Social Marketing Coach

Jouw social media en markting coach voor advies en content tips

Wil je de social media goed inzetten om meer klanten te gaan bereiken? Wil je meer weten hoe je content marketing bij jouw doelgroep kunt inzetten? Kan je wel wat advies en tips gebruiken voor je doelgroep bepaling tot het schrijven van content berichten? Graag wil ik je helpen als Social Marketing Coach. Door de juiste strategie volgens een duidelijk plan in te zetten. Dit ga je zelf doen, met ons advies en coaching. Je ontvangt wekelijks fijne praktische tips en marketing uitleg, waarmee je zelf direct aan de slag gaat. Met doelgroep bepaling, met de juiste strategie voor jou bedrijf, ga je leren dit plan eigen te maken. Schakel ons als jouw social media coach in, voor wekelijks overleg via mail met twee nieuwe opdrachten. Deze ga je zelf uitwerken in de nieuwe planning.

Wekelijks mail overleg met nieuwe tips

Wil je advies over het goed inzetten van Facebook of Instagram marketing? Of wil je juist zelf het zakelijk bloggen gaan inzetten? Hiervoor maken we samen een plan, waar je zelf aan gaat werken. Met wekelijks een overleg, ontvang je daarbij twee tips waar je mee aan de slag gaat. Via mail overleg en marketing tips, ga je zelf nieuwe stappen zetten. Maar het belangrijkste, ik leer je een fijne werkwijze, zodat je dit zelf kunt gaan aanleren. Je doet het zelf, maar zal snel nieuwe stappen gaan maken naar meer succes. Je bepaalt zelf de frequentie van tips en overleg, zodat je fijn je bedrijf een goede boost kunt geven. Met ons advies en richtlijnen met aanvullende opdrachten, ingesteld op de juiste social strategie. Wil je met mij samenwerken als jouw Social of Blog Coach?

Onze werkwijze met de Coach Strippenkaart

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek of op locatie in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen, waarbij we je social media bekijken, je doelgroep vaststellen en nieuwe doelen bepalen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor je bedrijf of webwinkel en starten met het plaatsen van berichten. Met veel advies voor het optimalieren van je pagina. Met mogelijkheid tot het bekijken van je Facebook statistieken. We bepalen de frequentie per week of maand, hierbij ontvang je elke week twee tips. Door het wekelijks overleg met coaching, ga je zelf volgens plan te werk met extra ondersteuning. De strippenkaart is een jaar naar wens te gebruiken.

Meer informatie via adviesgesprek


Heb je nog vragen of wil je liever een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van het Social Coach traject en advies via social media voor je bedrijf of webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik graag meer advies over het coach pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei voor de juiste social marketing strategie. Doe het zelf, met Audrey als social coach!

Wat een fijne samenwerking via het Social Marketing Coach Traject! Het is fijn als er iemand met ervaring met je meekijkt en je goede tips en positieve feedback geeft. Audrey geeft je een duwtje in de goede richting en zet je aan het denken, zodat je zelf de beslissingen neemt waar je jezelf prettig bij voelt. Door haar professionele advies ben ik zelfs gestart met bloggen. Ze is altijd goed bereikbaar, zowel via mail en via een persoonlijk of telefonisch gesprek kun je met al je vragen bij haar terecht.

Massagepraktijk Marjolein van Meurs 
Massagepraktijk Marjolein van Meurs

Hartelijk dank voor alle goede zorgen. De strippenkaart is fijn en praktisch, zo kan ik zelf bepalen welke diensten ik per periode kan gebruiken. Van het schrijven van blog artikelen tot het uitbesteden van Facebook marketing, het werkt ideaal. Wat ik vooral waardeer zijn de snelle accurate reacties op mijn vragen. Met altijd snel reageren en interactie ontvangen, is dat fijn samenwerken. Het uitbesteden van Facebook, geeft zoveel rust en overzicht. Je doet wat je zegt, het is altijd goed samenwerken.

Oudercoaching 
Oudercoaching

Kan jij geen rust vinden in het plaatsen van content op je social media, heb je elke week coaching nodig om verdere stappen te kunnen maken, dan adviseer ik je 100% om met Audrey te gaan werken. Het geeft mij zoveel focus, rust en structuur, zodat ik verder kan gaan om nieuwe stappen te maken en aan mijn positieve energie te werken. Bedankt voor alles, we gaan voor een mooie en lange samenwerking.

Kiddeaus 
Kiddeaus

Een fijne samenwerking voor Facebook beheer met meer online zichtbaarheid. Via het marketing coach traject kan je vragen stellen en tijdens adviesgesprekken werken we samen aan een marketingplan. Hier heb ik veel kunnen leren over social media strategie, zodat ik het nu zelf verder kan toepassen. Ook de training over Facebook en Instagram is een fijne extra toevoeging. Bedankt Audrey!

Willy Mans Retailcoach & Trainer 
Willy Mans Retailcoach & Trainer