Facebook beheer voor social media

door | jan 2019 | Social Media | 0 Reacties

We starten het jaar met een nieuwe dienst online! Een dienst die achter de schermen via onze ‘strippenkaart’ al ruim 5 jaar wordt ingezet bij onze vaste klanten. Afgelopen jaar is Facebook marketing met nieuwe aanvragen sterk toegenomen. Er is door ondernemers meer behoefte voor meer balans met de juiste focus en tijd voor persoonlijke ontwikkeling. De vraag van ondernemers bij het uitbesteden van werkzaamheden is duidelijke in de lift. Een mooie groei die is ingezet, waar wij graag onze diensten op inzetten. Daarom introduceren wij onze Facebook beheer in de vorm van een Social pakket met abonnementen naar wens.

Maak van je volgers meer bezoekers en klanten

Heb je zelf geen zin of tijd om nieuwe berichten op je Facebook pagina te posten? Werken de tips niet om zelf je berichten te gaan inplannen? Weet je niet wat voor berichten je kunt gaan plaatsen, is er geen inspiratie? Wil jij je juist richten op de werkzaamheden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn? Bekijk onze dienst Facebook beheer met de drie Social pakketten, gericht op advies en ondersteuning in Facebook Marketing. We starten met een goed social media plan en geven direct advies om ook Instagram en/of Pinterest,  goed in te gaan zetten. Zo geven we je die ondersteuning in Facebook beheer gericht op het organisch bereik. Dus het plaatsen van berichten, zonder dat je gaat adverteren. Want hierbij is nog zoveel mogelijk. Denk aan ‘social’ zijn met en praten met je volgers is hierbij heel belangrijk.

Facebook Marketing met organisch bereik

We bepalen met de juiste social media strategie jouw doelgroep, voor meer bezoekers en klanten naar je website of webwinkel. Hiervoor hebben we drie social pakketten voor je samengesteld. We starten met een adviesgesprek en bepalen je doelgroep, zodat we een juiste social media strategie gaan inzetten. Door een juist marketingplan voor meer inzicht op je Facebook pagina. Met een uitgebreid inzicht in beeld van de statistieken, waar we veel interessante gegevens in beeld brengen. Dit geeft ons veel extra informatie met de juiste evaluatie, van een langere periode. We richten ons op het organisch bereik in waardevolle content.

De werkwijze in Facebook beheer

De abonnementen hebben een minimale duur van drie maanden. Daarna zijn ze per maand opzegbaar. We starten onze samenwerking met een intakegesprek, waarbij we je Facebook pagina bekijken, hier zal je doelgroep worden vastgesteld en we bepalen nieuwe doelen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor jouw bedrijf of webwinkel. We starten met het optimaliseren van je pagina. Kies het Social pakket wat bij je past, per maand kun je hier een aanpassing in doen. Elk pakket kan verder naar wens worden samengesteld.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Heb je nog vragen of wil je graag een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van Facebook beheer? Neem dan vrijblijvend contact op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik je graag meer advies over het pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik je hier direct antwoord op geven. Facebook beheer zal je meer rust met de juiste focus geven. Met extra inspiratie voor goede content op je Facebook pagina. Deze kan je ook verder gebruiken in een nieuwsbrief en overige social media. Ik help je graag verder voor een succesvolle Facebook pagina mét meer bereik!

Meld je hier aan voor Facebook beheer

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community