No Testimonial Found!
Laura Lundell

Laura Lundell

Mooi Advies Personal Branding en Kleur

Jij bent van onschatbare waarde en ik ben heel dankbaar dat wij samenwerken. Ik zie het zo, ik ben een eindeloze denktank en dat is meestal chaos, jij ziet het geheel meteen en zorgt ervoor dat mijn ideeën en ikzelf intact blijven, maar ook dat er een uitvoerbaar plan komt. Realiseerbaar en meetbaar. Zoveel rust met al je ideeën op de Facebook pagina en de Community groepen, zo fijn!

Staartjes en Strikjes

Een hele fijne samenwerking. Leuke ideeën op het gebied van social media. Snelle reacties op mails, meedenken en ondersteunen. Het schrijven van teksten voor pagina’s op de website tot onze nieuwsbrief. Maar ook het wekelijks inplannen van Facebook marketing en het evalueren met statistieken. Na jaren fijn samenwerken, heb ik nu mijn eigen social media strategie, heel tevreden!

Studio Kikor

Het is erg fijn samenwerken met Audrey. Ze luistert goed en denkt met je mee. Ze helpt me elke keer een stapje verder te komen met mijn bedrijf. Samen kijken we waar de kansen liggen, met altijd een goed marketingplan. Als ondernemer weet je soms niet waar je moet beginnen, het is zo fijn als iemand je hierbij op weg helpt; dat kan Audrey!

Groothandel Gelukspoppetjes.eu

Voor onze groothandel heeft Audrey zich ingezet bij het onderhouden van de Facebook en Instagram pagina voor de groothandel van bedrijven en webwinkeliers. En met succes, nu richten we ons vooral op extra zichtbaarheid. Het is zo fijn om dit uit te besteden. Audrey blijft content schrijven en meedenken in nieuwe mogelijkheden. Voor meer focus op nieuwe producten, met veel advies én meer nieuwe klanten!

1 2 3 19
No Testimonial Found!