Business Marketing Coach

Business Marketing Coach - Studio Online Marketing - Audrey van Esch- van Huet

Je bent goed in je kracht als expert, maar ondernemen is een vak apart. Je wilt meer klanten maar wat is de juiste strategie? Welke keuzes moet je hierbij maken en hoe schrijf je een goed marketingplan? Allemaal vragen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Zo ben je op zoek naar meer verdieping voor je bedrijf, maar dit kan je niet alleen. Als ambitieuze ondernemer wil je juist naar het volgende niveau. Hier is iets meer voor nodig. Via het Business Coach Traject werken we samen aan jouw bedrijf. Wat past bij jou en hoe hou je meer tijd over voor jezelf? Met welke businessstrategie kun je nog meer resultaat bereiken? We gaan hier samen met een marketingplan stap voor stap aan werken. 

De weg naar het volgende niveau

Business coaching is voor jou als startende ondernemer, maar zeker ook als je meer verdieping zoekt. Met een groeiplan op maat geef ik advies en coaching bij de juiste marketing strategie. Van het bekijken naar je ideale klant tot advies en 100% maatwerk. Met een persoonlijk marketingplan starten we de basis naar verdere groei van jouw bedrijf. Via een adviesgesprek kijken we naar de fase van ontwikkeling en werken met concrete doelen. Je investeert in jezelf en verdere groei van het bedrijf. Sta niet stil, maar kom in actie. De weg naar het volgende niveau met het Business Coach Traject, altijd persoonlijk naar wens. Met een praktische planner én als bonus gratis blog en focus trainingen.

Voor meer verdieping van jouw bedrijf

Wil je ontdekken wat er in jouw bedrijf nog meer mogelijk is? Hoe zou je met nog meer resultaat kunnen werken? Via het Coach traject bespreken we waar je nu staat en krijg je direct advies in je business strategie. Via de Strippenkaart kijk ik naar de social media marketing van je bedrijf met coaching voor meer online zichtbaarheid. Met focus en plan training zodat je nog meer uit drukke werkdagen kunt halen. De juiste basis is gericht op focus, structuur en overzicht via Timemanagement marketing. Daarbij kan ik ook coaching geven bij content marketing van zakelijk bloggen tot het werken volgens de juiste social media strategie. Want het Business Coach Traject geeft het complete aanbod in 1 op 1 coaching met persoonlijk maatwerk. De weg naar succesvol ondernemen voor vrouwelijke 40+ ondernemers. Ben jij ook op zoek naar verdieping, als businesscoach gaan we samen deze uitdaging aan. Ben je klaar voor actie in de taxi? Gaan we samen naar de Next Level? Als coach sta ik voor je klaar. Graag geef ik verder advies in een gratis coachcall voor het juiste Business Coach Traject.

Meer informatie via adviesgesprek

Heb je nog vragen en wil je een telefonisch adviesgesprek voor het business traject inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan zal Audrey een gratis adviesgesprek plannen. Hierbij geef ik graag advies welk business pakket voor jou zal aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag als businesscoach voor verdere groei in het bedrijf. Via onze Strippenkaart kun je van al onze marketing diensten gebruik maken. Als businesscoach sta ik graag voor je klaar, met 100% maatwerk op weg naar het volgende niveau.

Als beginnend ondernemer komt er veel op je af. Het is fijn dat iemand naast je staat en meedenkt. Dat doet Audrey. Haar coaching is persoonsgericht en zij deelt haar kennis door mij de tips te geven, waardoor ik overzicht hou in drukke periodes. De Business Calls en live coaching zijn momenten met Audrey waarin ik mijn ups en downs kan delen. Altijd een verhelderend gesprek waarin Audrey mij advies geeft in wat op dat moment aandacht nodig heeft. Daarna uitgeschreven in een rapport is dat zo fijn.

TreARTHUIS 
TreARTHUIS

Zo blij met jouw fijne coaching. Voelt echt zo goed, kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Ondernemen is zwaar en ik heb best een groot doel voor ogen, dat ga ik nooit alleen halen. Dus om dit jaar het grote plan weer om te zetten naar een nieuw marketingplan geeft mij nu al rust. Dat dit is geland. Door jou met zoveel extra waarde. Ik heb het gevoel dat ik door meer focus en structuur steeds beter een goede grond onder de voeten voel. Bedankt voor de juiste basis en de weg naar een hoger level, door het werken via het Business Coach Traject; een aanrader!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur  
Mooi Advies Personal Branding en Kleur

Wat een ontzettend fijne samenwerking met Studio Online Marketing. Aan het begin van de samenwerking was ik een enorme chaoot in mijn hoofd. Ik streef altijd naar perfectie maar dat bracht met dit keer ook onrust. Door de fijne coaching gesprekken met Audrey en haar expertise heeft ze me geleerd rust en structuur aan te brengen in mijn planning. Alle waardevolle tips op het gebied van bloggen heeft me het plezier gegeven om te gaan schrijven en mijn kennis te delen. Audrey is een fijn persoon om mee samen te werken. Met haar kennis en kunde is er bij mij meer structuur gekomen. Dank je wel..

BodyBalance033 
BodyBalance033

Zo blij met jouw hulp. Voelt echt zo goed, kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Ondernemen is zwaar en ik heb best een groot doel voor ogen, dat ga ik nooit alleen halen. Dus om dit jaar het grote plan weer om te zetten naar een nieuw marketingplan geeft mij nu al rust. Dat dit is geland. Door jou. Geeft vertrouwd gevoel. Ik heb het gevoel dat ik door de structuur steeds beter een goede grond onder de voeten voel. Bedankt voor de juiste basis, met het werken aan meer focus, structuur en overzicht!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur 
Mooi Advies Personal Branding en Kleur

De samenwerking met Studio Online Marketing heb ik als zeer prettig ervaren. Audrey heeft mij advies en coaching gegeven. Samen hebben we een marketingplan opgesteld, via coaching met tips en opdrachten. Stap voor stap hebben we aan het plan gewerkt. Audrey zorgt ervoor dat ik in de juiste flow blijf en met meer structuur werk. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer weer een stap verder in mijn onderneming. Via een nieuw marketingplan voor meer focus en structuur bij mijn huidige nieuwe diensten.

Younique Brand Support 
Younique Brand Support