Social Coach Traject

Jouw social media en markting coach voor advies en content tips

Wil je de social media goed inzetten om meer klanten te gaan bereiken? Wil je meer weten hoe je content marketing bij jouw doelgroep kunt inzetten? Kun je wel wat advies en tips gebruiken voor je doelgroep bepaling tot het schrijven van content berichten? Graag wil ik je helpen als Social Marketing Coach. Door de juiste strategie volgens een duidelijk plan in te zetten. Dit ga je zelf doen, met ons advies en coaching. Je ontvangt wekelijks fijne praktische tips en marketing uitleg, waarmee je zelf direct aan de slag gaat. Met doelgroep bepaling, met de juiste strategie voor jou bedrijf, ga je leren dit plan eigen te maken. Schakel ons als jouw social media coach in, voor wekelijks overleg via mail met twee nieuwe opdrachten. Deze ga je zelf uitwerken in de nieuwe planning. In overleg bekijken we de frequentie van de coaching.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Er is geen inspiratie, waar over schrijven?

 • Ik werk niet met een planning, hoe werkt dat?

 • De social media zou ik graag willen uitbesteden

 • Teksten schrijven, wie kan dit voor mij doen?

 • Geen structuur en overzicht in mijn socials

 • Hoe schrijf ik een zakelijke tekst voor LinkedIn?

 • Er is geen plan voor mijn social media strategie

 • Ik wil meer rust en planning voor social media

Wat ga ik leren in dit traject?

 • Meer inspiratie voor de social media

 • Nu structuur en overzicht met planning

 • Samenwerken met de Social Media VA

 • Audrey schrijft content teksten in overleg

 • Ik werk nu met een social media strategie

 • Persoonlijke feedback op diverse content

 • Via planner werk ik nu met themadagen

 • Werk via de focus en structuur methode

Coach advies via mail met tip en opdracht

Wil je advies over het goed inzetten van Facebook of Instagram marketing? Of wil je juist LinkedIn marketing gaan inzetten? Hiervoor maken we samen een plan, waar je zelf aan gaat werken. Met wekelijks een overleg, ontvang je daarbij twee tips waar je mee aan de slag gaat. Via mail overleg en marketing tips, ga je zelf nieuwe stappen maken. Maar het belangrijkste, ik leer je een fijne werkwijze, zodat je dit zelf kunt gaan aanleren. Je doet het zelf, maar zal snel nieuwe stappen gaan maken naar meer succes. Je bepaalt zelf de frequentie van tips en overleg, zodat je fijn je bedrijf een goede boost kunt geven. Met ons advies en richtlijnen met aanvullende opdrachten, ingesteld op de juiste social strategie. Wil je met mij samenwerken als jouw social media of content inspiratie coach? Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe werkt het coach traject?

Wil jij meer inspiratie bij het schrijven van je content strategie? Werk je nog niet met een content planning, maar doe je maar wat? Via het Social Coach Traject schrijf je vanuit je doelgroep content voor je social media kanalen. Kies je voor 1/1 coaching, of wil je het via onze social media VA laten doen? Wij schrijven content voor je Facebook of Instagram pagina, of wil je juist zakelijk leren schrijven op LinkedIn? Via een Word document krijg je van ons de teksten, die je zelf via een tool gaat inplannen. Wil je alles graag uitbesteden en ben je toe aan meer rust en overzicht? Dan is het mogelijk via Jessica bij Social Media Support VA om alles naar wens te laten doen. Denk aan het ontwerpen van templates via Canva, teksten schrijven en Story verhalen. Maar ook personal branding en Pinterest marketing. In een telefonisch gesprek geef ik advies welke vorm goed zal aansluiten. Wij richten ons op Social Marketing Coaching, de weg naar meer online zichtbaarheid. 

Onze werkwijze met de Coach Strippenkaart

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek of op locatie in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen, waarbij we je social media bekijken, je doelgroep vaststellen en nieuwe doelen bepalen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor je bedrijf of webwinkel en starten met het plaatsen van berichten. Met veel advies voor het optimaliseren van je pagina. Met mogelijkheid tot het bekijken van je Facebook statistieken. We bepalen de frequentie per week of maand, hierbij ontvang je elke week twee tips. Door het wekelijks overleg met coaching, ga je zelf volgens plan te werk met extra ondersteuning. De Strippenkaart is een jaar in overleg naar wens te gebruiken.

Meer informatie via adviesgesprek


Heb je nog vragen of wil je liever een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van het Social Coach traject en advies via social media voor je bedrijf of webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik graag meer advies over het coach pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei voor de juiste social marketing strategie. Doe het zelf, met Audrey als social media of LinkedIn coach.

In drie jaar heb ik met Audrey gewerkt aan het opzetten van marketing structuur voor mijn webshop voor social media. Tijdens de coachcall was er een duidelijk structuur en opbouw met veel adviezen werkt het voor mij nu overzichtelijk. Met altijd praktische businesstips is Audrey enthousiast, creatief, betrouwbaar en punctueel.

Eileen4kids.com 
Eileen4kids.com

Via de fijne samenwerking met Audrey heb ik veel mooie vruchten kunnen plukken! Haar teksten zijn pakkend, verrassend en fijn om te lezen. Doordat ze alles van je overneemt met betrekking tot sociaal media en naar je wensenlijstje werkt. Heb je tijd voor al je andere plannen. Zoek je iemand die je ondersteuning biedt aan de achterkant van je bedrijf pak je kans.

Bloem by Marjan 
Bloem by Marjan

Ik wilde een Facebook groep starten en ondernemers in de groep motiveren, met tips over canva en social media; maar wist niet goed hoe. Onder begeleiding en advies van Audrey heb ik een goede start kunnen maken en elke week bespreken we hoe het gaat in de groep. Hoe blijf je voor interactie zorgen in de groep. Superfijn om hierin gecoacht te worden door Audrey

Social Media Support VA 
Social Media Support VA

Het werken via de Strippenkaart is zo fijn. Zo maak ik gebruik van het Business Coach Traject voor meer focus, groei en planning, maar ook van het Social Traject voor de social media. Nu heb ik altijd inspiratie voor content te schrijven op Facebook en Instagram. Zo fijn dat Audrey inspiratie teksten schrijft, die ik hierbij zelf kan gebruiken en inplannen via Business Suite op Facebook. Dit levert mij extra tijd op en ik heb altijd inspiratie.

Chiz - Chic.nl  
Chiz - Chic.nl

Jij bent van onschatbare waarde en ik ben heel dankbaar dat wij samenwerken. Ik zie het zo, ik ben een eindeloze denktank en dat is meestal chaos, jij ziet het geheel meteen en zorgt ervoor dat mijn ideeën en ikzelf intact blijven, maar ook dat er een uitvoerbaar plan komt. Realiseerbaar en meetbaar. Zoveel rust met al je ideeën op de Facebook pagina en de Community groepen, zo fijn!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur 
Mooi Advies Personal Branding en Kleur