Business Scan Rapport

Studio Online Marketing dienst Business Scan Rapport

Het Business Scan Rapport in social media marketing

De bedrijf en webwinkel scan laat je zien waar kansen en mogelijkheden voor je liggen. Met feedback in een rapport waar alle pagina’s van je website in beeld worden gebracht. Met positieve inspiratie en een plan die je zelf met praktische tips gaat inzetten. En dat zonder coaching of een traject. Ga zelf aan de slag met mijn feedback als social marketing en businesscoach. Ik geef je in het rapport persoonlijk advies op maat wat bij jouw bedrijf of webwinkel past. Met een stappenplan, die je in eigen tijd en tempo gaat uitwerken. Dit is de weg naar verdere groei om snel resultaat te gaan zien met meer omzet en zichtbaarheid. Bestel de Business Scan voor verdere groei van je bedrijf of webwinkel.

Is dit herkenbaar in je bedrijf?

 • Ik doe maar wat, maar heb geen structuur.
 • Mijn planning staat vol, maar ik heb geen focus.
 • Hoe krijg ik meer klanten naar mijn webwinkel?
 • Heb ik een goed menu voor mijn ideale klant?
 • Ik heb geen structuur in social media marketing.
 • Waar moet ik een blog over gaan schrijven?
 • Wat zijn praktische tips bij blog marketing?
 • Hoe zou ik beter gevonden worden in Google?

Wat ga ik leren uit het rapport?

 • Ik werk vanuit focus, structuur en overzicht.
 • Nu weet ik wat de juiste planning voor mij is.
 • Met nieuwe inzichten zie ik de mogelijkheden.
 • Na het rapport verbeter ik zelf de website.
 • Met een planner en een plan is er structuur.
 • Inspiratie en motivatie bij blog marketing.
 • Met een plan ga ik nu mijn doel behalen.
 • Structuur, inzicht en plan voor website.

Meer inzicht met onze scan en rapport

Waarom zou jij een scan bij ons aanvragen? Met een Business Scan ga je meer inzichten krijgen voor je website. Je ontvangt feedback hoe alles nu voor de doelgroep zichtbaar is, via het rapport ga je verbeterpunten ontvangen. Je ziet nieuwe kansen voor een bedrijf of webwinkel. Je weet na de scan met rapport of je een goede opbouw voor je website hebt. Je weet wat belangrijk is om te vermelden op de over ons pagina. Het rapport zal je meer zekerheid geven en je gaat werken via onze Stap-voor-Stap methode. In een duidelijk rapport ontvang je mijn feedback, verbeterpunten en taken voor de juiste stappen naar succes. Zo werk je vanuit actiepunten, hiermee ga je volgens een plan en strategie marketing doelen behalen. Na het toepassen van acties en taken ontvang je de bonus voor een gratis groeigesprek.

Basis Scan Rapport

Wil je weten of je website een goed menu heeft met de juiste opzet? Met onze doelgroep analyse zal je inzichten krijgen, of je zoekwoorden voor je doelgroep zijn gebruikt. Heel belangrijk dat de lezer direct weet, wat jij kunt betekenen. Via ons Basis Scan Rapport ontvang je positieve feedback met aanvullingen en verbeterpunten voor je website. In een rapport ontvang je deze feedback met acties en taken voor nog meer zichtbaarheid. We kijken naar je pagina’s, de productteksten en de vormgeving. Maar ook of belangrijke informatie goed zichtbaar is. Via de Stap-voor-Stap methode kun je na dit rapport zelf bezig blijven met de optimalisatie van je website. De weg naar meer bezoekers, klanten en omzet. Met de extra training ‘bepaal je doelgroep en ideale klant’ en als bonus een evaluatie groeigesprek.

