Social Media Marketing workshops in Rosmalen

door | jul 2019 | Social Media | 1 reactie

Een goede marketing strategie opzetten voor je bedrijf of webwinkel is heel belangrijk. Speciaal voor vrouwelijke ondernemers uit Rosmalen gaat Studio Online Marketing samen met Studio Plume starten met workshops. In een kleine groep tot 10 personen werken aan de social media en het aanleren van een juiste strategie. Ik merk steeds meer bij bedrijven hoeveel interesse hier voor is. Tijd om nieuwe stappen ook voor ons te gaan zetten, via de workshops ga ik je hierbij helpen. We geven je tips zodat jij ze zelf verder kunt gebruiken!

Vrouwelijke ondernemers uit Rosmalen

Wat is het leuk te zien om in eigen omgeving zoveel vrouwelijke ondernemers advies te geven. Er is zoveel vraag naar advies en coaching over een goed social media plan. Maar ook om samen te brainstormen en informatieve tips te delen. Via het ROS Vrouwen Netwerk is ons gevraagd om hier een start mee te maken. Op de mooie locatie van Perron-3 in Rosmalen gaan we ons richten op Facebook en Instagram marketing. Volg alle informatie mee via onze Facebook pagina waar de evenementen komen te staan. Je bent ook welkom als ondernemer in onze groep 52 Weken Content Marketing, als informatieve community.

52 Weken Content Marketing

In onze community op Facebook lees je ook alles over de workshops, die er op dit moment in de planning staan. Schrijf je hier in, of mail naar onderstaande gegevens. Via onze inspiratie nieuwsbrief blijf je ook van volgende workshops op de hoogte. In deze Facebook groep schrijf ik over content marketing tips die je zelf kunt gaan toepassen. Met elke week een nieuwe stelling of vraag in een poll, waar je mee kunt stemmen. Leuk je hier ook te zien!

Facebook en Instagram Marketing Strategie

Er is veel behoefte aan een workshop over Facebook en Instagram. Hoe bepaal je jouw doelgroep en wie is je ideale klant? Met veel informatie voor meer zichtbaarheid van jouw klanten en volgers. Hoe kan je Facebook goed inzetten met het algoritme en hoe vergroot je de interactie met je volgers? Via de workshop geef ik je hier graag adviezen over en je gaat met veel inspiratie naar huis. Wat zijn goede hashtags en hoe doe je zelf hier een onderzoek voor? Studio Plume zal ook meer strategie tips hierbij geven, samen met goed beeld en de juiste fotografie. Is het tijd dat jij eens echte stappen gaat zetten in de social media?

Social Marketing Advies & Coaching

Gaat je voorkeur uit naar persoonlijke begeleiding als samenwerking? Dan is het Social Marketing Coach traject met 1 op 1 coaching meer voor jou. Wil je graag een gratis adviesgesprek telefonisch of op locatie in Rosmalen? Neem dan verder contact met ons op, hier kan ik je altijd meer informatie over geven. De workshops zijn gericht op het zelf toepassen van informatie via een praktische checklist die je bij de workshop zal gaan ontvangen. Met de slogan ‘de kracht achter jouw succes’ met de juiste doelen!

Meld je dan vandaag nog aan voor informatie van een volgende workshop

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community