteem; Janneke staat klaar om je te helpen. Wil je graag een online academie of community? Als Huddle expert helpt Janneke je bij het volledig inrichten van jouw academie. Weet je niet hoe je een betaalsysteem als Plug & Pay moet inrichten en koppelen met je website of Huddle? Dan helpt Janneke je graag.

Suzan Biemans VA Webdesign Studio Online Marketing

Suzan | VA Webdesign

Suzan Biemans biedt online ondersteuning aan onderneemsters die met veel plezier en trots aan hun bedrijf werken en een frisse en vrolijke blik kunnen gebruiken voor de voorkant van hun bedrijf. Ben jij toe aan een frisse kijk op jouw website, hulp bij aanpassingen aan jouw webshop of een nieuwe indeling van de pagina’s? Dan helpt Suzan je graag. Ook kun je bij Suzan een traject parttime ondernemen volgen en gaat ze graag aan de slag met een scan & advies met betrekking tot klantbeleving.

Wat een fijne masterclass op locatie bij Frederique in Amsterdam. In een kleine groep is er alle tijd met veel uitleg over fotografie in een fijne sfeer. Veel inspiratie hoe je nog meer uit foto’s kunt halen tot het proces van zichtbaar maken in je webshop. Met prachtige foto’s als resultaat. Een aanrader!

Iluvia Froston 
Iluvia Froston

Via Studio Online Marketing werk ik met een team van experts. Samen met Audrey, Jessica en Suzan werken we samen aan de online zichtbaarheid van PBC. Naast het coach traject geeft dit zoveel meer structuur en overzicht met taken uitbesteden in mijn bedrijf.

Petra Barten PBC 
Petra Barten PBC