7 favorieten blogs voor ondernemers in 2021

door | nov 2021 | Bloggen, Content Marketing, Marketing | 0 Reacties

Een terugblik op het jaar 2021, met de favorieten blogs die jullie veel hebben gelezen. Elk jaar maak ik weer tijd voor een speciaal blog artikel, waar de meest gelezen blogs van het jaar terugkomen. Via onze Facebook Community ‘Blog inspiratie voor ondernemers’ geef ik blog trainingen om met veel plezier te blijven bloggen. Vanuit de training ‘de kracht van opsommingen op je website’,  gaan we samen in een blog de favorieten laten zien. Je bent van harte welkom om hier onze blog trainingen mee te volgen. Want bloggen heeft zoveel voordelen. Mijn blog-liefde geef ik dan ook graag door met deze favorieten blogs.

Hashtag onderzoek op Instagram

Wist je dat mijn meest gelezen blogs over Instagram marketing gaan? In dit blog schrijf ik over hashtag onderzoek op Instagram met een lijstje van praktische tools. Maak het jezelf makkelijker om met goede tools te werken. Van productiever werken tot meer inzicht krijgen in je Instagram marketing strategie. Hoe start je een hashtag onderzoek tot de vervolg stappen die hierbij nodig zijn. Ga altijd voor meer zichtbaarheid van je business. Gebruik de juiste tools voor een analyse en test hashtags en bekijk hierbij de statistieken.

Blog inspiratie trainingen

In deze tijd is het zo belangrijk om goed zichtbaar te zijn als ondernemer. Je werkt al goed volgens een social media strategie, maar je ziet hier nog niet voldoende klanten in terug. Hoe krijg je nou meer bezoekers naar je website? In dit blog geef ik je vijf praktische tips, waarom je juist nu moet gaan bloggen. Via onze blog trainingen geef ik je wekelijkse inspiratie en we blijven samen schrijven. Een voornemen voor het nieuwe jaar? Je bent altijd welkom om mee te doen, met als doel elke maand een nieuw blog schrijven. Lees hier waarom het zo goed is om te blijven bloggen, te werken aan meer online zichtbaarheid voor je website. Bij aanmelding, ga je ook mijn trainingen van dit jaar ontvangen.

Thuiswerktips voor meer werkgeluk

In deze tijd van het nog meer thuiswerken, geef ik in dit blog meer structuur en werkgeluk. Hoe breng je meer structuur in je werkdagen thuis? Wat is het nieuwe netwerken en wat zijn hierbij praktische plantips? Wil je weten hoe je meer werkgeluk in de drukke dagen gaat krijgen? Voorlopig blijft het zo, dus dit blog zal je inspiratie geven om een goede combinatie te maken. Neem tijd voor jezelf, ga op een vaste tijd wandelen en werk meer vanuit een goede planning. Maak afspraken met jezelf, blijf tijd voor elkaar maken ook met netwerken.

Meer structuur met een jaarplan

Wil je als ondernemer met meer focus en structuur gaan werken? Hier heb ik diverse serie blogs over geschreven. Werk ook met meer focus en structuur door het schrijven van een jaarplan. Probeer zoveel mogelijk uit een jaar te halen, met nieuwe plannen. In dit blog vertel ik je alles om met uitdagende doelen te blijven werken. Hierdoor zal je meer focus en structuur gaan ervaren, zodat je goed vooruit kunt kijken op de langere termijn. Met fijne praktische tips om het nieuwe jaar weer te starten. Door een goed jaarplan te schrijven, ga je bewuster met taken werken per maand, zodat je meer doelen zal gaan behalen.

Starten met een online programma

Het klinkt zo ideaal, het hebben van een online programma.  Je maakt een keer iets en kunt dat vervolgens blijven verkopen. In dit gastblog verteld Irma over hoe je een online training kunt aanbieden. Met veel praktische informatie over het opzetten van een online programma. Staat dit ook als doel in je nieuwe jaarplan? Lees dit informatieve blog voor nog meer kennis om hier met de juiste voorbereiding aan te werken. Ga dus ontdekken hoe je meer mensen kunt helpen in minder tijd. Juist in deze tijd werken online trainingen goed, deze kun je eventueel aanvullen met 1 op 1 coaching, maar leuk met groep ondernemers.

Doelen stellen voor goed marketingplan

Een marketingplan is over het algemeen een saai en zakelijk leermodel, maar dit zal je niet stimuleren om hier actief mee aan de slag te gaan. Met een marketingplan ga je leren om doelen te stellen, te formuleren en om te zetten naar acties en taken. Een goed plan is voor ondernemers de weg naar meer succes. Door bewust stil te staan en doelen te stellen, tot het goed inplannen van een ondernemersplan. Want zonder structuur is het lastig om een goed plan te schrijven. In dit blog geef ik je 7 tips die je hierbij gaan helpen. De weg naar meer focus en structuur, want succes komt niet zonder goede voorbereiding.

E-mail tips voor overzicht in mailbox

Wil je volgens meer focus, structuur en overzicht gaan werken? Dan is het tijd om ook eens kritisch naar je mailbox te kijken. Heb jij overzicht of is het een chaos in je mailbox? In dit blog deel ik mijn 7 tips, voor meer structuur in je werkdag. Want een goed opgeruimde mailbox zorgt voor rust en duidelijk overzicht. Het is nu tijd voor meer grip op je mailbox te krijgen. Ik geef je hierbij verder uitleg over een goed mappenstructuur en meer tijd voor andere taken. Want wij willen toch allemaal meer productief gaan werken? Meer tijd overhouden voor alle leuke dingen, met meer tijd voor jezelf? Doe hier je voordeel mee, met de juiste basis. Welk blog was voor jou een favoriet dit jaar, met welke inspiratie en kennis ga jij verder in 2022?

Lees ook

Download hier het E-book Marketingplan voor
jouw bedrijf of webwinkel

Gratis Groeigesprek

Gratis E-book

Business Community