Gratis E-book voor opzet Marketingplan met 15 Tips

door | jan 2020 | Marketing | 0 Reacties

Het schrijven van een marketingplan is heel belangrijk voor je bedrijf of webwinkel. Het gaan werken volgens een plan, zal je meer focus en structuur geven. Door volgens een goede strategie te gaan werken, krijg je overzicht en dit zal je rust gaan geven. Kijk hiervoor naar jouw doelgroep en krijg zicht op je ideale klant. Via mijn gratis E-book schrijf ik over tips bij Facebook en Content Marketing. De volgende stap is volgens een marketingplan werken.

Via een Top 15 maak je kennis met belangrijke stappen, die je moet gaan zetten om tot een goed plan over te gaan. Sta zo nog vaker stil bij belangrijke acties die je gaat plannen, om een doel te bereiken. Maar hoe ga je dit aanpakken en waar moet je beginnen? Deze vragen die ik vaak van klanten krijg, neem ik mee bij mijn adviezen. Want het is nu de tijd om je goede voornemens om te gaan zetten in praktische, concrete doelen en waardevolle acties!

Succes komt niet zonder voorbereiding

In dit 3e E-book wil ik je graag inspireren om stil te staan bij alles wat je doet. Je bewust te zijn van elk klein succes tot opstaan en weer doorgaan. Want we moeten ook leren om van iets negatiefs, iets positiefs te maken. Te genieten van alle kleine stappen die je via jouw eigen plan zal gaan inzetten. Via dit E-book vertel ik je alles over een goede marketing strategie en deel mijn Top 15 tips om te gaan werken met een marketingplan. Ga ook dit jaar je dromen achterna, zet ze om in doelen met kleine en grote acties. Van dromen naar doen.

Top 15 Tips voor een marketingplan

Bij dit E-book geef ik je mijn Top 15 tips die belangrijk zijn voor de juiste voorbereiding. Een plan schrijf je niet zomaar, waar moet je beginnen? Kies een tip per week om hier verder aan te gaan werken. Alleen door het echt te gaan doen, kan je een groei gaan maken. Een goed marketingplan is over het algemeen een saai zakelijk leermodel, maar dit zal je niet stimuleren om hier actief mee aan de slag te gaan. Hier ga ik je met tips een plan zelf aanleren, die je bewust laat nadenken over doelen en kansen. Via deze tips zal ik je gaan stimuleren om hierbij stil te staan. Door hiermee aan de slag te gaan, ga je werken aan meer online zichtbaarheid, je vindbaarheid vergroten tot je plan toepassen via de social media.

Meer balans tussen privé en werk

In mijn tips laat ik een goede planning  juist naar voren komen. Want door nog meer volgens een strategie te werken, zodat je voldoende tijd voor jezelf krijgt is zo belangrijk. In dit gratis E-book geef ik veel advies en tips weg, omdat het belangrijk is om meer balans in de drukke werkdag te krijgen. Ik zie bij veel ambitieuze ondernemers dat dit nog lastig is. Leer via deze tips hoe je dit nog beter kan gaan doen. Ik vertel je ook alles over het werken volgens de vijf minuten regel. Hoe je met een praktische planner kan werken, samen met je marketingplan.

Werk met jaardoelen in je marketingplan

Via het marketingplan ga je eerst starten om jouw doelen te formuleren voor dit jaar. Waar wil je eind dit jaar staan met je doelen? Kijk hierbij naar de omzet, het aantal klanten tot de volgers via de sociale media. Deel je jaardoelen in vier blokken en noteer hierbij alle acties die je moet gaan doen, om deze doelen te kunnen behalen. Bereik meer door te werken met concrete doelen. Via het E-book ga ik je leren om ook met maanddoelen te gaan werken.

Bonus bij het Gratis E-book

Bij dit E-book heb ik ook weer een fijn en praktische bonus voor je, een persoonlijk marketingplan. Je leest er alles over in het E-book. Bij dit marketingplan heb ik ook 10 inspiratie quotes toegevoegd, voor de juiste planning. Gericht op inspiratie en motivatie om elke maand met je doelen en acties te blijven werken. Het zal je stimuleren om volgens een plan aan de slag te gaan. Voor nieuwe groei op weg naar de juiste strategie, geluk én succes!

Vraag hier het E-book direct aan!

Heb je eerder een E-book bij ons aangevraagd en ontvang je al onze nieuwsbrief met social media marketing tips? Dan zie je het E-book ook hier regelmatig langskomen. Via contact kan je dan ook het E-book aanvragen. Ik stuur het dan graag persoonlijk naar je toe samen met de bonus. Wil je verder inspiratie en tips, volg dan onze Community op Facebook.

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community