Social Marketing Coach

Jouw social media en markting coach voor advies en content tips

Wil je de social media goed inzetten om meer klanten te gaan bereiken? Wil je meer weten hoe je content marketing bij jouw doelgroep kunt inzetten? Kun je wel wat advies en tips gebruiken voor je doelgroep bepaling tot het schrijven van content berichten? Graag wil ik je helpen als Social Marketing Coach. Door de juiste strategie volgens een duidelijk plan in te zetten. Dit ga je zelf doen, met ons advies en coaching. Je ontvangt wekelijks fijne praktische tips en marketing uitleg, waarmee je zelf direct aan de slag gaat. Met doelgroep bepaling, met de juiste strategie voor jou bedrijf, ga je leren dit plan eigen te maken. Schakel ons als jouw social media coach in, voor wekelijks overleg via mail met twee nieuwe opdrachten. Deze ga je zelf uitwerken in de nieuwe planning. In overleg bekijken we de frequentie van de coaching.

Coach advies via mail met tip en opdracht

Wil je advies over het goed inzetten van Facebook of Instagram marketing? Of wil je juist LinkedIn marketing gaan inzetten? Hiervoor maken we samen een plan, waar je zelf aan gaat werken. Met wekelijks een overleg, ontvang je daarbij twee tips waar je mee aan de slag gaat. Via mail overleg en marketing tips, ga je zelf nieuwe stappen maken. Maar het belangrijkste, ik leer je een fijne werkwijze, zodat je dit zelf kunt gaan aanleren. Je doet het zelf, maar zal snel nieuwe stappen gaan maken naar meer succes. Je bepaalt zelf de frequentie van tips en overleg, zodat je fijn je bedrijf een goede boost kunt geven. Met ons advies en richtlijnen met aanvullende opdrachten, ingesteld op de juiste social strategie. Wil je met mij samenwerken als jouw social media of content inspiratie coach? Bekijk hier de mogelijkheden.

Onze werkwijze met de Coach Strippenkaart

We starten onze samenwerking met een telefonisch intakegesprek of op locatie in ’s-Hertogenbosch of Rosmalen, waarbij we je social media bekijken, je doelgroep vaststellen en nieuwe doelen bepalen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor je bedrijf of webwinkel en starten met het plaatsen van berichten. Met veel advies voor het optimaliseren van je pagina. Met mogelijkheid tot het bekijken van je Facebook statistieken. We bepalen de frequentie per week of maand, hierbij ontvang je elke week twee tips. Door het wekelijks overleg met coaching, ga je zelf volgens plan te werk met extra ondersteuning. De Strippenkaart is een jaar in overleg naar wens te gebruiken.

Meer informatie via adviesgesprek


Heb je nog vragen of wil je liever een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van het Social Coach traject en advies via social media voor je bedrijf of webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik graag meer advies over het coach pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Ik help je graag bij de verdere groei voor de juiste social marketing strategie. Doe het zelf, met Audrey als social media of LinkedIn coach.

Jij bent van onschatbare waarde en ik ben heel dankbaar dat wij samenwerken. Ik zie het zo, ik ben een eindeloze denktank en dat is meestal chaos, jij ziet het geheel meteen en zorgt ervoor dat mijn ideeën en ikzelf intact blijven, maar ook dat er een uitvoerbaar plan komt. Realiseerbaar en meetbaar. Zoveel rust met al je ideeën op de Facebook pagina en de Community groepen, zo fijn!

Mooi Advies Personal Branding en Kleur 
Mooi Advies Personal Branding en Kleur

Een hele fijne samenwerking. Leuke ideeën op het gebied van social media. Snelle reacties op mails, meedenken en ondersteunen. Het schrijven van teksten voor pagina’s op de website tot onze nieuwsbrief. Maar ook het wekelijks inplannen van Facebook marketing en het evalueren met statistieken. Na jaren fijn samenwerken, heb ik nu mijn eigen social media strategie, heel tevreden!

Staartjes en Strikjes 
Staartjes en Strikjes

Het is erg fijn samenwerken met Audrey. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer een stapje verder te komen met mijn bedrijf. Samen kijken we waar de kansen liggen, met altijd een goed marketingplan. Als ondernemer weet je soms niet waar je moet beginnen, het is zo fijn als iemand je hierbij op weg helpt; dat kan Audrey!

Studio Kikor 
Studio Kikor

Voor onze groothandel heeft Audrey zich ingezet bij het onderhouden van de Facebook en Instagram pagina voor de groothandel van bedrijven en webwinkeliers. En met succes, nu richten we ons vooral op extra zichtbaarheid. Het is zo fijn om dit uit te besteden. Audrey blijft content schrijven en meedenken in nieuwe mogelijkheden. Voor meer focus op nieuwe producten, met veel advies én meer nieuwe klanten!

Groothandel Gelukspoppetjes.eu 
Groothandel Gelukspoppetjes.eu

Audrey heeft in korte tijd op een effectieve en creatieve manier de Open dag van de Gezonde Route Rosmalen voor ons op Facebook gepromoot. Wij als ZZP-ers in de zorg zijn heel blij met haar positieve instelling, daadkracht en professionaliteit. Als je gebruik wilt maken van haar social media marketing diensten, dan raden wij haar bedrijf zeker aan.

Gezonde Route Rosmalen 
Gezonde Route Rosmalen