Business Call

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Jij bent op zoek naar meer uitdaging voor je bedrijf, maar waar ga je starten? Wat is de juiste strategie om volgens een marketingplan te werken? Als businesscoach voor ondernemers kijk ik graag met je mee. Weet dat je niet alles alleen hoeft te doen. Je bent klaar voor een verdere groei van je bedrijf, maar waar moet je starten? In je ondernemersreis hoef je het dus niet alleen te doen. Door een business coachcall gesprek ga je met de stap-voor-stap methode, juist nieuwe stappen maken. En ik help je hier graag bij. Wat zijn nieuwe keuzes die je kunt maken? Tijdens een business groeigesprek geef ik je praktische inzichten met advies, wat de volgende stap kan zijn. Wil je samen met mij ontdekken wat een goed plan hierbij is? Dit doe je via het gratis Business Advies gesprek, of de Business Call coaching in overleg.

Ben je klaar om te groeien met jouw business?

Dan ga je voor een coachcall gesprek, dit is al mogelijk in een pakket vanaf 2 uur. Hiervoor maken we een planning met elke maand een coachcall business gesprek van 30 minuten. Wil je vooral zelf aan je bedrijf blijven werken, maar wil je graag tijdelijke coaching hierbij ontvangen? Dan is de Business Call Plus zeker iets voor jou. Als marketing- en businesscoach voor vrouwelijke ondernemers geef ik je praktische coaching in een telefonisch gesprek. We werken vanuit meer focus en structuur, een plan methode, maar vooral maatwerk. Waar heb jij als ondernemer behoefte aan, wat is er nodig voor verdere groei van je bedrijf? Via coach gesprekken ga je verdieping geven aan je bedrijf.

Maak kans op een gratis groeigesprek

Ben je klaar om met een gratis groeigesprek jouw business een boost te geven? Voel je aan alles dat je meer uit je bedrijf wilt halen? Of heb je juist interesse in één van onze diensten en wil je kijken of wij de juiste match voor elkaar zijn? In het gratis groeigesprek kijken we waar je nu staat en wat je extra nodig hebt. Bij de aanvraag zal je tien korte vragen gaan beantwoorden. Zo gaan we goed het gesprek in en dit zal ons beide tijd besparen. Vul het formulier in, maak zo elke maand kans op een 30-40 minuten fijn business groeigesprek. Vertel jouw verhaal!

Business call groeigesprek voor verdieping

Ben je in deze tijd op zoek naar een businesscoach? Zou je graag met mij willen sparren over je nieuwe plannen? Of weer in de juiste flow aan je bedrijf of webwinkel werken? Zonder Strippenkaart, bestel je de Business Call van 2 uur of het Plus pakket van 5 uur. Naar wens maken we hier een plan voor, in welke tijd je graag een nieuwe Business Call wilt inplannen. Bij het Business Call Plus pakket ontvang je bij afsluiting ook een rapport, met de adviezen die zijn besproken. Zo ga je zelf verder met de tips, nieuwe plan strategie of kies je voor een vervolg traject via Business Marketing Coach. In korte tijd maak je gebruik van de coaching, van mij als businesscoach. Met veel nieuwe ideeën, een plan met een marketing strategie. De ideale start van business coaching met nieuwe plannen in je marketing. Alles in overleg naar wens bespreekbaar.

Inschrijfformulier

Ik kan werken met Audrey van harte aanbevelen. De coachcalls geven inzicht en helpen bij de groei als ondernemer, alsmede de groei van de webwinkel. Na elk gesprek krijg je een verslag waar instaat welke stappen je de volgende periode kan nemen om verder te groeien. Zoek je iemand die goed kan luisteren, met je mee denkt en je helpt inzicht te krijgen in je doelen, dan ben je bij Audrey aan het goede adres.

Kauwsieraden en meer 
Kauwsieraden en meer

Bedankt voor het fijne gratis groeigesprek met nieuwe inspiratie. Ik vind het fijn je weer te spreken over focus, structuur en overzicht. Graag wil ik dit jaar nog verder gaan voor meer productief werken en automatiseren van mijn bedrijf.

Studio Kikor 
Studio Kikor

Ik heb onwijs veel aan jou Audrey. Als mijn business & marketingcoach begeleidt jij mij zo goed in de groei van mijn bedrijf via Business Calls en heb ik alle stappen naar professionalisering kunnen maken.

Social Media Support VA  
Social Media Support VA

Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Het is fijn dat iemand naast je staat en meedenkt. Dat doet Audrey. Haar coaching is persoonsgericht en zij deelt haar kennis door mij de tips te geven, waardoor ik overzicht hou in drukke periodes. De Business Calls en live coaching zijn momenten met Audrey waarin ik mijn ups en downs kan delen. Altijd een verhelderend gesprek waarin Audrey mij advies geeft in wat op dat moment aandacht nodig heeft. Daarna uitgeschreven in een rapport is dat zo fijn.

TreARTHUIS 
TreARTHUIS

Audrey heeft me geholpen mijn bedrijf online zichtbaar te maken. Ze zorgt voor meer structuur in het schrijven en plaatsen van berichten op onze Facebook pagina. Zij is een professional in social media marketing. Ik besteed deze taak met vertrouwen aan haar uit. Zij geeft via Business Call en live coaching alle adviezen met ondersteuning en stimuleert me om te delen waar ik voor ga en sta binnen mijn bedrijf.

Verbeelderij 
Verbeelderij