Maak van je bedrijf of webwinkel een succes

Bekijk hier onze diensten die ik heb opgezet, om van jouw bedrijf of webwinkel een succes te maken. Wil je meer zichtbaarheid en tips over de social media en jouw ideale klant? Via de dienst Social Marketing Coach ga je via 1 op 1 coaching zelf actief bezig met online zichtbaarheid. Maak kennis met de strippenkaart, van advies tot ondersteuning in online marketing. Voor bedrijven neem ik graag opdrachten aan voor telefonische acquisitie, voor nieuwe klanten, adverteerders voor een magazine tot aan een klanttevredenheid onderzoek. Ga voor blog inspiratie via onze community en als marketing coach sta ik ook voor meer focus, structuur en overzicht met een juist plan. Bekijk welke dienst bij je past of neem contact op voor meer informatie over deze mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een telefonisch gesprek aan, over onze diensten.

Tarieven

Strippenkaart

Business Coach Traject​

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Blog Coach Traject

Social Coach Traject

Business Call

Business Scan Rapport

Business Scan Rapport

Dit vinden onze klanten:

Dat je denkt dat je alles al weet of hebt meegemaakt maar dat je er niet alleen in of voorstaat. Ik ben trots op onze samenwerking wat me zoveel focus en structuur, plezier en input heeft gegeven. En de samenwerking die met de website en social media VA ook is ontstaan, een mooi team!

Petra Barten PBC 
Petra Barten PBC

Met veel plezier werk ik al geruime tijd met Audrey samen. Zij adviseert, ondersteunt, motiveert en stimuleert mij. Mede door haar ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Audrey is een fijn mens om mee samen te werken en nodigt je op prettige wijze uit om in je eigen tempo stappen te maken.

Praktijk Focus & Flow 
Praktijk Focus & Flow

Audrey heeft mij enorm geholpen om te gaan posten op LinkedIn. Ik wist niet wat en hoe ik dat moest doen maar Audrey maakte me enthousiast gaf hierbij structuur. Dat laatste was niet onbelangrijk merkte ik want met regelmaat posten vraagt om discipline. De gesprekken met Audrey waren inspirerend, met ook nieuwe opdrachten en klanten. Dank je wel Audrey!

Henstraining 
Henstraining

Door te kiezen voor een businesscoach is mijn bedrijf enorm gegroeid en heb ik vele stappen kunnen maken naar groei en persoonlijke ontwikkeling. Audrey is een businesscoach die je tot acties aanzet en helpt met structuur aanbrengen binnen je bedrijf. En nog zoveel meer. Verstand van zaken, weet wat ze doet en zegt en voelt aan wat jij nodig hebt als ondernemer. Je hoeft het niet alleen te doen, coaching gaat je zoveel meer brengen.

Social Media Support VA 
Social Media Support VA

Ik heb twee jaar ontzettend fijn samenwerkt met Audrey en ben enorm gegroeid via het Business Coach Traject. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk! Dank je wel voor je luisterend oor, je tips en je warme persoonlijkheid. Je bent een kanjer!

Knijpertjes.nl  
Knijpertjes.nl

Ik kan werken met Audrey van harte aanbevelen. De coachcalls geven inzicht en helpen bij de groei als ondernemer, alsmede de groei van de webwinkel. Na elk gesprek krijg je een verslag waar instaat welke stappen je de volgende periode kan nemen om verder te groeien. Zoek je iemand die goed kan luisteren, met je mee denkt en je helpt inzicht te krijgen in je doelen, dan ben je bij Audrey aan het goede adres.

Kauwsieraden en meer 
Kauwsieraden en meer

Mijn samenwerking met Audrey vind ik mega fijn! Het is een heerlijk idee dat er iemand is die met je meedenkt en samen met jou achter je bedrijf staat. Duidelijkheid en overzicht dat is wat de coaching me vooral brengt. Hierdoor helpt ze je naar groei en met haar ervaring weet je dan ook dat je goed zit. Ik kan iedereen de coaching van Audrey aanbevelen, ik ben nog steeds mega blij en dankbaar.

Petranne.com 
Petranne.com

In drie jaar heb ik met Audrey gewerkt aan het opzetten van marketing structuur voor mijn webshop voor social media. Tijdens de coachcall was er een duidelijk structuur en opbouw met veel adviezen werkt het voor mij nu overzichtelijk. Met altijd praktische businesstips is Audrey enthousiast, creatief, betrouwbaar en punctueel.

Eileen4kids.com 
Eileen4kids.com

Via de fijne samenwerking met Audrey heb ik veel mooie vruchten kunnen plukken! Haar teksten zijn pakkend, verrassend en fijn om te lezen. Doordat ze alles van je overneemt met betrekking tot sociaal media en naar je wensenlijstje werkt. Heb je tijd voor al je andere plannen. Zoek je iemand die je ondersteuning biedt aan de achterkant van je bedrijf pak je kans.

Bloem by Marjan 
Bloem by Marjan

Ik wilde een Facebook groep starten en ondernemers in de groep motiveren, met tips over canva en social media; maar wist niet goed hoe. Onder begeleiding en advies van Audrey heb ik een goede start kunnen maken en elke week bespreken we hoe het gaat in de groep. Hoe blijf je voor interactie zorgen in de groep. Superfijn om hierin gecoacht te worden door Audrey

Social Media Support VA 
Social Media Support VA