Gelukspoppetjes.eu

Social Media Scan met fijne tips zijn prettig om direct in te zetten. Bij de scan zit altijd een bonus, of een gratis groeigesprek. Hier krijg je veel extra tips en kan je vragen stellen over het rapport met duidelijke uitleg. Na de scan zijn we gaan samenwerken met...

BodyBalance033

Alle waardevolle tips op het gebied van bloggen heeft me het plezier gegeven om te gaan schrijven en mijn kennis te delen. Audrey is een fijn persoon om mee samen te werken. Met haar kennis en kunde is er bij mij meer structuur gekomen.

Purdies

Wat fijn en compleet is de Social Media Scan met veel informatie. Hier heb ik veel aan gehad. Je kunt meteen aan de slag met de punten die je nog kunt gaan verbeteren. Echt een aanrader voor de juiste content strategie!

Babyslofje-online.nl

Wat een fijne Social Media Scan met uitgebreid rapport. Fijn overleg en gratis groeigesprek, met praktische tips voor het goed inzetten van de social media. Met het nieuwe plan gaan we fijn aan de slag!

Gezonder-Nederland.nl

Ik heb de Social Media Scan laten uitvoeren. Ik wilde graag weten hoe een buitenstaander mijn social media ziet. Ik kreeg een compleet en duidelijk rapport terug met daarin feedback en complimenten. Heel erg fijn om met zekerheid te kunnen zeggen dat de boodschap die...