Maak van je bedrijf of webwinkel een succes

Bekijk hier onze diensten die ik heb opgezet, om van jouw bedrijf of webwinkel een succes te maken. Wil je meer zichtbaarheid en tips over de social media en jouw ideale klant? Via de dienst Social Marketing Coach ga je via 1 op 1 coaching zelf actief bezig met online zichtbaarheid. Maak kennis met de strippenkaart, van advies tot ondersteuning in online marketing. Voor bedrijven neem ik graag opdrachten aan voor telefonische acquisitie, voor nieuwe klanten, adverteerders voor een magazine tot aan een klanttevredenheid onderzoek. Ga voor blog inspiratie via onze community en als marketing coach sta ik ook voor meer focus, structuur en overzicht met een juist plan. Bekijk welke dienst bij je past of neem contact op voor meer informatie over deze mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een telefonisch gesprek aan, over onze diensten.

Strippenkaart

Strippenkaart

Business Marketing Coach

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Blog Marketing Coach

Social Marketing Coach

Dit vinden onze klanten:

Jij bent van onschatbare waarde en ik ben heel dankbaar dat wij samenwerken. Ik zie het zo, ik ben een eindeloze denktank en dat is meestal chaos, jij ziet het geheel meteen en zorgt ervoor dat mijn ideeën en ikzelf intact blijven, maar ook dat er een uitvoerbaar plan komt. Realiseerbaar en meetbaar. Zoveel rust met al je ideeën op de Facebook pagina en de Community groepen, zo fijn!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur 
Mooi Advies Personal Branding en Kleur

Een hele fijne samenwerking. Leuke ideeën op het gebied van social media. Snelle reacties op mails, meedenken en ondersteunen. Het schrijven van teksten voor pagina’s op de website tot onze nieuwsbrief. Maar ook het wekelijks inplannen van Facebook marketing en het evalueren met statistieken. Na jaren fijn samenwerken, heb ik nu mijn eigen social media strategie, heel tevreden!

Staartjes en Strikjes 
Staartjes en Strikjes

Het is erg fijn samenwerken met Audrey. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer een stapje verder te komen met mijn bedrijf. Samen kijken we waar de kansen liggen, met altijd een goed marketingplan. Als ondernemer weet je soms niet waar je moet beginnen, het is zo fijn als iemand je hierbij op weg helpt; dat kan Audrey!

Studio Kikor 
Studio Kikor

Voor onze groothandel heeft Audrey zich ingezet bij het onderhouden van de Facebook en Instagram pagina voor de groothandel van bedrijven en webwinkeliers. En met succes, nu richten we ons vooral op extra zichtbaarheid. Het is zo fijn om dit uit te besteden. Audrey blijft content schrijven en meedenken in nieuwe mogelijkheden. Voor meer focus op nieuwe producten, met veel advies én meer nieuwe klanten!

Groothandel Gelukspoppetjes.eu 
Groothandel Gelukspoppetjes.eu

Audrey heeft in korte tijd op een effectieve en creatieve manier de Open dag van de Gezonde Route Rosmalen voor ons op Facebook gepromoot. Wij als ZZP-ers in de zorg zijn heel blij met haar positieve instelling, daadkracht en professionaliteit. Als je gebruik wilt maken van haar social media marketing diensten, dan raden wij haar bedrijf zeker aan.

Gezonde Route Rosmalen 
Gezonde Route Rosmalen

Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Het is fijn dat iemand naast je staat en meedenkt. Dat doet Audrey. Haar coaching is persoonsgericht en zij deelt haar kennis door mij de tips te geven, waardoor ik overzicht hou in drukke periodes. De Business Calls en live coaching zijn momenten met Audrey waarin ik mijn ups en downs kan delen. Altijd een verhelderend gesprek waarin Audrey mij advies geeft in wat op dat moment aandacht nodig heeft. Daarna uitgeschreven in een rapport is dat zo fijn.

TreARTHUIS 
TreARTHUIS

Audrey heeft me geholpen mijn bedrijf online zichtbaar te maken. Ze zorgt voor meer structuur in het schrijven en plaatsen van berichten op onze Facebook pagina. Zij is een professional in social media marketing. Ik besteed deze taak met vertrouwen aan haar uit. Zij geeft via Business Call en live coaching alle adviezen met ondersteuning en stimuleert me om te delen waar ik voor ga en sta binnen mijn bedrijf.

Verbeelderij 
Verbeelderij

Zo blij met jouw fijne coaching. Voelt echt zo goed, kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Ondernemen is zwaar en ik heb best een groot doel voor ogen, dat ga ik nooit alleen halen. Dus om dit jaar het grote plan weer om te zetten naar een nieuw marketingplan geeft mij nu al rust. Dat dit is geland. Door jou met zoveel extra waarde. Ik heb het gevoel dat ik door meer focus en structuur steeds beter een goede grond onder de voeten voel. Bedankt voor de juiste basis en de weg naar een hoger level, door het werken via het Business Coach Traject; een aanrader!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur  
Mooi Advies Personal Branding en Kleur

Wat een ontzettend fijne samenwerking met Studio Online Marketing. Aan het begin van de samenwerking was ik een enorme chaoot in mijn hoofd. Ik streef altijd naar perfectie maar dat bracht met dit keer ook onrust. Door de fijne coaching gesprekken met Audrey en haar expertise heeft ze me geleerd rust en structuur aan te brengen in mijn planning. Alle waardevolle tips op het gebied van bloggen heeft me het plezier gegeven om te gaan schrijven en mijn kennis te delen. Audrey is een fijn persoon om mee samen te werken. Met haar kennis en kunde is er bij mij meer structuur gekomen. Dank je wel..

BodyBalance033 
BodyBalance033

Zo blij met jouw hulp. Voelt echt zo goed, kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Ondernemen is zwaar en ik heb best een groot doel voor ogen, dat ga ik nooit alleen halen. Dus om dit jaar het grote plan weer om te zetten naar een nieuw marketingplan geeft mij nu al rust. Dat dit is geland. Door jou. Geeft vertrouwd gevoel. Ik heb het gevoel dat ik door de structuur steeds beter een goede grond onder de voeten voel. Bedankt voor de juiste basis, met het werken aan meer focus, structuur en overzicht!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur 
Mooi Advies Personal Branding en Kleur