Ondernemen is een avontuur

door | nov 2017 | Diversen | 1 reactie

Wat is het heerlijk om je eigen tijd in te delen, of de wereld rond te reizen; wanneer jij dit wilt. Heb jij het lef om het avontuur als ondernemer aan te gaan? Of sta je al jaren in de ondernemers schoenen? Heb jij het lef om als ondernemer stappen te gaan maken, met alle vrijheden en onzekerheden, die op je pad gaan komen? Ik weet zeker dat ondernemen de toekomst is. Je ziet dat er steeds anders gewerkt gaat worden, steeds meer ondernemers zie je erbij komen. Het starten van een bedrijf of webwinkel doe je niet zomaar. Je moet eerst goed over je avontuur nadenken en een strategie plan hiervoor schrijven. Heel veel argumenten kan ik me bedenken om te gaan ondernemen. De belangrijkste zijn de vrijheid, eigen baas zijn en een nieuwe uitdaging. Welkom in de wereld van ondernemers!

Doen, vrijheid en zelfvertrouwen

Als ik met klanten de social media strategie bekijk tijdens een advies, zijn mijn belangrijkste woorden; ‘doen’. Heb vertrouwen en volg deze nieuwe weg. Door te doen, leer je zoveel en blijf je jouw plannen bijstellen. Ik denk dan ook dat ondernemen de toekomst is. Mensen willen anders gaan werken, meer vrijheid krijgen en steeds meer onderzoeken bevestigen dit. Waarom ik met ondernemen ben begonnen? Ik wilde graag eigen baas zijn, mijn ideeën volgen en een product of dienst neerzetten; die exclusief en uniek is. Maar natuurlijk kun jij een hele andere reden hebben, waarom je bent gaan ondernemen. Is het voor jou ook een droom om een eigen bedrijf te starten? En ga je jouw bedrijf combineren met een vaste baan? Alles is mogelijk. Bij deze weg kan ik je zeker ook advies en ondersteuning geven.

Advies, ondersteuning met de strippenkaart

Ben jij dit jaar met jouw bedrijf of webwinkel van start gegaan? Maar heb je de ideale klant nog niet gevonden? Zou je het prettig vinden om juist wat advies en ondersteuning te krijgen? Graag wil ik je op weg helpen naar meer succes. Ondernemen is heel mooi, maar er komen zoveel zaken op je pad die er bij komen kijken. Denk aan het goed inzetten van de social media, een goed plan en strategie, het opbouwen van klanten en meer zichtbaarheid via Google. Of ben je al enige jaren bezig met een goed lopende webwinkel, maar je komt tijd te kort voor social media en online marketing? Een groei is ook heel mooi, om ervoor te kiezen om bepaalde taken uit handen te geven. Dit geeft meer rust, zo kan jij je richten op alles waar je goed in bent. En zo hou je nog tijd over voor andere leuke dingen.

Samenwerken met collega experts

Via de strippenkaart, helpen wij bij Studio Online Marketing je graag. De kracht van ons bedrijf is dat we alles onder één dak kunnen aanbieden. Van social media tot online marketing en design tot vormgeving. Met collega experts hebben we diverse pakketten samengesteld, een uniek concept wat centraal staat op onze website. Wij blijven onze krachten van ondernemen samenvoegen en leren van elkaar. Niet als concurrenten, maar als toegevoegde waarde voor een bedrijf en webwinkel.

Maak ook van jouw onderneming een nog groter succes!

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community