Maak van je bedrijf of webwinkel een succes

Bekijk hier onze diensten die ik heb opgezet, om van jouw bedrijf of webwinkel een succes te maken. Wil je meer zichtbaarheid en tips over de social media en jouw doelgroep? Vraag de sociaal media scan aan en zet hierin zelf nieuwe stappen. Ben je juist op zoek naar meer ondersteuning, zodat jij je focus op de werkzaamheden kunt houden en doen wat je leuk vindt? Maak dan kennis met de strippenkaart, van advies tot ondersteuning in online marketing. Voor bedrijven neem ik graag opdrachten aan voor telefonische acquisitie, voor nieuwe klanten, adverteerders voor een magazine tot aan een klanttevredenheid onderzoek. En kijk ook zeker even naar de voordelige pakketten die ik dankzij diverse samenwerkingen kan aanbieden. Bekijk welke dienst bij je past, of neem contact op voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Social Media Scan

Strippenkaart

Voordelige pakketten

Facebook beheer

Social Marketing Coach

Dit vinden onze klanten:

Wat een fijne en uitgebreide social media scan met veel informatie! Hier heb ik veel aan gehad. Je kunt meteen aan de slag met de punten die je nog kunt gaan verbeteren. Echt een aanrader!

Purdies

Vanaf 2014 een fijne samenwerking via de strippenkaart. Het opzetten van de social media, berichten inplannen via Facebook en Twitter en acties uitzetten. En met succes. Via de strippenkaart kan ik Audrey inzetten waar nodig, zoals het schrijven van nieuwsbrieven, teksten voor de website maar daarnaast ook telefonische acquisitie. Ik ervaar haar manier van werken als persoonlijk, flexibel, betrokken en vakkundig.

Tulpjes.nl

Ik werk al een aantal jaar fijn samen met Audrey. Dankzij haar heb ik geen omkijken naar de social media. Daarnaast is ze een goede sparringpartner, ze denkt actief mee over het verbeteren en promoten van de website. Ze is snel en professioneel, ook in het contact met mijn klanten. Ik hoop nog heel lang met haar te mogen samenwerken!

Ultimate Webshops

Wat een fijne scan met een duidelijke uitleg, waardevolle tips en heel leerzaam. Ik heb meteen een aantal punten aangepast en doorgevoerd op mijn social media kanalen en via de website. Ik heb het ervaren als zeer positief en neem verbeterpunten dan ook op als positieve feedback. Bedankt, het advies heeft nu al meer bezoekers en volgers via social media en website gegeven.

Goodiebagshop

Afgelopen jaar heb ik al vaak van een strippenkaart gebruik gemaakt. Op het gebied van social media en online marketing kan ik Audrey wekelijks inzetten. Voor het schrijven van teksten, nieuwsbrieven tot inplannen van onze soical media. Met veel nieuwe acties en stappen die voor de website zijn gemaakt, zodat ik me op alle mooie bestellingen kan richten. Een aanrader!

Staartjes & Strikjes

Ik heb Audrey ingeschakeld om met geïnteresseerde potentiële klanten te bellen over een cursus die ik aanbied. Dit resulteerde in een aantal leuke nieuwe cursisten. Zowel ik als mijn klanten waren erg te spreken over de werkwijze en vriendelijke, professionele benadering. Een aanrader voor iedereen die niet zelf wil bellen!

Succes met je Webshop