Plannen met de Issuekalender

door | sep 2017 | Social Media | 0 Reacties

Voor een goede focus voor je bedrijf is het belangrijk om goed te gaan plannen. Een duidelijk plan maken voor je social media strategie is heel belangrijk. Het geeft je als bedrijf of webwinkel veel duidelijkheid, structuur en ondersteuning. Een plan waar je op terug kunt vallen en maandelijks weer kunt bijstellen. Goed is om hiermee te werken met wat bij jou past, hier zijn veel planners van op de markt. Hier ga ik in dit blog niet verder op in. Maar ik wil je wel graag kennis laten maken met de Issuekalender, ben je hier al mee bekend?

Gebruik de issuekalender bij inplannen van berichten

Wil je een succesvolle marketing strategie voortzetten, dan is het ook goed om belangrijke datums in je social media berichten te gaan gebruiken. Speciale dagen doen het goed en geven vaak een extra bereik in het nieuwsoverzicht. ‘Waar kan ik extra op inspelen?’ Gebruik de Issuekalender, download hem via deze link en je weet per dag en maand wat de speciale dagen zijn. Gebruik deze, als dit een toevoeging voor jouw doelgroep zal zijn. Speel hier op in om het bij je berichten te gaan gebruiken. Ideaal om bij het inplannen van de nieuwe berichten begin van de week, de kalender goed te gebruiken. Ook belangrijke nieuwsitems doen het altijd goed in het bereik en zichtbaarheid met Facebook marketing.

Tip bij Facebook marketing

Speel hier op in door ze in je berichten te gaan gebruiken. Gebruik hierbij de # hashtags voor meer zicht in het overzicht. Kijk regelmatig op de Issuekalender die je prima kunt inzetten met Facebook marketing. Op deze lijst kan je alle dagen van het jaar bekijken die een betekenis hebben. Leuk om hier eens naar te kijken, zo krijg je zeker nieuwe ideeën om bij berichten schrijven te gebruiken. Neem mijn tip mee om wekelijks je berichten op een vaste dag in te gaan plannen. De kalender zal je ook weer nieuwe ideeën geven om thema’s te gebruiken, die bij je doelgroep passen. Plan voor jezelf echt de berichten in, dit geeft veel rust en zorgt voor meer focus en minder afleiding. Zo hou je vooral de reacties bij de berichten bij, dit zal je over de dag minder afleiding gaan geven. Dit geeft meer rust en zorgt dat je niet teveel afleiding krijgt door alle social media. Is het ook interessant voor jouw volgers? Deel deze tip zelf ook in een bericht, want de Issuekalender is voor veel doelgroepen interessant.

Succes verzekerd, laat je hieronder weten of je de kalender al gebruikt of gaat gebruiken?

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community