Strippenkaart

Heb je ondersteuning nodig op het gebied van online marketing, social media of telefonische acquisitie? Dan hebben wij een fijne mogelijkheid, via de strippenkaart. Kom je tijd tekort bij het uitvoeren van deze werkzaamheden? Voor het inplannen van je Facebook Marketing berichten, tot het schrijven van teksten voor op je website. Maar daarnaast is de strippenkaart ook te gebruiken voor advies en overleg, zodat we samen een duidelijk plan kunnen schrijven voor het inzetten van de online marketing van je bedrijf. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in telefonische acquisitie en klanttevredenheid onderzoek voor bedrijven. Ook in te zetten via de strippenkaart.

Advies en/of ondersteuning

De strippenkaart bevat een tegoed voor een aantal uren online marketing en social media werkzaamheden. Of het nu gaat om extra advies tot een plan maken van een goede social media strategie. De strippenkaart is vooral erg praktisch, want je kunt mij altijd snel benaderen via mail of telefoon. Soms is het fijn en kan het veel rust geven om dit soort werkzaamheden uit te besteden. Zodat je focus verder in gezet kan worden, waar jij goed in bent. Elke strippenkaart is voor een bepaald aantal uur werk. Als je gebruik maakt van een strippenkaart profiteer je direct van extra korting op het standaard uurtarief. Vaste klanten ontvangen nog eens extra 10% korting op een volgende aanvraag strippenkaart.

Voordelen strippenkaart

  • Geen extra administratie van kleine facturen
  • Direct korting op de afgenomen uren
  • Hoe meer uren, hoe voordeliger de strippenkaart is
  • Inzicht door duidelijke rapportage in werkzaamheden
  • Strippenkaart is na betaling één jaar geldig
  • Strippenkaarten van 30 uur zijn te betalen in drie maandelijkse termijnen

Online marketing en social media

Strippenkaart 5 uur €235
Strippenkaart 10 uur €450
Strippenkaart 20 uur €850
Strippenkaart 30 uur €1200

Telefonische acquisitie

Strippenkaart 5 uur €295
Strippenkaart 10 uur €550
Strippenkaart 20 uur €1050
Strippenkaart 30 uur €1500

Voor onze groothandel heeft Audrey zich ingezet met telefonische acquisitie, voor nieuwe verkooppunten. En met succes, nu richten we ons vooral op Facebook marketing. Het is zo fijn om dit uit te besteden. Voor meer focus op nieuwe producten, met veel advies én meer nieuwe klanten!

Gelukspoppetjes Groothandel

Ik heb Audrey ingeschakeld om mijn Instagram account te beheren. En met succes. Er zit meer lijn in de berichten en foto’s en het aantal volgers is gestegen. Heel fijn dat ik me hier zelf niet mee bezig hoef te houden. Wat ik vooral fijn vind aan onze samenwerking is dat Audrey actief meedenkt, initiatief neemt en me regelmatig reminders stuurt als ze nieuwe input nodig heeft.

Succes met je Webshop

Vanaf 2014 een fijne samenwerking via de strippenkaart. Het opzetten van de social media, berichten inplannen via Facebook en Twitter en acties uitzetten. En met succes. Via de strippenkaart kan ik Audrey inzetten waar nodig, zoals het schrijven van nieuwsbrieven, teksten voor de website maar daarnaast ook telefonische acquisitie.  Ik ervaar haar manier van werken als persoonlijk, flexibel, betrokken en vakkundig.

Tulpjes.nl

Afgelopen jaar heb ik al vaak van een strippenkaart gebruik gemaakt. Op het gebied van social media en online marketing kan ik Audrey wekelijks inzetten. Voor het schrijven van teksten, nieuwsbrieven tot inplannen van onze soical media. Met veel nieuwe acties en stappen die voor de website zijn gemaakt, zodat ik me op alle mooie bestellingen kan richten. Een aanrader!

Staartjes & Strikjes

Vraag hieronder direct een strippenkaart aan voor jouw bedrijf

Alle tarieven zijn exclusief BTW. Wil je eerst informatie via email of telefoon, neem dan contact op via info@studioonlinemarketing.nl of via bovenstaand formulier. Wij geven graag aanvullende informatie over de strippenkaart met alle mogelijkheden.