Tarieven

Ben je op zoek naar coaching om van je business een succes te maken? Als marketingmentor en businesscoach bied ik persoonlijke coaching die bij jou past. Alles volgens maatwerk en 1:1 coaching met een plan op maat waarmee je de groei in je bedrijf of webwinkel zult ervaren. Bekijk onze trajecten waarmee je naar het volgende niveau kunt gaan. Via de tarieven van de Strippenkaart of het Maandabonnement kunnen alle trajecten naar wens worden gebruikt. We starten met een gratis adviesgesprek om te kijken of we bij elkaar passen. Dan ben ik graag jouw businessmentor, sparringpartner en/of mindsetcoach. Lees hier alles over een opdracht per uur, de praktische Strippenkaart of een abonnement.

Business Advies & Coaching

Bekijk hier de mogelijkheden voor opdrachten per uur, de Strippenkaart en het Maandabonnement. Plan een gratis adviesgesprek in, zodat ik kan meekijken welke vorm bij je past, of het gaat om een korte opdracht of Traject samenwerking. Via ons team werk ik samen met diverse experts, zoals een social media- en technische VA, een vormgever en een website- VA, die een aanvulling kunnen bieden. Als coach, mentor en sparringpartner werk ik met de Stap-voor-Stap methode voor verdere groei ontwikkeling. Bekijk hier de mogelijkheden en plan een gesprek in.

Opdracht per uur

Heb je een vraag voor een korte opdracht? Dan is het altijd mogelijk om een factuur per uur te ontvangen. Denk aan het opzetten van een marketingplan, coaching gesprekken van 1 of 2 uur die over vier afspraken verdeeld kunnen worden. Of het opzetten van een blog marketingstrategie of de voortgang van een plan voor verdere ontwikkeling. De Over Ons– pagina geeft een overzicht van diverse taken. Via een gratis gesprek kijk ik mee en geef ik persoonlijk advies. Laat in het formulier weten waar je interesse naar uitgaat, of neem contact met ons op via e-mail. In een persoonlijk gesprek geef ik graag advies bij speciale opdrachten voor bedrijven als maatwerk.

Strippenkaart

De Strippenkaart voor 1 jaar bevat een tegoed voor een aantal uren business marketingadvies en coaching, of het nu gaat om extra advies, feedback op teksten, een coachcall of een marketingplan op maat. De Strippenkaart is vooral praktisch, omdat je mij snel kunt benaderen via e-mail en telefoon. Als marketingmentor werk ik ook met een methode die meer focus, structuur en planning biedt. Misschien wil je juist starten met bloggen of Pinterest gebruiken voor meer zichtbaarheid in zoekmachines. Daarnaast schrijf ik zelf nog contentteksten voor social media en websites. In overleg stellen we een plan op dat bij jou past en alle trajecten zijn naar wens te gebruiken. Vaste klanten ontvangen bij een vervolg 5% korting op een Strippenkaart. Lees op de website ook diverse reviews van klanten die gebruik maken van de Strippenkaart.

Maandabonnement

Maak je gebruik van wekelijkse of maandelijkse coaching? Dan is het maandabonnement zeker ook iets voor jou. Bij een maandabonnement ontvang je elke maand een vaste factuur, bij een start vanaf 3 maanden. Met extra voordeel, want de coaching uren zullen als eerste worden ingepland. Er is altijd ruimte voor jou op een vaste dag. Het maandabonnement is mogelijk van 2 tot 8 uur per maand. We bespreken de invulling; alles kan naar wens worden aangepast. Als businesscoach en mentor zal ik een sparringpartner voor je zijn. Met voordelige tarieven kies je voor zekerheid, structuur en overzicht in een persoonlijke business samenwerking. Plan altijd een gratis adviesgesprek met ons in.

Business en Marketing Mentor​

Strippenkaart 5 uur €397
Strippenkaart 10 uur €597
Strippenkaart 20 uur €997
Strippenkaart 30 uur €1397

 

Maandabonnement

Per maand 2 uur €157
Per maand 4 uur €257
Per maand 6 uur €357
Per maand 8 uur €457

 

Voor mij was het fijn samenwerken met jou Audrey, je wist altijd precies hoe je voor onze mooie producten moest schrijven om de juiste snaar te raken. Na diverse jaren samenwerking via het coach traject met de Strippenkaart, feedback op blogs, als sparringpartner en met de social media promotie via Winkelen in Holland kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we daar echt een team in hebben gevormd! Bedankt!

Paper-Time.nl 
Paper-Time.nl

Dat je denkt dat je alles al weet of hebt meegemaakt maar dat je er niet alleen in of voorstaat. Ik ben trots op onze samenwerking wat me zoveel focus en structuur, plezier en input heeft gegeven. En de samenwerking die met de website en social media VA ook is ontstaan, een mooi team!

Petra Barten PBC 
Petra Barten PBC

Met veel plezier werk ik al geruime tijd met Audrey samen. Zij adviseert, ondersteunt, motiveert en stimuleert mij. Mede door haar ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Audrey is een fijn mens om mee samen te werken en nodigt je op prettige wijze uit om in je eigen tempo stappen te maken.

Praktijk Focus & Flow 
Praktijk Focus & Flow

Audrey heeft mij enorm geholpen om te gaan posten op LinkedIn. Ik wist niet wat en hoe ik dat moest doen maar Audrey maakte me enthousiast gaf hierbij structuur. Dat laatste was niet onbelangrijk merkte ik want met regelmaat posten vraagt om discipline. De gesprekken met Audrey waren inspirerend, met ook nieuwe opdrachten en klanten. Dank je wel Audrey!

Henstraining 
Henstraining

Audrey is nu 3+ jaar mijn businesscoach, een samenwerking die zeer prettig is. Ik volg het Business Coach Traject waarin Audrey mij begeleidt in het ondernemerschap. Hierdoor is mijn bedrijf enorm snel gegroeid. Door haar wekelijkse coaching calls werk ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling én aan de groei van mijn onderneming.  Audrey is een ondernemer met kennis van zaken en weet goed aan te voelen wat je als ondernemer nodig hebt.

Social Media Support VA 
Social Media Support VA

Vraag hieronder direct een strippenkaart aan voor jouw bedrijf

Wil je eerste informatie via e-mail of telefoon ontvangen, neem dan contact op via info@studioonlinemarketing.nl of via het bovenstaande formulier. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van verschillende tarieven tijdens een gratis en persoonlijk adviesgesprek.