Doelen behalen met de werkplanner

door | nov 2018 | Focus & Structuur | 0 Reacties

Hoe staat het met je doelen in de laatste maanden van het jaar? Heb je deze elke maand bekeken en ben je er in de nieuwe maand aan blijven werken? Wij hebben fijn kennis kunnen maken met de Paper Time werkplanner, dé musthave voor elke vrouwelijke ondernemer. Ben je nog op zoek naar een nieuwe planner om mee te starten? Of zoek je juist een agenda die je kunt inzetten, op alle dagen en maanden van het jaar? Dan is de Paper Time werkplanner ideaal voor jou! Waarschijnlijk herken je het wel; je hebt een drukke baan en bent zelfstandig ondernemer en druk met verschillende opdrachten. Door je drukke leven, heb je nog niet het juiste structuur waar je naar op zoek bent. Tijd voor orde in de chaos, tijd voor een duidelijk plan systeem. Ben je al bekend met de mooie vormgegeven planner met zoveel praktische extra’s? Wij gebruiken ook de werkplanner van Paper Time.

Overzicht met de juiste werkplanner

Dankzij een slim niet datum gebonden planningsysteem met vaste en inklikbare pagina’s is Paper Time de perfecte combi van een agenda, notitieboek, social media planner en to-do-block. Daarmee zien we een ideale tool om offline meer structuur in je drukke werkdag te creëren. Voor nog meer overzicht, vinden wij alle speciale bladen fijn en praktisch om extra toe te voegen. Het overlegblok is zeker een aanrader voor bij een werkbespreking met je klanten. Fijn om via onze strippenkaart Paper Time advies en coaching te geven in de groei van dit mooie bedrijf. Bekijk de prachtige inspiratie beelden op Instagram met fijne tips over de invulling van de planner. Tijdens het 1-jarig bestaan, werden onze Studio Online Marketing sticky notes als een gratis attentie mee gestuurd. Een feestje voor vele ondernemers!

Veel inspiratie tips met bloggen

De tips uit ons ‘Top 15 Content Marketing E-book’ heeft Paper Time al goed ingezet. Via blog artikelen en fijne nieuwsbrieven is content marketing goed zichtbaar. Regelmatig lees je hier nieuwe blogs met veel inspiratie tips maar ook ervaringen van ondernemers. Met mooie sfeerbeelden en de fijne manier van schrijven, spreken de blogs je zeker aan. Dus wil je meer weten over deze werkplanner, verhalen van andere ondernemers lezen, kijk snel verder. Ook het interview wat ik met eigenaar Marloes had, is in een leuk artikel terug te lezen. Dus wil je meer weten over onze samenwerking, wie deze bezige bij is en wat mijn tips hierbij zijn? Lees alles over de juiste doelen behalen en mijn gouden tip voor ondernemers!

Bestel de Paper Time planner online

Met deze mooie planner die een musthave op je bureau is, kun je op elk moment in het jaar gaan starten. De fijne losse producten bestel je er bij en start vandaag nog met een goede planning. Dus ga ook voor eindelijk overzicht! Met deze planner kan je gezien worden op een business meeting, of op je kantoor. De leren omslag is weer ideaal om je planner mee te nemen. Werk jij als vrouwelijke ondernemer ook al met deze werkplanner?

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community