Zou je eens feedback op je bedrijf willen? Vraag je af hoe je moet starten met bloggen? Wat zijn de gouden tips om vanuit meer focus en structuur te gaan werken? Soms is het fijn om te zien waar je nu staat en waar verbeterpunten liggen. De bedrijf en webwinkel scan laat je juist zien waar kansen en nieuwe mogelijkheden liggen. Met een rapport waarin alle pagina’s voor jou in beeld worden gebracht. Het Business Scan Rapport is een DIY actieplan, waarmee je zelf aan de slag gaat. In dit blog vertel ik je alles over drie scans met een persoonlijk plan.

Meer inzicht met de Business Scan

Wil je van mijn advies gebruik maken als marketing- en businesscoach? Maar kies je ervoor om zelf vanuit een marketingplan te werken? Met ons Business Scan Rapport ga je zelf aan de slag met mijn feedback en advies als ondernemerscoach. In het rapport geef ik persoonlijk advies op maat wat bij jouw bedrijf of webwinkel past. Met een stappenplan, die je in eigen tijd en tempo gaat uitwerken. Dit is de weg naar verdere groei om snel resultaat te gaan zien met meer omzet en online zichtbaarheid. Lees hier alles over ons Business Scan Rapport.

Herken jij jezelf hierin?

  • Ik doe maar wat, maar heb geen structuur.
  • Mijn planning staat vol, maar ik heb geen focus.
  • Hoe krijg ik meer klanten naar mijn webwinkel?
  • Heb ik een goed menu voor mijn ideale klant?
  • Waar moet ik een blog over gaan schrijven?

Nieuwe kansen, groei en omzet

Ga je zelf een start maken met de Basis, Content of Structuur Scan? Je ontvangt onze feedback hoe alles nu voor je doelgroep en ideale klant zichtbaar is. Met in een rapport lees je ook verbeterpunten en een plan strategie die hierbij verder gaat helpen. Het rapport zal je meer zekerheid geven als je gaat werken met onze Stap-voor-Stap methode. Zo werk je vanuit actiepunten, een plan zodat je sneller doelen gaat behalen. Met als bonus een gratis groeigesprek van 30 minuten. Nieuwe kansen moet je pakken voor meer groei en omzet.

Basis Scan Rapport

Wil je weten of je website een goed menu heeft met de juiste opzet? Met onze analyse zal je inzichten krijgen, of je zoekwoorden voor je doelgroep zijn gebruikt. Heel belangrijk dat de lezer direct weet, wat jij kunt betekenen. Via het Scan Rapport ontvang jij positieve feedback met acties en taken voor meer zichtbaarheid. We kijken naar je pagina’s, de productteksten en de vormgeving. Maar ook of belangrijke informatie terugkomt. Via de Stap-voor-Stap methode kun je na dit rapport zelf bezig blijven met de optimalisatie van je website.

Content Scan Rapport

Via het Content Scan Rapport wil je inzicht krijgen in je blog of social media strategie. Een keuze die je daarbij zelf maakt. Bij bloggen geef ik feedback op je blogs met verbeterpunten. Als bonus een blog training met opdrachten die je hiermee verder brengt. Zodat jij nog meer inzicht krijgt in de blog regels van Google. Of ik kijk naar je social media kanalen, met adviezen en tips voor een juiste content strategie. De analyse geeft nieuwe inzichten met een stappenplan. Met praktische tips als maatwerk speciaal voor jouw bedrijf of webwinkel.

Structuur Scan Rapport

Of kies je voor meer focus via het Structuur Scan Rapport? Door het invullen van een vragenlijst ontvang je mijn timemanagement tips. Hoe je minder afleiding krijgt op drukke werkdagen. Wat een fijne planning tool is voor jou als persoon. En met welke methode je langer met focus werkt. Als structuurcoach geef ik je nieuwe inzichten met advies op maat, wat bij jou past. Met een structuur analyse en een stappenplan waar je mee gaat werken. Hierbij ontvang je onze training ‘meer overzicht in de mailbox’ via onze structuur methode.

Wat ga je hiervan leren:

  • Ik werk met meer focus, structuur en overzicht.
  • Meer structuur met plan en fijne actiepunten.
  • Inspiratie en motivatie bij content marketing.
  • Met deze inzichten zie je nieuwe mogelijkheden.
  • Na dit rapport verbeter je volgens plan de website.

Welk Scan Rapport past bij jou?

Via de pagina Business Scan Rapport lees je alles en kun je direct je aanvraag doen. Is er interesse in meerdere scans, neem dan even contact met ons op. Ook als je advies wilt, welke scan nu vooral goed is om mee te starten. De basis is altijd het Basis Scan Rapport, maar via het aanmelden is het mogelijk om vragen te stellen over de Business Scan. Ik zal advies geven welke scan nu goed bij je bedrijf of webwinkel past. Na de scan heb je altijd mogelijkheid tot persoonlijke coaching om verdere stappen te maken met je bedrijf.

Lees ook

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community