No Testimonial Found!
Paper-Time.nl

Voor mij was het fijn samenwerken met jou Audrey, je wist altijd precies hoe je voor onze mooie producten moest schrijven om de juiste snaar te raken. Na diverse jaren samenwerking via het coach traject en Winkelen in Holland kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we daar echt een team in hebben gevormd! Bedankt!

Paper-Time.nl

Voor mij was het fijn samenwerken met jou Audrey, je wist altijd precies hoe je voor onze mooie producten moest schrijven om de juiste snaar te raken. Na diverse jaren samenwerking via het coach traject met de Strippenkaart, feedback op blogs, als sparringpartner en met de social media promotie via Winkelen in Holland kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we daar echt een team in hebben gevormd! Bedankt!

UP-Degroeipraktijk

Wat een fijne bruikbare tips en ruimte voor vragen. En zeker een mooie boost om lekker mee aan de slag te gaan. Dat doet Studio Online Marketing goed!

Diëtistenpraktijk Karin Wijnen

Bedankt voor de leuke training Audrey. Met veel kennis, informatie en inspiratie en aanvullende tips die ik voor ons bedrijf kan gebruiken. Ik ben er direct mee aan de slag gegaan!

Forza Vita

Wat een fijne informatieve training. In vond het echt inspirerend en leerzaam. Ik heb voldoende informatie over social media marketing voor verdere verdieping!

1 2 3 24
No Testimonial Found!