Top 5 favorieten blogs in 2018

door | jan 2019 | Bloggen, Content Marketing | 1 reactie

We staan alweer in het nieuwe jaar, met veel mooie doelen en plannen die we willen gaan behalen. Ook goed om nog terug te kijken naar afgelopen jaar, welke doelen zijn behaald en wat zou je in 2019 nog extra willen bereiken? Een van mijn doelen dit jaar is, dat ik nog meer blog artikelen wil gaan schrijven. Daarnaast richten we ons op nieuwe diensten en mooie nieuwe opdrachten. Via ons blog kun je alle informatieve artikelen lezen, ook met gastblogs. Hier laten we graag de Top 5 in favorieten blogs zien uit 2018. Heb jij ze al gelezen?

Top 15 Content Marketing Tips

Content marketing is alles wat je deelt, waarmee je de doelgroep een stapje verder helpt. Kennis delen en kennismaken met een dienst of product is daarbij heel belangrijk. Want elk nieuwtje, blog artikel, nieuwsbrief en een social media bericht bevat content. Met content marketing laat je zien wat je doet, zonder direct aan promotie te werken. Laat je overal zien en via ons gratis E-book lees je de 15 tips die je zeker ook moet gaan inzetten dit jaar. Ben je hiermee al van start gegaan? Goede content is heel belangrijk, blijf je hierin vernieuwen.

Hoe staat het met de AVG?

Op 25 mei 2018 is de nieuwe AVG in werking getreden. Hier kwamen veel vragen over door ondernemers, maar ook bij sportclubs, scholen en andere organisaties. Want wat mag je nu wel en wat niet. In dit gastblog van De Technische Coach lees je veel informatie over alle wijzigingen en vernieuwde privacy verklaringen. Na deze maanden hoor je er veel minder over, maar voldoet iedereen al aan de nieuwe AVG? Lees in dit blog of je ook alles goed hebt geregeld, bekijk de ideale checklist zodat je met zekerheid goed het nieuwe jaar ingaat.

Top 5 Tips voor orders verzenden

Als webwinkelier ben je altijd op zoek naar middelen om je producten nog beter onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Hiervoor maak je reclame, schrijf je blog artikelen en ben je zeker ook dagelijks actief via de social media. Het is goed om een marketingplan voor je bedrijf of webwinkel op te zetten. Deze moet gericht zijn aan nog meer klanten. In dit artikel schrijven we over de vijf P’s, die je hierbij helpen. Denk aan product, prijs, plaats, promotie en packaging. Richt je nog meer op klantenbinding, met een goede verzending.

Unieke kaarten voor ondernemers

Ondernemen is de kracht naar meer online zichtbaarheid. Als webwinkel eigenaar werk je vaak alleen. Hoe fijn is het om samen met ondernemers te brainstormen en nieuwe ideeën uit te wisselen. Dit is een fijne manier van samenwerken, dit geeft je zoveel nieuwe energie en inspiratie. Samen met Succes met je Webshop hebben we ondernemers kaarten samengesteld, met een fijne tip op de achterkant. Lees in dit blog waar de zakelijke kaarten verkrijgbaar zijn en stuur in 2019 ook eens een kaart naar een fijne collega ondernemer!

Ondernemen is een avontuur

Wat is het heerlijk om je eigen tijd in te delen, of de wereld rond te reizen wanneer jij dit wilt. Heb jij het lef om het avontuur als ondernemer aan te gaan? Of sta je al jaren in de ondernemers schoenen? Heb jij het lef om als ondernemer stappen te gaan maken, met alle vrijheden en onzekerheden, die op je pad gaan komen? Ik weet zeker dat ondernemen de toekomst is. Het starten van een bedrijf of webwinkel doe je niet zomaar. Je moet eerst goed over je avontuur nadenken en een strategieplan schrijven. Heb je al een plan klaar voor 2019? Lees in dit blog dat ondernemen een avontuur is. Voor een jaar fijn en goed ondernemen! Dit jaar schrijf ik graag weer nieuwe artikelen voor extra inspiratie.

Nieuwe plannen in 2019

Heb je ook al je marketingplan voor 2019 zichtbaar gemaakt? Of kan je hier wel wat advies en ondersteuning bij gebruiken? Ik help je hier graag bij! Dat doe ik door weer nieuwe diensten op te gaan zetten dit jaar. We starten dit jaar met Facebook beheer en adviesgesprekken. De pakketten met Studio Plume als samenwerking gaan vernieuwd worden en er komen nieuwe opdrachten aan, waar ik heel veel zin in heb. 2019; wij zijn er klaar voor, want nog meer online zichtbaarheid is het doel voor de juiste social media strategie. Wat zijn jouw plannen dit jaar? Start goed, dat is de kracht van jouw bedrijf!

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community