Live trainingen voor ondernemende vrouwen in Rosmalen

door | mei 2024 | Business Coaching, Business Mindset, Marketing | 0 Reacties

In tijden van meer live verbinden en netwerken, maak je kennis met Business Live Talk. In het hart van Rosmalen ben je welkom bij ’t Koffiehuis voor een unieke ervaring waarin we de wereld van het ondernemerschap verkennen en genieten van koffie, thee en lekkernijen. Onze kleine groep, bestaande uit maximaal zes deelnemers inclusief mijzelf als trainer, in een warme en fijne omgeving waarin we niet alleen aan de groei van je bedrijf werken, maar ook tijd nemen voor jezelf en persoonlijke ontwikkeling. Doe gezellig mee, laten we samen verbinden, groeien en werken aan een sterker netwerk voor jouw succes. Met altijd thema’s uit de praktijk, die steeds in het ondernemerschap bij ambitieuze vrouwen centraal staan.

Vanuit thema’s netwerken en verbinden

We zijn altijd druk in ons bedrijf of webwinkel, maar nemen we voldoende tijd voor onszelf? In deze drukke tijden is het belangrijk om tijd voor jezelf te maken. In deze live trainingen staat kennis, verbinden en netwerken centraal vanuit diverse onderwerpen. Met kennis over diverse thema’s, samen sparren en interactief met coaching kaarten voor gesprekken naar verdere groei. Alles wat centraal staat in ons coaching traject, bespreken we met ondernemende vrouwen. Dit is de fijne combinatie voor tijd voor jezelf, ontspanning, inspiratie en samen verbinden. En via een besloten FB Community blijven we ook hierna samen netwerken. Met een vragenlijst, werkboek gaan we nu voor coaching in een groep.

Groei in business en zelfontwikkeling

Met alle thema’s werk je aan groei in je business en zelfontwikkeling. Van keuzes maken en grenzen stellen tot het omzetten van doelen in een plan en productiever werken. Trainingen komen jaarlijks terug en er worden nieuwe onderwerpen ontwikkeld, gericht op de ondernemende vrouw, of je nu een eigen bedrijf hebt of in loondienst werkt. Het is altijd interessant en alles is gericht op zelfontwikkeling. We blijven ons verdiepen  in onze doelgroep en thema’s waar interesse voor is, en samen brainstormen over businessgroei geeft nieuwe inzichten. Maar centraal staat tijd voor jezelf nemen in een fijne groep met ambitieuze vrouwen. Je gaat naar huis met veel kennis, inspiratie, nieuwe ideeën en we blijven samen verbinden. Bekijk op deze pagina informatie over onze huidige training en reserveer een plekje. Leuk om je live te spreken en te zien in het hart van Rosmalen.

Groep met ambitieuze vrouwen

Is de training alleen gericht op ondernemers? Nee, zeker niet. Alle thema’s zijn gericht op ondernemende vrouwen. Deze onderwerpen zijn relevant voor iedereen. Werk je in of met een team, dan is het ook mogelijk om een datum voor een training met je groep van vijf personen in te plannen. Neem dan via e-mail verder contact met ons op. Deze trainingen zijn gericht op  ambitieuze vrouwen. Die voor zichzelf opkomen en de balans zoeken tussen privé en werk zoeken. Bij de training zit een vragenlijst, een werkboek, inclusief koffie/thee en een lekkernij. Het is een ochtend of middag genieten op deze fijne bijzondere locatie.

Keuzes maken en grenzen stellen

In de live training in 2024 neem ik je mee naar persoonlijke groei en zelfontwikkeling, want alleen dan zet je stappen als ondernemer. We bespreken onderwerpen als het maken van keuzes, flexibiliteit en het stellen van grenzen. Door middel van een vragenlijst die je voor de training ontvangt, krijg ik inzicht in welke kennis ik zal delen. Via stellingen bespreken we thema’s en leren we veel van elkaar. We gaan samen verbinden, ervaringen delen en verder praten over deze thema’s. Want door keuzes te maken, kom je verder in je business ontwikkeling. Ik zet je aan tot actie, de training is interactief en biedt veel kennis die je vooruit zal helpen. Als groep zul je hier veel van leren. Na de training blijf ik inspiratie geven in de FB groep. Met het werkboek blijf je jezelf uitdagen en ga je nieuwe keuzes maken.

Live training in ‘t Koffiehuis

Op een fijne locatie in ’t Koffiehuis in Rosmalen zal Audrey de training geven. De prijs is inclusief koffie/thee en lekkernij, het werkboek en deelname en de besloten Community. Voor of na de training maak je tijd voor een lunch eventueel samen met deelnemers uit de groep. Voor de training ontvang je informatie over wie er aanwezig zullen zijn. Het is een kans om nieuwe connecties te maken op LinkedIn of andere social media. We kijken ernaar uit je te zien bij een volgende training. Bekijk de beschikbare data en tijden en schrijf je in!

Lees ook

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community