Facebook beheer

Voor meer bezoekers en klanten naar je bedrijf of webwinkel

Heb je zelf geen zin of weinig tijd om nieuwe berichten op je Facebook pagina te posten? Werken onze tips niet om zelf je berichten te gaan inplannen? Weet je niet wat voor berichten je kunt gaan plaatsen, geen inspiratie? Wil jij je juist richten op de werkzaamheden die voor jouw bedrijf belangrijk zijn? Bekijk hier onze social media pakketten, gericht op het ondersteunen in Facebook beheer. We starten met een goed social media plan en geven advies om ook Instagram en/of Pinterest goed in te gaan zetten. Zo geven we je ondersteuning in Facebook beheer gericht op het organisch bereik. Met als doel een goede social media strategie met meer bezoekers en klanten naar je website of webwinkel. Stel het Social pakket samen wat goed bij je wensen zal aansluiten.

Onze werkwijze

De abonnementen hebben een minimale duur van 3 maanden. Daarna zijn ze per maand opzegbaar. We starten onze samenwerking met een intakegesprek, waarbij we je Facebookpagina bekijken, je doelgroep vaststellen en nieuwe doelen bepalen. Vervolgens geven we advies over de juiste strategie voor jouw bedrijf of webwinkel en starten met het plaatsen van berichten. Met veel advies voor het optimaliseren van je pagina. Wij schrijven de teksten, beeldmateriaal mag je zelf aanleveren. Uiteraard krijg je hier verder advies over. Kies het pakket wat bij je past, per maand kun je hier een aanpassing in doen. Elk pakket kan verder naar wens worden samengesteld.

Strippenkaart

Via onze Strippenkaart is er ook mogelijkheid om van social media beheer gebruik te maken. Ook hier starten we met een intake gesprek, om meer inzicht te krijgen waar je advies en ondersteuning bij kan gebruiken. Via de Strippenkaart kan je alles naar wens plannen, hier maken we ook een social plan voor. De Strippenkaart kan je altijd tijdelijk stoppen en ook gebruiken voor het coaching traject. Hiervan kan je één jaar gebruik maken, ook door middel van meerdere diensten. Dit geeft een mogelijkheid om het nog specifieker naar wens te gebruiken.

Evaluatie en statistieken

Elke maand bekijken we de statistieken: welke berichten doen het goed, welke waren wat minder? Op basis hiervan gaan we verder met de juiste strategie planning. Via mail of telefonisch overleg bespreken we samen, wat er op de planning staat. Dit verwerken we in het social media plan voor de nieuwe maand. Zo ontvang je elke maand de statistieken voor meer inzicht op de lange termijn. Hierop zal de nieuwe planning worden vast gesteld. Evaluatie is en blijft heel belangrijk, we werken samen ook aan de juiste online marketing.

Meer informatie via adviesgesprek


Heb je nog vragen of wil je liever een telefonisch adviesgesprek over het inzetten van het Facebook beheer en advies via social media voor je bedrijf of webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een gratis adviesgesprek in. Dan geef ik graag meer advies over het pakket wat goed bij je wensen zal gaan aansluiten. Bij vragen kan ik hier direct antwoord op geven. Facebook beheer zal je meer rust met de juiste focus geven. Ik help je graag bij de verdere groei voor de juiste Facebook marketing strategie.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen. De strippenkaart is fijn en praktisch, zo kan ik zelf bepalen welke diensten ik per periode kan gebruiken. Van het schrijven van blog artikelen tot het uitbesteden van Facebook marketing, het werkt ideaal. Wat ik vooral waardeer zijn de snelle accurate reacties op mijn vragen. Met altijd snel reageren en interactie ontvangen, is dat fijn samenwerken. Het uitbesteden van Facebook, geeft zoveel rust en overzicht. Je doet wat je zegt, het is altijd goed samenwerken.

Oudercoaching 
Oudercoaching

Kan jij geen rust vinden in het plaatsen van content op je social media, heb je elke week coaching nodig om verdere stappen te kunnen maken, dan adviseer ik je 100% om met Audrey te gaan werken. Het geeft mij zoveel focus, rust en structuur, zodat ik verder kan gaan om nieuwe stappen te maken en aan mijn positieve energie te werken. Bedankt voor alles, we gaan voor een mooie en lange samenwerking.

Kiddeaus 
Kiddeaus

Een fijne samenwerking voor Facebook beheer met meer online zichtbaarheid. Via het marketing coach traject kan je vragen stellen en tijdens adviesgesprekken werken we samen aan een marketingplan. Hier heb ik veel kunnen leren over social media strategie, zodat ik het nu zelf verder kan toepassen. Ook de training over Facebook en Instagram is een fijne extra toevoeging. Bedankt Audrey!

Willy Mans Retailcoach & Trainer 
Willy Mans Retailcoach & Trainer