5 favorieten blogs voor ondernemers in 2022

door | nov 2022 | Bloggen, Diversen, Marketing, Social Media | 0 Reacties

Een terugblik op het jaar 2022, met favorieten blogs voor jou als ondernemer. Ook dit jaar zie je de favorieten, meest gelezen blogs weer samen langskomen. Pas op, want wie weet ben je zo een uur verder met deze fijne inspiratie. Wil je ook graag een start maken met bloggen met veel kennis en inspiratie? Dan ben je van harte welkom in onze Facebook groep, voor maar €59.- euro voor een jaar. En nog leuker, via één van onze trajecten doe je als klant altijd gratis mee. Laat je inspireren om in het nieuwe jaar te blijven bloggen.

Meer zichtbaarheid met LinkedIn

Als bedrijf is LinkedIn belangrijk om je netwerk te vergroten. In dit blog gaan we verder de verdieping in, hoe je actief blijft in meer online zichtbaarheid. LinkedIn is en blijft voor bedrijven een goed en interessant netwerk, waar je nog zoveel meer kunt bereiken. Start een onderzoek naar je doelgroep of deze hier ook actief is. Ga de connectie aan en lees onze 10 tips voor de juiste start op LinkedIn. Blijf jezelf ook zakelijk verdiepen met de juiste connectie als zakelijk netwerk. Laten we ook op LinkedIn de connectie aangaan.

Reviews als marketing strategie

Is jouw bedrijf goed zichtbaar voor je potentiële klanten? In dit blog geef ik je waardevolle tips om testimonials of reviews te gaan verzamelen. Maar ja, hoe doe je dat? Want ze komen niet spontaan in je mailbox terecht. Met deze 5 tips, ga je vanuit een juiste marketing strategie werken. Of je nu een bedrijf of webwinkel hebt, het werkt altijd goed voor je naamsbekendheid en zichtbaarheid. Ook deel ik hier reviews van onze klanten, vanuit één van onze trajecten. Laat reviews zien via de social media, maak ze persoonlijk met een quote, persoonlijk verhaal of doe eens een interview met een klant. Want interviews werken ook prima om weer te gebruiken bij je blog strategie. Laat reviews aan jouw doelgroep zien.

Meer omzet door bloggen

Zakelijk bloggen doe je met een duidelijke reden. Want je wilt meer bezoekers naar je website laten komen. Zodat ze met jou als expert kennis gaan maken, je inspiratie en kennis gaan lezen. De klantenreis op weg naar nieuwe klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat lezers ook echt betalende klanten gaan worden? In dit blog geef ik 7 waardevolle tips, die hierbij belangrijk zijn. Bloggen is een goed marketing middel voor de lange termijn strategie. Werk hiermee met een blog planning, luister naar je doelgroep en maak van je lezers fans.

Stappenplan bij een lancering

Bij het lanceren van een nieuwe dienst of product, is het belangrijk om te werken vanuit een goed plan. Wanneer je jouw klanten direct de juiste branding laat zien, ga je de verbinding aan. Want waarom zou je pas starten met promotie als het product online staat? Juist de weg van voorbereiding, is de eerste stap van de lancering strategie. Maak van je volgers fans, neem ze mee in het proces naar je nieuwe dienst of product. Maar hoe ga je hiermee van start? Werk altijd vanuit dit plan voor een juiste en succesvolle productlancering.

Social Media voor webwinkels

Webwinkels zie je gaan en komen. Als je producten hebt met een duidelijke niche, kun je heel ver komen. Als webwinkel eigenaar met 15 jaar een webshop weet ik wat hier allemaal bij komt kijken. Sinds 2010 geef ik webwinkels de mogelijkheid om via onze social media ook zichtbaar te zijn. En niet zonder succes, wat een grote groep ambitieuze ondernemers staan al heel wat jaren bij ons in de online winkelstraat. Ook in het nieuwe jaar blijf ik samen met vormgever Studio Plume de Winkelen in Holland folder en het magazine ontwerpen.

Welk blog was jouw favoriet dit jaar en over welke onderwerpen wil je graag een artikel zien? Laat het me weten via een reactie, mail of de social media. Volg je me al op Instagram en LinkedIn? Blijf Studio Online Marketing ook hier volgen voor meer inspiratie en kennis tips. Mag ik je uitdagen om in 2023 nog meer vanuit een content plan te gaan werken?

 

Veel leesplezier met deze favorieten blogs uit 2022!

. Lees de favorieten blogs in 2020

. Lees de favorieten blogs in 2021

Lees ook

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community