Social Coach Traject

Jouw social media en markting coach voor advies en content tips

Wil je de social media goed inzetten om meer klanten te gaan bereiken? Wil je meer weten hoe je content marketing bij jouw doelgroep kunt inzetten? Kun je wel wat advies en tips gebruiken voor je doelgroep bepaling tot het schrijven van content berichten? Graag wil ik je helpen als Social Marketing Coach. Door de juiste strategie volgens een duidelijk plan in te zetten. Dit ga je zelf doen, met ons advies en coaching. Je ontvangt wekelijks fijne praktische tips en marketing uitleg, waarmee je zelf direct aan de slag gaat. Met doelgroep bepaling, met de juiste strategie voor jou bedrijf, ga je leren dit plan eigen te maken. Schakel ons als jouw social media coach in, voor wekelijks overleg via mail met twee nieuwe opdrachten. Deze ga je zelf uitwerken in de nieuwe planning. In overleg bekijken we de frequentie van de coaching.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Er is geen inspiratie, waar over schrijven?

 • Ik werk niet met een planning, hoe werkt dat?

 • De social media zou ik graag willen uitbesteden

 • Teksten schrijven, wie kan dit voor mij doen?

 • Geen structuur en overzicht in mijn socials

 • Hoe schrijf ik een zakelijke tekst voor LinkedIn?

 • Er is geen plan voor mijn social media strategie

 • Ik wil meer rust en planning voor social media

Wat ga ik leren in dit traject?

 • Meer inspiratie voor de social media

 • Nu structuur en overzicht met planning

 • Samenwerken met de Social Media VA

 • Audrey schrijft content teksten in overleg

 • Ik werk nu met een social media strategie

 • Persoonlijke feedback op diverse content

 • Via planner werk ik nu met themadagen

 • Werk via de focus en structuur methode

Coach advies via mail met tip en opdracht

Wil je advies over het goed inzetten van Facebook of Instagram marketing? Of wil je juist LinkedIn marketing gaan inzetten? Hiervoor maken we samen een plan, waar je zelf aan gaat werken. Met wekelijks een overleg, ontvang je daarbij twee tips waar je mee aan de slag gaat. Via mail overleg en marketing tips, ga je zelf nieuwe stappen maken. Maar het belangrijkste, ik leer je een fijne werkwijze, zodat je dit zelf kunt gaan aanleren. Je doet het zelf, maar zal snel nieuwe stappen gaan maken naar meer succes. Je bepaalt zelf de frequentie van tips en overleg, zodat je fijn je bedrijf een goede boost kunt geven. Met ons advies en richtlijnen met aanvullende opdrachten, ingesteld op de juiste social strategie. Wil je met mij samenwerken als jouw social media of content inspiratie coach? Bekijk hier de mogelijkheden.

Hoe werkt het coach traject?

Wil jij meer inspiratie bij het schrijven van je content strategie? Werk je nog niet met een content planning, maar doe je maar wat? Via het Social Coach Traject schrijf je vanuit je doelgroep content voor je social media kanalen. Kies je voor 1/1 coaching, of wil je het via onze social media VA laten doen? Wij schrijven content voor je Facebook of Instagram pagina, of wil je juist zakelijk leren schrijven op LinkedIn? Via een Word document krijg je van ons de teksten, die je zelf via een tool gaat inplannen. Wil je alles graag uitbesteden en ben je toe aan meer rust en overzicht? Dan is het mogelijk via Jessica bij Social Media Support VA om alles naar wens te laten doen. Denk aan het ontwerpen van templates via Canva, teksten schrijven en Story verhalen. Maar ook personal branding en Pinterest marketing. In een telefonisch gesprek geef ik advies welke vorm goed zal aansluiten. Wij richten ons op Social Marketing Coaching, de weg naar meer online zichtbaarheid.

Pinterest als marketingtool

Pinterest is een visuele zoekmachine. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, zodat Google een website hoger zal plaatsen in het overzicht. Wil je een start maken met Pinterest zakelijk, dan geef ik je graag advies en coaching hierbij. Onze Social Media VA kan ondersteuning geven bij het opzetten van het account, tot het plannen van nieuwe pins. Audrey zal je structuur en overzicht geven bij een zoekwoorden onderzoek, het schrijven van korte pakkende teksten en een planning strategie. Met Pinterest als marketingtool ga je meer online zichtbaar zijn.

Onze werkwijze met de Coach Strippenkaart

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek of op locatie in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen, waarbij we je social media bekijken, je doelgroep vaststellen en nieuwe doelen bepalen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor je bedrijf of webwinkel en starten met het plaatsen van berichten. Met veel advies voor het optimaliseren van je pagina. Met mogelijkheid tot het bekijken van je Facebook statistieken. We bepalen de frequentie per week of maand, hierbij ontvang je elke week twee tips. Door het wekelijks overleg met coaching, ga je zelf volgens plan te werk met extra ondersteuning. De Strippenkaart is een jaar in overleg naar wens te gebruiken.

Meer informatie via adviesgesprek


Heb je nog vragen of wil je liever een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van het Social Coach traject en advies via social media voor je bedrijf of webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik graag meer advies over het coach pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei voor de juiste social marketing strategie. Doe het zelf, met Audrey als social media of LinkedIn coach.

Voor mij was het fijn samenwerken met jou Audrey, je wist altijd precies hoe je voor onze mooie producten moest schrijven om de juiste snaar te raken. Na diverse jaren samenwerking via het coach traject met de Strippenkaart, feedback op blogs, als sparringpartner en met de social media promotie via Winkelen in Holland kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we daar echt een team in hebben gevormd! Bedankt!

Paper-Time.nl 
Paper-Time.nl

Dat je denkt dat je alles al weet of hebt meegemaakt maar dat je er niet alleen in of voorstaat. Ik ben trots op onze samenwerking wat me zoveel focus en structuur, plezier en input heeft gegeven. En de samenwerking die met de website en social media VA ook is ontstaan, een mooi team!

Petra Barten PBC 
Petra Barten PBC

Met veel plezier werk ik al geruime tijd met Audrey samen. Zij adviseert, ondersteunt, motiveert en stimuleert mij. Mede door haar ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Audrey is een fijn mens om mee samen te werken en nodigt je op prettige wijze uit om in je eigen tempo stappen te maken.

Praktijk Focus & Flow 
Praktijk Focus & Flow

Audrey heeft mij enorm geholpen om te gaan posten op LinkedIn. Ik wist niet wat en hoe ik dat moest doen maar Audrey maakte me enthousiast gaf hierbij structuur. Dat laatste was niet onbelangrijk merkte ik want met regelmaat posten vraagt om discipline. De gesprekken met Audrey waren inspirerend, met ook nieuwe opdrachten en klanten. Dank je wel Audrey!

Henstraining 
Henstraining

In drie jaar heb ik met Audrey gewerkt aan het opzetten van marketing structuur voor mijn webshop voor social media. Tijdens de coachcall was er een duidelijk structuur en opbouw met veel adviezen werkt het voor mij nu overzichtelijk. Met altijd praktische businesstips is Audrey enthousiast, creatief, betrouwbaar en punctueel.

Eileen4kids.com 
Eileen4kids.com