Business Coach Traject

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Je bent goed in je kracht als expert, maar ondernemen is een vak apart. Je wilt meer klanten maar wat is de juiste strategie? Welke keuzes moet je hierbij maken en hoe schrijf je een goed marketingplan? Allemaal vragen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Zo ben je op zoek naar meer verdieping voor je bedrijf, maar dit kan je niet alleen. Als ambitieuze ondernemer wil je juist naar het volgende niveau. Hier is iets meer voor nodig. Via het Business Coach Traject werken we samen aan jouw bedrijf. Wat past bij jou en hoe hou je meer tijd over voor jezelf? Met welke businessstrategie kun je nog meer resultaat bereiken? We gaan hier samen met een marketingplan stap voor stap aan werken.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Doelen maken en een marketingplan, hoe dan?
 • Wat ik zoek is meer balans tussen privé en werk
 • Ik doe maar wat, maar er is geen structuur
 • Hoe krijg ik meer omzet, klanten en zichtbaarheid?
 • Mijn planning staat vol, maar ik heb geen focus
 • Ik wil naar een volgend niveau, maar er is geen omzet
 • Samen plannen maken, ik zoek een sparringpartner
 • Hoe krijg ik meer focus en welk plan werkt voor mij?

Wat ga ik leren in dit traject?

 • Het marketingplan geeft meer focus en overzicht
 • Nu heb ik meer balans en extra tijd voor mezelf
 • Ik werk nu met de focus en structuur methode
 • Met de Stap-voor-Stap methode naar Next Level
 • Met timemanagement tips productiever werken
 • Via coachcalls en business coaching verdere groei
 • Meer inzichten met vooral persoonlijke coaching
 • Met businesstips ervaar ik groei voor mijn bedrijf

De weg naar het volgende niveau

Business coaching is voor jou als startende ondernemer, maar zeker ook als je meer verdieping zoekt. Met een groeiplan op maat geef ik advies en coaching bij de juiste marketing strategie. Van het bekijken naar je ideale klant tot advies en 100% maatwerk. Met een persoonlijk marketingplan starten we de basis naar verdere groei van jouw bedrijf. Via een adviesgesprek kijken we naar de fase van ontwikkeling en werken met concrete doelen. Je investeert in jezelf en verdere groei van het bedrijf. Sta niet stil, maar kom in actie. De weg naar het volgende niveau met het Business Coach Traject, altijd persoonlijk naar wens. Met een praktische planner én als bonus gratis blog en focus trainingen.

Hoe werkt het coach traject?

Een coach helpt je bij de ontwikkeling en zal je uitdagen om anders te gaan denken en nieuwe doelen te gaan bereiken. Je zit met je bedrijf of webwinkel op de juiste weg, maar weet niet hoe je kunt veranderen. Je weet dat het goed voor je zou zijn om met een businesscoach verder te kijken. Graag wil ik je sparringpartner zijn en gaan we samen voor verdieping. Door het bepalen van de juiste doelen, werken we vanuit de Stap-voor-Stap methode. Vanuit meer focus, structuur en overzicht naar het bereiken van persoonlijke en omzetdoelen. We werken met een marketingplan, plannen coachcall afspraken in en blijven evalueren met het plan bijstellen. We kijken waar de hulpvraag ligt, zodat het business traject als maatwerk per ondernemer via de Strippenkaart is te gebruiken. Vanaf Business Plus ontvang je extra bonus mogelijkheden.

Voor meer verdieping van jouw bedrijf

Wil je ontdekken wat er in jouw bedrijf nog meer mogelijk is? Hoe zou je met nog meer resultaat kunnen werken? Via het Coach traject bespreken we waar je nu staat en krijg je direct advies in je business strategie. Via de Strippenkaart kijk ik naar de social media marketing van je bedrijf met coaching voor meer online zichtbaarheid. Met focus en plan training zodat je nog meer uit drukke werkdagen kunt halen. De juiste basis is gericht op focus, structuur en overzicht via Timemanagement marketing. Daarbij kan ik ook coaching geven bij content marketing van zakelijk bloggen tot het werken volgens de juiste social media strategie. Want het Business Coach Traject geeft het complete aanbod in 1 op 1 coaching met persoonlijk maatwerk. De weg naar succesvol ondernemen voor vrouwelijke 40+ ondernemers. Ben jij ook op zoek naar verdieping, als businesscoach gaan we samen deze uitdaging aan. Ben je klaar voor actie in de taxi? Gaan we samen naar de Next Level? Als coach sta ik voor je klaar. Graag geef ik gratis advies in een groeigesprek tot 45 minuten met een plan voor het Business Coach Traject.

Meer informatie via adviesgesprek

Heb je nog vragen en wil je een telefonisch adviesgesprek voor het business traject inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zal Audrey een gratis adviesgesprek plannen. Hierbij geef ik graag advies welk business pakket voor jou zal aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag als businesscoach voor verdere groei in het bedrijf. Via onze Strippenkaart kun je van al onze marketing diensten gebruik maken. Als businesscoach sta ik graag voor je klaar, met 100% maatwerk op weg naar het volgende niveau.

Ik heb twee jaar ontzettend fijn samenwerkt met Audrey en ben enorm gegroeid via het Business Coach Traject. Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk! Dank je wel voor je luisterend oor, je tips en je warme persoonlijkheid. Je bent een kanjer!

Knijpertjes.nl  
Knijpertjes.nl

Ik kan werken met Audrey van harte aanbevelen. De coachcalls geven inzicht en helpen bij de groei als ondernemer, alsmede de groei van de webwinkel. Na elk gesprek krijg je een verslag waar instaat welke stappen je de volgende periode kan nemen om verder te groeien. Zoek je iemand die goed kan luisteren, met je mee denkt en je helpt inzicht te krijgen in je doelen, dan ben je bij Audrey aan het goede adres.

Kauwsieraden en meer 
Kauwsieraden en meer

Mijn samenwerking met Audrey vind ik mega fijn! Het is een heerlijk idee dat er iemand is die met je meedenkt en samen met jou achter je bedrijf staat. Duidelijkheid en overzicht dat is wat de coaching me vooral brengt. Hierdoor helpt ze je naar groei en met haar ervaring weet je dan ook dat je goed zit. Ik kan iedereen de coaching van Audrey aanbevelen, ik ben nog steeds mega blij en dankbaar.

Petranne.com 
Petranne.com

Het Business Coach Traject is echt heel fijn. Het plannen gaat nu beter.  Ook de business tips en inzichten die ik per mail ontvang, zijn erg fijn. Maar ook het content schrijven voor social media geeft mij veel inspiratie en dit bespaart veel tijd. Het geeft heel veel rust. Zo fijn is deze samenwerking!

Chiz-Chic.nl 
Chiz-Chic.nl

Het Business Coach Traject heb ik als heel waardevol ervaren. Ik schiet van het ene in het andere en door ons traject en contact word ik steeds weer op de feiten gedrukt. Dat is heel waardevol voor mij. Ik heb nu al vaak het gevoel dat ik bepaalde feeling kwijt ben, maar via de coaching krijg ik meer structuur. Heel waardevol en positief met meer focus en overzicht!

Mooi Advies 
Mooi Advies