Content Scan Rapport

Via het Content Scan Rapport wil je inzicht krijgen in je blog of social media strategie. Een keuze die je hierbij zelf maakt. Bij bloggen geef ik feedback op je blogs met verbeterpunten. Als bonus een blog training met opdrachten die je hiermee verder brengt. Zodat jij nog meer inzicht krijgt in de blog regels van Google. Wil je meer weten welk social media plan goed bij jouw bedrijf past? Dan kijk ik verder naar je social media kanalen, met adviezen en tips voor meer marketing strategie. Met een content analyse krijg je meer inzicht met een stappenplan van acties voor meer online zichtbaarheid. Met het rapport werk je vanuit acties en een plan aan de content planning. Met praktische tips als maatwerk speciaal voor je bedrijf of webwinkel. Met als bonus een training over content planning in social media marketing.

Structuur Scan Rapport

Merk je dat je wel wat meer focus en structuur kunt gebruiken? Dan is het Structuur Scan Rapport zeker iets voor jou. Want hiermee geef ik je inzicht in waar je nu staat. Door het invullen van een vragenlijst, kan ik je timemanagement tips geven. Hoe je minder afleiding krijgt op drukke werkdagen. Wat is een fijne planning voor jou als persoon. En met welke methode je zou kunnen werken voor meer focus. Als structuurcoach geef ik je inzichten met advies op maat, wat bij jou past. Met een structuur analyse en een stappenplan waar je mee gaat werken. Dit zal je meer focus, rust en overzicht in de werkweek gaan geven. Hierbij ontvang je ook onze praktisch mappenstructuur training voor meer overzicht in je mailbox. Als bonus een extra groeigesprek met onze businesstips vanuit de ‘meer focus, structuur en overzicht’ methode.

Plan een Scan Rapport

Welk scan rapport heeft je voorkeur? Schrijf je in via onderstaand formulier. Als je nog vragen hebt voor de juiste keuze, vertel ik er graag meer over. Na je aanvraag zal je na 5 tot 10 werkdagen het Scan Rapport gaan ontvangen. Via mail ontvang je het factuur en de vragenlijst om  het Business Scan Rapport te gaan starten. Het is een compleet rapport waarbij je zelf vanuit de Stap-voor-Stap methode gaat werken. Met fijne duidelijke uitleg, overzicht en een planning. Een scan met persoonlijk advies, een analyse en een volledig stappenplan voor je business.

Social Media Scan met fijne tips zijn prettig om direct in te zetten. Bij de scan zit altijd een bonus, of een gratis groeigesprek. Hier krijg je veel extra tips en kan je vragen stellen over het rapport met duidelijke uitleg. Na de scan zijn we gaan samenwerken met de Strippenkaart. Ideaal in deze drukke tijden, voor nog meer focus!

Gelukspoppetjes.eu  
Gelukspoppetjes.eu

Alle waardevolle tips op het gebied van bloggen heeft me het plezier gegeven om te gaan schrijven en mijn kennis te delen. Audrey is een fijn persoon om mee samen te werken. Met haar kennis en kunde is er bij mij meer structuur gekomen.

BodyBalance033 
BodyBalance033

Wat fijn en compleet is de Social Media Scan met veel informatie. Hier heb ik veel aan gehad. Je kunt meteen aan de slag met de punten die je nog kunt gaan verbeteren. Echt een aanrader voor de juiste content strategie!

Purdies 
Purdies

Wat een fijne Social Media Scan met uitgebreid rapport. Fijn overleg en gratis groeigesprek, met praktische tips voor het goed inzetten van de social media. Met het nieuwe plan gaan we fijn aan de slag!

Babyslofje-online.nl  
Babyslofje-online.nl

Ik heb de Social Media Scan laten uitvoeren. Ik wilde graag weten hoe een buitenstaander mijn social media ziet. Ik kreeg een compleet en duidelijk rapport terug met daarin feedback en complimenten. Heel erg fijn om met zekerheid te kunnen zeggen dat de boodschap die je wilt zenden ook goed overkomt. Audrey bedankt voor de goede service!

Gezonder-Nederland.nl 
Gezonder-Nederland.nl

Wauw, ik heb de website scan voor het eerst gelezen. Maar wat staan hier vele waardevolle tips in. Hier kan ik goed zelf mee aan de slag. Ik ga me hier verder in verdiepen en een planning hierbij maken. Zo kan ik mijn website verder gaan optimaliseren, dank je wel heel blij mee!

Little Happinez 
Little Happinez