Blog Marketing Coach

Blog Marketing Coach - Studio Online Marketing

De blog community voor ondernemers en marketing coaching

Wil je volgens een blog strategie aan meer online zichtbaarheid gaan werken? Maar weet je niet waar je moet starten? Via onze Facebook community gaan we elkaar inspireren en motiveren. Samen met ondernemers die net als jij, blogs gaan schrijven. Audrey zal als blog en marketing coach je alle tips & tricks vertellen in het coach traject. Ben je op zoek naar ondersteuning bij het schrijven van een goed blog artikel? Wij helpen je hier graag bij. Of ga een stap verder via blog coaching, waarin je alle blog technieken zelf gaat leren. Via 1 op 1 coaching zal Audrey je hierbij focus en structuur gaan geven. Je leert werken met een blog planning, zal tips en opdrachten ontvangen om zelf te leren bloggen voor jouw bedrijf. Bij de start ontvang je een Structuurjunkie planner, voor meer focus en overzicht bij bloggen en planning.

Maak je bedrijf online zichtbaar met zakelijk bloggen

Blog je al voor jouw bedrijf of webwinkel? Maar zou je nog wel wat coaching kunnen gebruiken om te blijven schrijven? Wil je meer weten over een goede inhoud van een blog? Via onze betaalde community, zal dit een fijne aanvulling zijn. Als blog en content coach kan ik ook een blog tekst voor je aanpassen naar een goed zakelijk artikel. Hierbij ontvang je blog tips die belangrijk zijn voor meer zichtbaarheid. Via het blog coach traject gaan we samen stap voor stap de uitdaging aan, want ook jij kunt leren bloggen. En hier help ik je graag bij. Kijk wat nu bij je past, wil je het graag uitbesteden of juist zelf inspiratie blogs schrijven? Bekijk de mogelijkheden van blog inspiratie tot persoonlijke coaching.

Onze werkwijze met de Blog Strippenkaart

We starten de coach traject samenwerking met een telefonisch intakegesprek, voor een marketingplan meer inzicht te geven. Wat is je doelgroep, wie zijn je lezers en hoe wil je gaan schrijven. Vervolgens geven we advies over de juiste blog coaching voor je bedrijf of webwinkel. We maken een plan voor een blog planning,  wat een start is bij het blog traject. Via het Blog Coach Traject gaan we via 1 op 1 coaching onze samenwerking plannen. Via tips en opdrachten ga je alle belangrijke stappen voor een goed blog zelf leren. Maak deze stap, met de strippenkaart kan je een jaar in overleg gebruiken. Voor de juiste focus en structuur met een duidelijke blogplanning. Je bent van harte welkom in onze blog community. Hier werken we vanuit thema’s, ontvang je kennis en inspiratie met een groep ambitieuze ondernemers.

Meer informatie via adviesgesprek

Heb je nog vragen of wil je bij voorkeur een telefonisch adviesgesprek over ons blog traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zal Audrey een gratis adviesgesprek inplannen. Dan geef ik graag advies welk blog pakket bij jou zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei naar een betere online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Ga voor inspiratie via de community, laat ons je blogs schrijven of leer de beste tips voor blog marketing. Via onze Strippenkaart kan je van al onze social media marketing diensten gebruik maken. Dus ook voor meer advies en coaching bij social media tips en volgens een marketingplan werken.

Wat een ontzettend fijne samenwerking met Studio Online Marketing. Aan het begin van de samenwerking was ik een enorme chaoot in mijn hoofd. Ik streef altijd naar perfectie maar dat bracht met dit keer ook onrust. Door de fijne coaching gesprekken met Audrey en haar expertise heeft ze me geleerd rust en structuur aan te brengen in mijn planning. Alle waardevolle tips op het gebied van bloggen heeft me het plezier gegeven om te gaan schrijven en mijn kennis te delen. Audrey is een fijn persoon om mee samen te werken. Met haar kennis en kunde is er bij mij meer structuur gekomen. Dank je wel..

BodyBalance033 
BodyBalance033

Via de Facebook Community ‘Blog inspiratie voor ondernemers’ ben ik direct meer gaan bloggen. Met veel inspiratie, kennis en motivatie krijg ik meer structuur en werk ik ook bewust aan blog marketing. Via de trainingen werk ik nu met blog planning, schrijven vanuit thema’s voor meer zichtbaarheid van de webshop. Een stimulans, want nu schrijf ik elke week een nieuw blog artikel. Dit is nu al zichtbaar in de statistieken en de groei van het aantal orders. Dank je wel hiervoor, een aanrader!

Deezbabykamers 
Deezbabykamers

De samenwerking met Studio Online Marketing heb ik als zeer prettig ervaren. Audrey heeft mij advies en coaching gegeven. Samen hebben we een marketingplan opgesteld, via coaching met tips en opdrachten. Stap voor stap hebben we aan het plan gewerkt. Audrey zorgt ervoor dat ik in de juiste flow blijf en met meer structuur werk. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer weer een stap verder in mijn onderneming. Via een nieuw marketingplan voor meer focus en structuur bij mijn huidige nieuwe diensten.

Younique Brand Support 
Younique Brand Support

Hartelijk dank voor alle goede zorgen. De strippenkaart is fijn en praktisch, zo kan ik zelf bepalen welke diensten ik per periode kan gebruiken. Van het schrijven van blog artikelen tot het uitbesteden van Facebook marketing, het werkt ideaal. Wat ik vooral waardeer zijn de snelle accurate reacties op mijn vragen. Met altijd snel reageren en interactie ontvangen, is dat fijn samenwerken. Het uitbesteden van Facebook, geeft zoveel rust en overzicht. Je doet wat je zegt, het is altijd goed samenwerken.

Oudercoaching 
Oudercoaching

Audrey heeft mij advies via het coaching traject gegeven voor mijn bedrijf, hoe ik nog meer zichtbaar zou kunnen worden. Hierdoor heb ik als zelfstandig ondernemer enorme stappen kunnen maken. Middels de Strippenkaart kan je zelf bepalen wanneer en waarmee ik haar expertise in kon schakelen. Heel flexibel en dus ideaal! Audrey is een heel fijn en warm persoon om mee te werken, erg professioneel en altijd snel met antwoorden op mijn vragen. Een aanrader als content coach!

Studiekoers 
Studiekoers